Şimdi Ara

Trakya Üniversitesi 2018 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
138
Cevap
15
Favori
13.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Trakya üniversitesi diş hekimliği kazandım bende wp grubunuz vs var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hareis H kullanıcısına yanıt
    Hoşgeldin. Wp grubumuz toplu olarak yok. Tıp kazanan arkadaşlar kendi aralarında bir grup kurmayı düşünüyordu ama son durum nedir bilmiyorum Eğer gelmek isteyen olursa yine kurabiliriz grup.

• Arkadaşlar benim yeğenim mimarlık kazandı. Devlet yurdu için sonuçlar tahminen ne zaman açıklanır. Bilginiz var mı ?
    Dersler başladığında hala sonuçlar açıklanmamış olur ise geçici olarak bir özel yurt mu bulmak icap edecek. Bu konuda yorumlarınızı öğrenmek istiyorum.
  • wamad W kullanıcısına yanıt
    Siz de haklısınız hocam, şükrüpaşa biraz fazla geniş bir mahalle. Biz şükrüpaşa diyince acar taraflarını düşünüyoruz daha çok. O göletin oralar çok gelmiyor aklımıza.
  • BirinciGelenSperm kullanıcısına yanıt
    Sarper için: Ben 3. sınıfım şu an, kalan arkadaşım 1. sınıfta yemek dahil 800dü ama zam gelmiştir dedi. Ayrıca deniz diye bir yurt varmış, oraya gitmesin diye ekledi. Son olarak da Edirne'de erkek yurdu sayısı çok az, apart düşünsün isterse dedi.

Ünisite: 1300 dedi.

A-plus: 1+0 için 900 , 1+1 için 1500-1600 arası dendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Madcat v1 -- 3 Eylül 2018; 11:26:34 >
  • jesterstory kullanıcısına yanıt
    kesinlikle katılıyorum, zaten edirneliyim çoğu bölümde üni sınavına girdim, ben fen fakültesindeyim. iibf fen fakültesinden daha yeni duruyor sen düşün artık.
  • Trakya tıp benim de

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • jesterstory kullanıcısına yanıt
    Üniversiteyi binayla değerlendiriyorsak eğer bir nebze de olsa haklısınız. Sanırım o zaman Cerrahpaşa'ya çöp, e-5 kenarı üniversitelere mükemmel dememiz de gerekirdi. Neyse işin şaka tarafını bırakırsak tıp fakültesi özelinde konuşursam, amfilerimiz 3 yıllık, laboratuvarlarımız ve kadavra sayımız fazlasıyla yeterli. Ayrıca okulun akademik kadrosu, sıralaması dikkate alındığında Türkiye'nin en iyisi olabilir. Tabiki bi ege, Cerrahpaşa vb kadrosu beklemek doğru olmaz ancak 10k+ olan bir üniversitede böyle bir kadroyu Türkiye'nin hiçbir yerinde bulamazsınız. Örnek vermek gerekirse mikrobiyoloji profesörlerinden Şaban Gürcan Tularemi konusunda Türkiye'deki sayılı isimlerden birisi.

Son olarak okulun hastanemize değinmek gerekirse; yanlış hatırlamıyorsam balkanların en büyük hastanesine ev sahipliği yapmaktayız. Bu da doğal olarak çevre illerden fazlasıyla hasta gelmesine neden olup, görebileceğiniz hastalık sayısını da arttırıyor.

• Mimarlık Fakültesi / Peyzaj Mimarlığı
  • Arkadaşlar kayıtlar hakkında bir şey soracaktım da e kayıt yapınca sadece başka bir şeye ihtiyaç var mı ? üniversitenin sitesinde ön kayıt tarzı bir şey var.Bu işler e kayıt yapınca komple halloluyor mu ? Aydınlatırsanız çok sevinirim :))
  • Ben daha kayıt yaptırmadım ama üniversitenin sitesinde şöyle bir şey yazıyor

-----------------------------------------------------------------------------

Elektronik kayıt yaptıran öğrencilerin, kayıt işlemlerinin tamamlanabilmesi için

istenilen belgeleri ve eğer katkı payı/öğrenim ücreti ödüyorlar ise ödemelerine ilişkin dekontu

kayıt yenileme tarihleri içerisinde eğitim görecekleri Fakülte/Yüksekokul/Meslek

Yüksekokulu öğrenci işleri bürolarına teslim etmeleri gerekmektedir. Aksi halde kayıt yenileme

(ders kaydı) işlemleri yapılmayacaktır.

Link:https://bys.trakya.edu.tr/file/open/49668936

------------------------------------------------------------------------------

Kayıt yenileme tarihleri 17 Eylül 2018-21 Eylül 2018 gözüküyor Link:https://www.trakya.edu.tr/akademik-takvim/

E-kayıt yaptıktan sonra 17-21 Eylül arasında okula gitmem mı gerekiyor ? Forumda çoğu kişi en fazla dönem başında diplomanıda getirmenin isterler yazmış

• Sağlık Bilimleri / Odyoloji (balkan yerleşkesi) yaz dostum benide.. devlet yurdu deniycem olmazsa ev düşünüyorum ev düşünen arkadaşlar özelden yazabilir.
  • Simdi kyk ne zamana acıklanacak bilgi var mı?bi de kyk cıkana kadar özele yazılcak mısınız

• Sontoprak S kullanıcısına yanıt
    https://oidb.trakya.edu.tr/news/2018-yks-ile-yerlesen-adaylarin-dikkatine Buradaki belgeleri kayıt yenileme tarihinde götürmen lazım.

• Dişhekimi00 D kullanıcısına yanıt
    Ne zaman açıklanacağı belli değil. Özel yurtlar da yıllık kayıt alıyor sanırım. O arada ne yapacağıma karar vermedim daha.

• E kayıttan sonra birşey yapma ya gerek var mi ?

• -Anadolu- - kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,buradaki belgeleri yazmışsınız ama
    Belirtilen tarihlerde kayıtlarını yapan öğrencilerden, Elektronik ortamdahttps://www.turkiye.gov.tr
    adresinde “e-hizmetler” bölümü altında yer alan ‘Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’ bölümünden e-kayıt
    işlemini yapan öğrencilerin, aşağıda belirtilen belgeleri ve eğer yatırmaları gerekiyorsa katkı payı/öğrenim
    ücretlerini yatırdığına dair dekontu kayıt yenileme tarihleri içerisinde Üniversitemizin ilgili birimlerine teslim
    etmeleri halinde kayıt yenileme (ders kayıt) işlemleri yapılacaktır.
    Sitede bu yazıyor."Aşağıda belirtilen belgeleri",belge adı yazmamışlar
    Demek istedikleri "C. KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER" pdf sinde geçen belgeler mi ?

• HipokampÜs kullanıcısına yanıt
    Öyle olduğunu düşünüyorum. Başka belge gözükmüyor çünkü.

• E kayıt yapanlar sisteme düştü mu kaydınız 27 saat oldu ne ösym de ne de öğrenci belgesi de yok. Öğrenci islerini aradım zar zor çıktı biri bilmiyorum diyor

• HipokampÜs kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğiniz gerekli belgeler pdf’si nerede ben bulamadım

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.