Şimdi Ara

trakya üniversitesi bilgilendirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar trakya da mimarlık düşünüyorum
    görüşleriniz neler . üni nasıl ortam nasıl kampüs nasıl

• Ortam güzel, ama az öz. Üniversitenin tam karşısında barlar sokağı var. Burada takılabileceğin diyeyim canlı müzik yapan birçok mekan var buralarda vakit geçirebilirsin. Piknik yapmak istediğinde söğütlük var(başka yok) güzeldir, iyidir hoştur. Gezebileceğin yerler var, sabahtan akşama bitirebilirsin ama bu yerleri. Edirne sağlamdır, rahattır, halkı öğrenciyi sever. Geniş bir toplum var burada, bir kısıtlama yok. Evlenilcek şehir diyelim, yaşanır yani
  • Edirneye gezmeye gitmiştim.Daha sonra akşam üstü oldu otogara gitmek için halk otobüsüne bindim.Şansa üniversitenin içinede girdi.Girmez olaydı! Aman allahım hayatımda bu kadar güzel kızı bi arada görmemiştim.Bende seneye trakya üniversitene gitmeyi düşünüyorum.Aklım hala orda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende trakya gıda müh. 2 bin kişi öndeyim ama hayırlısı.
  • bakalım bende makine müh. için 10 bin ondeyim ama hayırlısı
  • beyler elektrik elektronik mün yeni açıldı. yazan var mı? ve kaçla yazdı?
  • Bilgisayar Mühendisliği ve eğitimi açısından çok iyi şeyler duymadım. Bunun tersini iddia edecek varsa buyursun da içimi rahatlasın.

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi life is short -- 23 Temmuz 2013; 1:18:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • KuT4y K kullanıcısına yanıt
    ufak bir detay atlanmış onu hemen belirtiyim barlar sokağı mimarlık ve müh fakültenin orda değil mühendislik sehirin dışında otogarın orda kalıyor.yani ders arası bir dışarı çıkak olmayabiliyor.ama sonusta sehirde yasıcaksınız.diğer her dediğine bende kefilim.edirne rahat bir şehir. gece 2 de bile rahat rahat dolaşılabilir.kimse size karışmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.