Şimdi Ara

TRAFİKTE HER ÇAKAR LAMBASI VE SİRENİ OLANA YOL VERMEK ZORUNDAMIYIZ ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
5.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Resmi araç değilse vermiyorum, hatta dahada yavaşlatmak için elimden geleni yapıyorum. Herkeside bunu yapmaya çağırıyorum asla yol vermeyin. Ya görevdeyse diyenler olabilir, önce devlet denetimini sıkı yapar sahte çakar olayını çözer ve görev dışında yakılmasına müsade etmez sonra bizde görevimizi yaparız. Şuan servis aracında okmeydanı trafiğindeyim bu yazıyı yazana kadar 8-10 çakarlı araç gördüm sizce kaçı görevlidir????

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emn müdürü soruyor: bicaklama olayina neden gec gittiniz?
    Sizcede belli degilmi niye erken gidemedigimiz?

• oguzhangun1992 O kullanıcısına yanıt
    Resmi araçlar çoğunlukla fluance mondeo passat megane audi a6-a8 mercedes s classlar focus vs onlardan bişey olmaz meganelerdende çok kalmadı geri kalan araçlara aldırış etmeyin bu işin içinde olduğum için biliyorum ha bide nissan xtail var bi kaç tane

• K.B.R.O kullanıcısına yanıt
    her gün saat 18:30 gibi tem maslak civarında milleti tüm sülalesine sövdürerek köprüye doğru giden ve "görevde" olan bir range rover var son model. adamın "görevi" ne acaba merak ediyorum. Hep aynı saatte, aynı yerde, tek başına.. herhalde çok önemli bir şahsiyet ve aracına güveninden olacak ki korumaya ihtiyaç duymuyor. Ama yol üzerindeki polisler de sadece eski kamyonet ve motosiklet sürücüleri ile meşgul. daha da birşey diyemiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yol vermek zorundayız onlara. Çünkü onlar falanca belediyesinde özel kalem müdürü, filanca kaymakamlığında müdür, öbürü adliyede çaycı, diğeri bakanlıkta bekçi... Herhalde yol vereceğiz...
  • Geçen cumartesi E-5 de seyir halindeyken Çağlayan Adliyesini henüz geçmiştim sol şeritte gidiyorum (bir kaç yüz metre ileride sağ taraftan katılımlar olduğundan yol kilitleniyor; 3 şeritli yol 5 şerit haline geliyor.)
    Arkamda ki aracın ısrarla selektör yaptığını fark ettim 2 ve 1 şeritler o anda boştu 100 metre sonra trafik durduğundan aldırış etmedim ve biraz sonra durduk o araç da yanıma geldi o da mecburen durdu plakasız bal rengi Honda City içerisinde 4 tane resmi kıyafette polis oturuyor. Aracı kullanan bana posta attı neden yol vermiyorsun diye . Ben de sivil araç kullanıyorsun polis olduğun belli değil seni trafik magandası sandım trafik zaten durma noktasında yol versem nereye gideceksin diye düşündüm dedim polisten bir fırça daha yedik tamam o zaman hadi buyur git bakalım dedik bir şeyler daha söyledi ama anlamadım. Zincirlikuyu çıkışına kadar adamlar sadece 3 veya 4 araç önümde ona korna buna korna çalarak devam ettiler.

• En güzelini yapıyor adamlar. ön ızgaranın içine kırmızı mavi çakar. Arka stoplara sağlı sollu çakar modülü bir de siren taktırıp, plakanın da 3ü 8 yaptın mı tamam. gir emniyet şeridine çevirmede durma geç isterse plakanı alsın.
    80 ile giderken 120 ile gidiyorum diye ceza yedim. sanayinin içinde iki dükkan arası 50 metre içinde kemerden ceza yedim piyango bana vurdu çünkü. Böyle uygulamalara böyle tarak(saç taramak için.)
  • O zamam o emniyet müdürü bu olayın istismarını engelleyecek görev dışında kullanmak yürek ister hale gelecek sonra görevli olanda en hızlı gidecek bu sabah 3-4 dakikada 9-10 tane saydım kaçı görevlidir sence?

• degobar kullanıcısına yanıt
    bence böyle bir durum olduğunda plaka aracın modeli rengi de alınıp olayın olduğu güzergahta söylenip hemen polise şikayet etmek olur. eğer gerçekten polisse polis ceza yazmaz, ama değilse polis ceza yazar. ben şahsen yolda MAKAS atanları hemen polisi arayıp model renk plaka ve güzergah verip şikayet ediyorum. bu zamana kadar galiba 4 kişiyi şikayet ettim bundan dolayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tascihan -- 17 Ekim 2014; 11:23:40 >
    Bu polislerin bir yerleri çok fena kalkmış ,kendilerini ne zanediyorlar çok merak ediyorum.Polisin güçü zaten saygılı ,mevkisiz insanlara güçü yeter ,bu söylediğimi yanlış anlaşıl istemem. Tunalı hilmi cad. oturuyorum geneli zengin kesim oturuyor ve cafelere geliyor, araçlarını ikinci şeritlere koyuyorlar aynı sırada eski model ne kadar araç varsa çekiyorlar,pahalı,lüks araçlara sadece ceza yazmayı tercih ediyorlar şimdi bunlar hak ve hukuk dan bahsediyor,ülkemi seviyorum ama kanunlarını hiç sevmiyorum
    Hocam maden göreve gittiğini varsayarsak niye plakasız,tepe lambası olmayan bir araçla gitmesi saçma geldi,o kendi egosunu kabartmaya çalışıyor ben polisim kimse bana birşey diyemez diyor diye tahmin ediyorum,bunun gibilerin soyunu kurutup mesleği kötü kullanmaktan atıp,ömür boyu devlet kurumunda çalıştırmıyacaksın.Ayriyetten ben nerden bileyim onların gerçekten polis olduğunu ,istediğin heryerde satılıyor polis üniforması git al giy,belki adam kaçırdılar,belki şuçlu dur nerden bileceksiniz ki ,eğer gerçekten polisse şikayet etsenizde birşey olmaz derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pmyoank

