Öncelikle tamamen amatör işi araştırmalarım sonucu almaya kalktığım cihaz Traktor S2'dir. Yakın zamanda n11 ya da sanalpazar üzerinden almayı planlıyorum. Tamamen amatör olduğum için bana fazlasıyla yetebileceğine dair yorumlar okudum. Bütçem maksimum 1500 lira ve bu fiyata daha iyi bir şey varsa ve beni bilgilendirirseniz fazlasıyla memnun olurum. Şimdi yapacağım iş, tamamen kendimi tatmin amaçlı House müziğe karşı oldukça büyük bir ilgim var. Öncelikle evde, arkadaş ortamında ilerleyen zamanda belki bir yerlerde de çalabilirim ama dediğim gibi temelde kendimi tatmin etmek amaçlı hobi üzerine düşünüyorum.
Bu aletin yanına, neler önerirsiniz? Örneğin kulaklık olarak 100 taş çatlasın 200 tl'lik bir kulaklık önerisi istiyorum. Bunun yanında aleti standart bir hp laptop üzerinden kullanacağım, hoparlör gerekir mi yoksa sadece laptop çıkışı + kulaklık üzerinden de verim alabilir miyim?
Tecrübeli arkadaşlar beni aydınlatabilirse çok memnun olurum, iyi forumlar.
traktor s2 bi arkadaşımda vardı. gayet başarılı bulmuştum (kendim pioneer ddj sx kullanıyorum) kendisi yaklaşık 900tl'ye ikinci el olarak almıştı. bulabiliyorsan temiz bi ikinci el al. kulaklık konusuna gelince bu işi evde yapacağını söylemişsin. bana kalırsa sony mdr450ap veya sony mdr600ap fazlasıyla yeterli olur. hoparlör almanı şiddetle tavsiye ederim. çünkü laptopın kendi hoparlöründen bassleri duyman çok zor. yani yaptığın mix seni tatmin etmez. yazılım olarak da traktorün kendi yazılımı traktor pro 2'yi kullanırsan çok rahat edersin. saygılar.
ardacicek1234
kullanıcısına yanıt
çok teşekkürler bilgilendirme için. Önerebileceğin bir 2+1 ses sistemi var mı acaba? Bir de kulaklık içn sony mdr-xb400 hakkında düşüncelerini öğrenebilir miyim?
ses sistemi hakkında bir şey diyemem ama anladığım kadarıyla amatör olarak kullancaksın. o nedenle çok iyi izolasyonu olan bi kulaklığa ihtiyacın yok. mdrxb400 de işini görür kanımca