Şimdi Ara

TRAFİKTE STOP EDİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Araba saat gibi tıkır tıkır calısıyor hersey normal fakat trafiğe giripte arac fan acınca normal rolantide 900 devirde sakin sakin calısan motor hop birden bire bırakıyor kendini stop ediyor.eskiden rolantide dalgalanma yapardı 1500-500 devirde servis rolanti valfini değiştirdi.sonuc busefer dalgalanma yapmadan stop ediyor artık:) değişen bişi yokarac normal sıcaklığındayken sıkıntı yok ancak fan acınca baslıyor daha sonra fan açmasa dahi stop etmeye devam ediyor.
    çok ilginc 900 devirde normal çalısan araba dalgalanma yok bişi yok birden stop ediyor.
    konu hakkında yardımlarınızı acil tarafından rica ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spawnem -- 20 Temmuz 2011; 11:30:50 >

• hocam araba marka modeli nedir ?
  • lada vega 1.6 16 v
  • fanın mişürünü kontrol ettirin

gerekirse role taktirip elektrik süzmesini gerceklestirmesi icin

rolanti motoru ve potansiyel metresi ni kontrol ettirmenizi tavsiye edebilirm
  • şunu bi denesene uzun farlarını kaloriferini 4lüleri klima ne varsa aç bakalım nasıl davranacak
    bana kalırsa şarj sorunun var senin dinamonu akünü bi ölçtür
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmiralay

şunu bi denesene uzun farlarını kaloriferini 4lüleri klima ne varsa aç bakalım nasıl davranacak
    bana kalırsa şarj sorunun var senin dinamonu akünü bi ölçtür

xmiralay bey;
    yardımlarınız için sağolun cvp yazamadım tatildeydim.dediğinizi yaptım klima uzun far fan son ses müzik nekadar elektirik varsa actım aracta ancak birsey olmadı hersey normal arac normal devrinde calısıyor.
    ancak arac ısındığı vakit sıcak havalarda bilhassa dediğim gibi birden bire stop ediyor.akünün durumu yeşilde bugunde dediğiniz gibi aküyü ölctüreceğim.
    kac olması gerekiyor?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.