Emn müdürü soruyor: bicaklama olayina neden gec gittiniz?
    Sizcede belli degilmi niye erken gidemedigimiz?

istanbulda 18-20bin civarında sivil polis var. kimse bağcılardan tuzlaya bir olaya yetişmiyor. her kilometrekare içinde ekipler mevcut. birgün karşı apartmanda adam karısına bağırıyordu. 4 ekip otosu, sayısız sivil araç toplamda 25 polis geldi 10 dakika içinde. zaten aklı başında kimse bir olay için iş giriş-çıkış saatlerinde köprü trafiğine girmiyor. herkesin görev ve sorumluluklarına ait birer bölgesi var.
  • Polislere full yetki verildikten sonra iyice dikkat edin artık.ç Makul şüphe ile içeri atacaklarından, niye yol vermedin sen teröristmisin bakalım diyebilirler artık. Eeee tabi bir tarafa çok fazla yetki verirsen bundan faydalanmak isteyen çakal da çok olacaktır. çar lambaları takar, millet nasılsa polisten tırsıyor kimse bana bişey yapamaz der basar gider milletin hakkını gasp eder.
  • Yetkiler arti bundan sonra o cakarli araca yol vermediginizde dua edin maganda olsun polis cikarsa oturur sizi :-D

• bizzat sürekli şahit olduğum bir olay var.

sivil giyimli ve resmi kıyafetli polisler bir oto yıkamacıda oturuyor çay içiyor yemek yiyor,anons geliyor diyorlar ki bırak yesinler birbirlerini bi sigara içip gideriz bakarız.15 dakika sonra tekrar geliyorlar.mesaiyi her gün böyle bitiriyorlar %90 sanırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnnie Walkerr

bizzat sürekli şahit olduğum bir olay var.

sivil giyimli ve resmi kıyafetli polisler bir oto yıkamacıda oturuyor çay içiyor yemek yiyor,anons geliyor diyorlar ki bırak yesinler birbirlerini bi sigara içip gideriz bakarız.15 dakika sonra tekrar geliyorlar.mesaiyi her gün böyle bitiriyorlar %90 sanırım...

Vallaha ramazanda mahallede olay olmuştu. Bağırıyor çağırıyor balkondan bakanlara. Polisi aradık tabi ne oldu ne bitti anlattık nereye gittiler tarif ettik. Tam 1 saat sonra bi zor zort siren sesi iki döndü mahallede sonra gitti tekrar. Eee tabi böyle olaylar gördükçe kat kat güvenimiz sarsılmaya devam ediyor.
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    ben artık evime hırsız girse kesselerde polisi aramam(yinede büyük konuşmiyim)

bize dengesizin biri musallat oldu sürekli sözle taciz kavgalar vesaire,hiç darp etmediğimiz halde bütün eşyaları falan kırıyordu insan müsvettesi kendini dövüyordu şaka söylemiyorum yapıyordu polis geldiğinde şikayetçiyim bunlar devlet haini onlar kaçak bimnemne beni darp ettiler vesaire.

polis bizi özel numaradan arıyor alo kardeş ben xxx polis memuruyum oraya 40 dakika sonra gelicem mesaim yeni başlıyacak diyor.adam delilleri topluyor tertemiz yapıyor süpürüyor ediyor.sonra bizi şikayet ediyorlar.haksız olmasına rağmen 2 kez kelepçe takıldı koluma yapılmaması gereken şeyler yapıldı.yani ben artık korkmuyorum polisten korkmak derken saygı vardı eskiden polise içimde gram kalmadı o saygıdan.elimden gelse tüm suçluları gebertirim elimde böyle bir imkan olsa yemin ederim yaparım.polismiş binemneymiş hikaye artık.

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Kusara bakma ,YOK ÖYLE BİR DÜNYA TEKSAS DA YAŞIYORSUN,POLİSTEN KORKUM YOK,POLİS POLİSLİĞİNİ BİLSİN ARTİSLİK YAPILARAK POLİS OLSAYDI ,MAH.KABADAYILARI POLİS OLURDU Polis öyle kafasına göre bir iş yapamaz,bü ülkede polisden üstün o kadar çok insan var ki ,onlardan birine rast gelirse ne ........yoluna gider
  • Puitu kullanıcısına yanıt
    Polisten korkan polis olsun hiç tınlamambence polis dikkat etsin derim,trafikte kiminle karşılaşaçağı beli olmaz bu bir miletvekilide olur,üst düzey devlet yöneticiside,mafyada
  • Çakal lambası...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.