Şimdi Ara

Trakya Üniversitesi 2018

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
15
Favori
13.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Var mı arkadaşlar kazanan birisi ? Ses verin

—Tıp fakültesi—
    @doktoradayi1
    @Flareon
    @Lvgvs
    @Süper Mfci
    @sefabugraa
    @DR. MUSTAFA
    @tfflf
    @drthanos
    @edilay
    —Diş Hekimliği—
    @şifalıbal
    @Hareis

—İngilizce Öğretmenliği—
    @PuuDilci
    @Walterbishopınineği
    @emxbey

—Özel Eğitim Öğretmenliği—
    @yusufkaa2231

—Makine Mühendisliği—
    @kaan907kaan
    @antitank

—Bilgisayar Mühendisliği—
    @Pilvenk

—Mimarlık Fakültesi—
    @isimsizrehber
    @-Anadolu-
    @utkuberkay10(Peyzaj Mimarlığı)

—İlahiyat Fakültesi—
    @dgkn7

—Odyoloji—
    @erncnerts

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Anadolu- -- 9 Eylül 2018; 18:27:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam 10 küsür senedir Edirne’deyim, şükrüpaşa’ya yeni yerleşim diyenini ilk kez duydum. Söylediğiniz yer Edirne’nin en eski yerleşim yerlerinden biridir. Oturduğum apartman 30 yıldan daha yaşlı. Annemler burada otururken, şehrin istanbul yönündeki tarafı komple tarlaymış, siz düşünün.

Minibüs hattı olarak da 2a-b 3a-b-c şükrüpaşadan geçer. Zaten bunlar haricinde 1 5 ve 7b hattı var. 1 çarşı-otogar hattıdır, şehrin en ana yolundan gider. 7b de daha dışarıdaki yerleşim yerlerine gider.

Yurt konusunda ünisitede oturanlar özellikle fiyatına demediğini bırakmadılar, çok memnun değillerdi. Ama detay veremeyeceğim. Balkan yerleşkesinde ( rektörlüğün ve hastanenin olduğu kampüs ) okuyacak olan varsa, bu sene kampüsün karşısına yeni erkek yurdu yaptı kyk. Geçecek arkadaşlar iyi ve moden olduğunu söylemişti içinin, daha kimse kullanmadı binayı. Kız yurtları ise direkt fakültelerin karşısında. Bu arada kampüsün içinde ücretsiz ring hizmeti var.

Şehir olarak istanbuldan gelen herkes küçük buluyor, haklılar da. Ben 7 yaşımda geldim. Önce İstanbuldan Antalyaya. Antalyadan da edirneye taşındık. O zamanlar gerçekten hiçbir şey yoktu. Şehirdeki en büyük eğlence kaynağı migrosu gezmekti .p Şimdi gerçekten çok gelişti. Avmler, barlar, leman kültür vb açıldı. Starbucks 2 sene önce geldi. Ama ilk şoku atlattıkken sonra çok seveceksiniz şehri, genelde sever insanlar en azından. Türkiye’deki belki de tek Avrupai şehir bana göre. İnsanları moderndir, samimidir. Alkol yasağı yok zaten, istediğiniz saatte alabilirsiniz gidip. Çok büyük olmadığı için her işinizi rahatlıkla halledebilirsiniz, özellikle devlet dairelerinde çok sıra olmas. Aklıma gelenler bu kadar şimdilik.

Son bir şey daha ekliyim, kıyıktan ev almayın da nereden alırsanız alın.
  • Up

• ben inşallah edirne çok sıkmaz beni
  • Flareon kullanıcısına yanıt
    Hangi bölüme girdin ?

Nette biraz yorumları okudum da tam bir öğrenci şehri filan yazmışlar bakalım artık

• quote:

Orijinalden alıntı: -Anadolu-

Hangi bölüme girdin ?

Nette biraz yorumları okudum da tam bir öğrenci şehri filan yazmışlar bakalım artık
    tıp hocam 19 yıldır istanbulda yaşıyorum şehir bana inanılmaz küçük geliyor şu an
  • umarım istediğimiz gibi olur ne diyelim artık bildiğiniz iyi bir yurt filan var mı siz nerede kalacaksınız ? Fiyatlar nasıldır edirnede ? Ben daha önce hiç gitmedim de pek bir bilgim yok şehir hakkında :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Anadolu- -- 31 Ağustos 2018; 4:34:13 >
  • İngilizce öğretmenliğine geliyorum inş
  • quote:

umarım istediğimiz gibi olur ne diyelim artık bildiğiniz iyi bir yurt filan var mı siz nerede kalacaksınız ? Fiyatlar nasıldır edirnede ? Ben daha önce hiç gitmedim de pek bir bilgim yok şehir hakkında :)
    kiralar 500-1200 lira arası, yerine göre değişiyor. mesela şükrüpaşa' da kiralar ucuz 500-600 liraya evler var ama ulaşım zor yeni yerleşim.

yurtlar genelde pek iyi değil, sar-per var geçen sene 3 kişilik 5000 2 kişilik 6500 liraydı, yemek içinde aylık 175 lira alıyorlar 10 üzerinden 6,5-7 alır yemekleri pek iyi değil, interneti iyi parasına göre iyi sayılır. ünisite var binası daha güzel, imkanları daha iyi gibi 13000-14000 bin liradan 18000 bine kadar gidiyordu yanlış hatırlamıyorsam. ama giden arkadaşlar pek memnun değildi. deniz var gene 5000-6000 liraydı. zaten kayıt olmaya "balkan kongre merkezine" gittiğinizde -giderseniz" bütün yurtlar stand açıyor yurtlarına götürüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wamad -- 31 Ağustos 2018; 3:47:11 >

• Çok sağolun hocam mutlaka bakıcam standlara.

