Şimdi Ara

TRAMER' in Sacmalamasi Hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gecen sene ocak ayinda aracimi aldigimda tramer kayitlarinda hasari yoktur olarak gozukmetkeydi, bugun aracimi satmak istedigimde alicinin tramer mesajinda 2 adet hasar kaydi oldugu gozukmekte.
    beni sok eden 2 durum var birincisi ben araci alirken sistemin hasari yoktur deyip simdi hasar kaydi cikarmasi.

2. durum ise arac bendeyken (ktt-carpma) hasar kaydi gozukmesi. ancak durum su ki arac bende iken hicbirsekilde kazaya, dokunmaya, polislik bir olaya karismamasi. sorum su ki bu hasar kaydi ben hicbir olaya karismamama ragmen neden gozukmekte?

bir diger sorum ise, arac diger sahibindeyken 359 liralik(ERP(eksper raporu) - carpma) bi hasar kaydi var, aldigim kisi de kazaya karismadigini ancak camurluklara cizik giderici uygulama yaptirdigini bununda kaskodan karsilattigini soyledi, bu hasar kaydi bu duruma ait olabilir mi? bu aciklama bana mantikli geldi cunku 360 lira kadar kucuk bir deger ne olabilr ki? tampon degisse bile 800 liradan asagi olacagini sanmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rasaygili -- 14 Ağustos 2015; 13:56:45 >

• aldıktan sonra yaptığım sorguda her şey normal görünürken, bu yıl 2 ay önce satarken yaptığımız sorguda km'si 60 bin km düşürülmüş görünüyor. şimdi sorguluyorum, km bilgisi bile gelmiyor. herşeyin olduğu gibi bunun da suyu çıktı...

neye, ne zaman, nasıl güveneceksek artık...
  • aya kullanıcısına yanıt
    aynen oyle, bende km konusunda bir sikinti yok ama dedigim gibi yapmadigim kaza gozukmekte :)
    tramer'in sitesinden duzeltme konusunda sikayet bildiriminde bulundum bakalim ne zaman geri donus yapacaklar
  • 10 haziran sorgulamasında hiçbişey yok

14 ağustos sorgulamasında 5 kaza.

ne güzel..

bu fiyatsız kazalar ne oluyor arkadaşlar. karşı tarafın karşıladığı kazalar mı?
     TRAMER' in Sacmalamasi Hakkinda TRAMER' in Sacmalamasi Hakkinda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fiyatsizlar trafik sigortasi ile karsilananlar diye bir yazi okudum ama ne kadar dogrudur bilemiyorum.
    peki bu kazalar gercekten yasanmis mi? bunu soruyorum cunku benim yapmadigim kaza gozukmekte :D
    telefonda bunu sordugumda hatanin sigorta sirketlerine ait oldugunu, onlara ne bilgi gelirse onu yansittiklarini bazen bilgilerin 6 ay kadar gec geldigini bu yuzden sonradan gozukmelerin yasandigini soylediler. olmayan kazalari yazma durumu siklikla olan biseymis, internet siteleri uzerinden sikayette bulundum duzeltilmesi icin
  • simdi de sigortacima kontrol ettirdim, hicbirsey gozukmemekte. tc kimlik numaramla, plakayla ve sasi numarasiyla 3 kere kontrol ettik aracin hasar kaydi gozukmemekte, ancak 5664'e gore 2 tane hasar kaydi var :D
    cildirmamak elde degil.
  • bu sayfaya herkes kayıtlarla ilgili yaşadığı tutarsızlıkları yazmalı ve sayfa güncel tutulmalı, insanlar bilinçlendirilmeli.

ya bu işi adam gibi yapsınlar ya da "güvenilmez" damgasını yesinler. dünyanın parasını kaldırıyorlar bu işten, yazık günah bee....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.