Şimdi Ara

trafk kazası hakkında soru acil soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

azönce yapmış olduğum kazanın senaryosuna göre kasko şirketi masrafı kime rücu eder tecrübelilerden yardım rica ederim

resimdeki siyah nokta benim aracım toyota corolla kırmızı ise kia kamyonet, kia kamyonet mevcut durduğu noktada 4 lüleri yank şekilde bekliyordu, ben de sapağı kaçırmamak adına 1 metre arkasın da durdum nereden gitsem diye düşünürken 20 sn sonra kia kamyonet geri geri gelmeye başladı kornaya basmama rağmen geri gelip aracımın önüne çarptı.kia da sorun yok arka tamponu demir hiçbir sıkıntısı yok kamyonetin, fakat beim aracın ön tampon ve kaput ve farların değişmesi gerekecek.

kazanın sol şeritte olması konuya nasıl etki eder , sonuç olarak 2 araba arasında 1 metre mesafe var park halinde ve öndeki arac arkadakine geri geri gelmek suretiyle vuruyor.belli ki aynalarını falan kontrol etmeden geri geldi.

konu hakkında yazacaklarınız çok değerli olup şimdiden teşekkür ederim.

not: benim kaskom yok fakat çarpan kamyonetin kaskosu var.

trafk kazası hakkında soru acil soru

• Trafiğe açık normal bir yolda geri geri gelip vuran %100 suçludur diye biliyorum, bir arkadaşım benzer bir şekilde geri gelirken vurmuştu birine ödedi tüm hasarı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ispark hakkında bir soru
    3 ay önce açıldı
    saat hakkında bi soru
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.