• istanbula göre çok küçük ama yaşanılmaz yer değil yeterince aktivite imkanınız olacaktır (vakit kalırsa tabi )

aydın adında bir edirne ciğercisi var o ciğeri mutlaka yiyin
  • Sağolun hocam tavsiye için. Kalacak yer bulur bulmaz direkt ordayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Anadolu- -- 31 Ağustos 2018; 3:56:16 >
  • Hoşgeldin hocam sen de aramıza

• quote:

umarım istediğimiz gibi olur ne diyelim artık bildiğiniz iyi bir yurt filan var mı siz nerede kalacaksınız ? Fiyatlar nasıldır edirnede ? Ben daha önce hiç gitmedim de pek bir bilgim yok şehir hakkında :)
    hocam yanlış etiketlemişsiniz görmedim.unisite diye bir yurt var orasını düşünüyorum ama önce tabi gidip bakmak lazım fiyatlar büyük şehirlere alıştıysan ucuz gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wamad

kiralar 500-1200 lira arası, yerine göre değişiyor. mesela şükrüpaşa' da kiralar ucuz 500-600 liraya evler var ama ulaşım zor yeni yerleşim.

yurtlar genelde pek iyi değil, sar-per var geçen sene 3 kişilik 5000 2 kişilik 6500 liraydı, yemek içinde aylık 175 lira alıyorlar 10 üzerinden 6,5-7 alır yemekleri pek iyi değil, interneti iyi parasına göre iyi sayılır. ünisite var binası daha güzel, imkanları daha iyi gibi 13000-14000 bin liradan 18000 bine kadar gidiyordu yanlış hatırlamıyorsam. ama giden arkadaşlar pek memnun değildi. deniz var gene 5000-6000 liraydı. zaten kayıt olmaya "balkan kongre merkezine" gittiğinizde -giderseniz" bütün yurtlar stand açıyor yurtlarına götürüyor.

Alıntıları Göster
    hocam ünisite'den neden memnun değiller ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Flareon

hocam ünisite'den neden memnun değiller ?

Alıntıları Göster
    kantin fiyatlarının çok pahalı olması ve lezzetsiz olması, verilen sözlerin tutulmaması, odalarda yalıtım olmaması, fiyatının pahalı olması, bazılarından internetle alakalı problemler de duydum.

burda da bir arkadaş yazmış:https://forum.donanimhaber.com/unisite-edirne-ogrenci-yurdu--128195160

• Flareon kullanıcısına yanıt
    Düzelttim hocam. Benim hatam

• Makine Mühendisliği İÖ geliyorum bu yıl

• wamad W kullanıcısına yanıt
    Hocam 10 küsür senedir Edirne’deyim, şükrüpaşa’ya yeni yerleşim diyenini ilk kez duydum. Söylediğiniz yer Edirne’nin en eski yerleşim yerlerinden biridir. Oturduğum apartman 30 yıldan daha yaşlı. Annemler burada otururken, şehrin istanbul yönündeki tarafı komple tarlaymış, siz düşünün.

Minibüs hattı olarak da 2a-b 3a-b-c şükrüpaşadan geçer. Zaten bunlar haricinde 1 5 ve 7b hattı var. 1 çarşı-otogar hattıdır, şehrin en ana yolundan gider. 7b de daha dışarıdaki yerleşim yerlerine gider.

Yurt konusunda ünisitede oturanlar özellikle fiyatına demediğini bırakmadılar, çok memnun değillerdi. Ama detay veremeyeceğim. Balkan yerleşkesinde ( rektörlüğün ve hastanenin olduğu kampüs ) okuyacak olan varsa, bu sene kampüsün karşısına yeni erkek yurdu yaptı kyk. Geçecek arkadaşlar iyi ve moden olduğunu söylemişti içinin, daha kimse kullanmadı binayı. Kız yurtları ise direkt fakültelerin karşısında. Bu arada kampüsün içinde ücretsiz ring hizmeti var.

Şehir olarak istanbuldan gelen herkes küçük buluyor, haklılar da. Ben 7 yaşımda geldim. Önce İstanbuldan Antalyaya. Antalyadan da edirneye taşındık. O zamanlar gerçekten hiçbir şey yoktu. Şehirdeki en büyük eğlence kaynağı migrosu gezmekti .p Şimdi gerçekten çok gelişti. Avmler, barlar, leman kültür vb açıldı. Starbucks 2 sene önce geldi. Ama ilk şoku atlattıkken sonra çok seveceksiniz şehri, genelde sever insanlar en azından. Türkiye’deki belki de tek Avrupai şehir bana göre. İnsanları moderndir, samimidir. Alkol yasağı yok zaten, istediğiniz saatte alabilirsiniz gidip. Çok büyük olmadığı için her işinizi rahatlıkla halledebilirsiniz, özellikle devlet dairelerinde çok sıra olmas. Aklıma gelenler bu kadar şimdilik.

Son bir şey daha ekliyim, kıyıktan ev almayın da nereden alırsanız alın.

• kaan907kaan kullanıcısına yanıt
    Hoşgeldin hocam sen de

• Madcat v1 kullanıcısına yanıt
    Hocam çok sağolun valla bu tarz yorumlar içimizi rahatlatıyor ve çok bilgilendirici oluyor

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.