Şimdi Ara

Trakya Üniversitesi 2018 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
15
Favori
13.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: jesterstory

Hayatınızda gideceğiniz en igrenc unilerden birine hosgeldiniz. Binalar 1980 den kalma çoğu
    Bak işine troll
  • Uzun süredir forumu üyeliksiz takip ediyorum ismimi ilk defa görmüş olabilirsiniz :) özel eğitim öğretmenliği kazandım eğer bir buluşma düşünüyorsanız seve seve katılırım :)
  • Tıp geldi hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • richierich59 kullanıcısına yanıt
    Hocam 3 yıldır okuyorum, bıraktım bu yıl istediğinizi sorabilirsiniz. Troll falan değilim illallah ettim üniversite den.

• jesterstory kullanıcısına yanıt
    Ne sorunu vardı da bıraktın ?
    Büyük ihtimal Balkan yerleşkesinde okucaksiniz çoğunuz, yerleşke dümdüz bir uzunluğu var küçük denecek kadar büyüklüğü var, ibf fen edebiyat baya eski kütüphanesi de, tıp Fakültesi eski derslikleri var bide yeni derslikleri . Dış hekimliğinin daha binası yok. Havuzu spor yapılacak yerleri baya eski hatta basket sahası ile futbol sahası yıkılıp cami yapılıyor . Yanı ben okurken üniversite de okuyor gibi hissetmiyordum arkadaşlarım da hiç sevmiyordu . He küçük bir şehir o güzelliği var bi yerden sonra da sıkılıyorsun zaten

• Dişhekimi00 D kullanıcısına yanıt
    Erkek isen yâri özel yurt otogarın orda, otobüse binmen gerekiyor ama merak etme fakülte te 2-3 dk , eğer kız isen bildigin fakültenin içinde. 2 Side yeni bina ve guzel. Yâri özel olmayan en ucuz yurt da Balkan yerleşkesi içinde ama aşırı eski kalmak istemiyor insanlar hep kaciyor

• -Anadolu- - kullanıcısına yanıt
    Sağ ol :) Öyle gibi gözüküyor
  • hocam ben de varım trakya tıp :)
    Yurt fiyatları hakkında bilginiz var mı

• yusufkaa2231 Y kullanıcısına yanıt
    Hoşgeldin dostum aramıza :)

Arkadaşlar da buluşmak isterse gittiğimiz zaman bir buluşma ayarlayabiliriz bence hem de şehre alışmak için iyi bir adım atmış oluruz

Sonuçta ilk kez okul bırakan sen değilsin. Her üniversitede orayı sevmeyen okulu bırakan insanlar tabiki oluyor. Ama insanları bu şekilde karamsarlığa sürüklemen gerçekten çok saçma bir şey. Çünkü bir çok kişiden olumlu şeyler duydum ben

• tıpa beni de ekleyebilirsin

• İstanbul'da olanlar varsa pazar günü buluşabiliriz
  • yurt için fikirleriniz nedir kyk çok kalabalık olur odalar diyorlar deniz sarper ve unisite var bir de?

• quote:

Orijinalden alıntı: drthanos

yurt için fikirleriniz nedir kyk çok kalabalık olur odalar diyorlar deniz sarper ve unisite var bir de?
    KyK kaç kişi olur,ben ilk kyk deneyeyip olmazsa ev düşünüyorum. Yeni bir ev var 2+1 eşyaları daha 0 900 lira. 3 kişi girebilir
  • İngilizce öğretmenliği kazandım

• quote:

Orijinalden alıntı: jesterstory

Büyük ihtimal Balkan yerleşkesinde okucaksiniz çoğunuz, yerleşke dümdüz bir uzunluğu var küçük denecek kadar büyüklüğü var, ibf fen edebiyat baya eski kütüphanesi de, tıp Fakültesi eski derslikleri var bide yeni derslikleri . Dış hekimliğinin daha binası yok. Havuzu spor yapılacak yerleri baya eski hatta basket sahası ile futbol sahası yıkılıp cami yapılıyor . Yanı ben okurken üniversite de okuyor gibi hissetmiyordum arkadaşlarım da hiç sevmiyordu . He küçük bir şehir o güzelliği var bi yerden sonra da sıkılıyorsun zaten
    Bence gayet güzel hocam, kişiden kişiye değişen bir durum

Okuyor muydunuz hocam. Yanı doğru ben hiç sevmemiştim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.