< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Trakya Üniversitesi 2018 (7. sayfa)
-
-
E-kayıt yaptırdım ama daha belge teslim etmedim.24-28eylül yazıyordu diş hekimliği için ama sonra bu tarih değişmiş galiba tam bilgim yok.Ne yapmam lazım acaba ? bu senem gitti mi? acil yardımcı olun -
Arkadaşlar akademik takvimi bulamadım sitede. Dersler ne zaman başlıyor bilen var mı? -
Reis uluslararası ilişkilere yaz benide whats app grubunuz felan varsa katılmak isterim. Biraz geç denk geldimde olsun be . -
Nasıl gidiyor okul beyler -
Sıkıcı -
Güzel güzel, parası olana daha güzel gerçi de -
Geç oldu ama yazayım.
Anestezi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cok ozledim Edirneyi keyfini surun dusundugunuzden daha cok guzel yer var. aysekadinda takilmaktan sikilirsaniz carsida kenar kose yerlere takilin ve benden cok selam soyleyin:(( goletteki sarapci amcalara takilin olmadi tabyanin ustunde icin ama soguktur simdi golet eser. Nato koprusunde icilir arabaniz varsa. Balik, acar banklar falan vardi ama oralara cok gidilmiyormus sanirim artik
Çok sıkıldım halinizi hatrınızı sorayım dedim -
Balkanda pineklemeye devam -
Benim balkandaki favori aktivitem migrosa gitmek kfkfjgj
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WalterBishopınİneği -- 8 Nisan 2019; 16:58:9 >
beyler ben de 2019 girişliyim sınıf öğretmenliği okuyorum bu başlığı görünce yazayım dedim nasıl gidiyor keyifler :D
trakya tıp öğrencilerinin ufkunu açan, düşünce özgürlüklerinin olduğxdajknakbchabcjacajshbhabcabhcbacbha
yok öyle bir şey maalesef, daima işi yokuşa sokan paternalistik yaklaşımla işleri yürütme çabasında bir kenar okuldur. Bilim rektör tarafından ilahiyatın gerisine itilmiştir.
-
Neden öyle dediniz hocam, siyasi sebeplerden dolayı mı ?
Yani yazılmaz mı ?
-
Ben Trakya Tıp öğrencisiyim. Okulumuz sözde akredite ve öğrencilerin fikirlerine saygı duyarak yine öğrencilerin fikirleri doğrultusunda hareket eden bir okul. Ancak ne zaman ders konusunda fikirlerimizi belirtirsek tehdide maruz kalıyoruz. Örneğin online sınavlarımızda geçtiğimiz soruya geri dönme hakkımız yok, bazen sistem iki soru birden atlıyor. soruyu işaretlemeden soru atlamayacak bir sistem getirmelerini rica ettiğimizde "isterseniz boş şık getirelim ama 4 yanlış bir doğruyu götürür" şeklinde tehdit ediliyoruz.
-
Hocalarım, Bilgisayar teknolojisi ve Bilgisayar mühendisliği düşünüyorum. Tekirdağ'da oturuyorum ama yaklaşık 150 km yol gösteriyor. Çok yüksek ihtimalle buraya gidersem yurt veya ev tutup kalacağım.
Yaklaşık 200k sıralama yaptım, bilgisayar mühendisliğinde vs. gereksiz olduğunu düşündüğüm sayısal derslerden dolayı tercih etmiyorum. Zaten pek seçeneğim de yok, İstanbul'da özel üniversite düşünüyorum ancak yurtlar da eklenince çok pahalı oluyor ve değmeyeceğini düşünüyorum.
Sizce bahsettiğim bölümü yazayım mı? Bölüm bana uyuyor, ancak kalitesini vs. bilmiyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X