< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Anadolu- -- 9 Eylül 2018; 18:27:25 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Anadolu- -- 9 Eylül 2018; 18:27:25 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam 10 küsür senedir Edirne’deyim, şükrüpaşa’ya yeni yerleşim diyenini ilk kez duydum. Söylediğiniz yer Edirne’nin en eski yerleşim yerlerinden biridir. Oturduğum apartman 30 yıldan daha yaşlı. Annemler burada otururken, şehrin istanbul yönündeki tarafı komple tarlaymış, siz düşünün.
Minibüs hattı olarak da 2a-b 3a-b-c şükrüpaşadan geçer. Zaten bunlar haricinde 1 5 ve 7b hattı var. 1 çarşı-otogar hattıdır, şehrin en ana yolundan gider. 7b de daha dışarıdaki yerleşim yerlerine gider. Yurt konusunda ünisitede oturanlar özellikle fiyatına demediğini bırakmadılar, çok memnun değillerdi. Ama detay veremeyeceğim. Balkan yerleşkesinde ( rektörlüğün ve hastanenin olduğu kampüs ) okuyacak olan varsa, bu sene kampüsün karşısına yeni erkek yurdu yaptı kyk. Geçecek arkadaşlar iyi ve moden olduğunu söylemişti içinin, daha kimse kullanmadı binayı. Kız yurtları ise direkt fakültelerin karşısında. Bu arada kampüsün içinde ücretsiz ring hizmeti var. Şehir olarak istanbuldan gelen herkes küçük buluyor, haklılar da. Ben 7 yaşımda geldim. Önce İstanbuldan Antalyaya. Antalyadan da edirneye taşındık. O zamanlar gerçekten hiçbir şey yoktu. Şehirdeki en büyük eğlence kaynağı migrosu gezmekti .p Şimdi gerçekten çok gelişti. Avmler, barlar, leman kültür vb açıldı. Starbucks 2 sene önce geldi. Ama ilk şoku atlattıkken sonra çok seveceksiniz şehri, genelde sever insanlar en azından. Türkiye’deki belki de tek Avrupai şehir bana göre. İnsanları moderndir, samimidir. Alkol yasağı yok zaten, istediğiniz saatte alabilirsiniz gidip. Çok büyük olmadığı için her işinizi rahatlıkla halledebilirsiniz, özellikle devlet dairelerinde çok sıra olmas. Aklıma gelenler bu kadar şimdilik. Son bir şey daha ekliyim, kıyıktan ev almayın da nereden alırsanız alın. |
tıp hocam 19 yıldır istanbulda yaşıyorum şehir bana inanılmaz küçük geliyor şu an
|
İngilizce öğretmenliğine geliyorum inş
|
Biz bi buluşma filan mı ayarlasak
|
İlahiyat kazandım hocam
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Anadolu- -- 31 Ağustos 2018; 4:34:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wamad -- 31 Ağustos 2018; 3:47:11 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Anadolu- -- 31 Ağustos 2018; 3:56:16 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|