Bir araç alacağım sorgulamalarda 150-250 civarı kayıtlar var şüpheliyim.Hasarların birkaçının değişen veya onarılan bilgilerini öğrenmek istiyorum eksper raporu bulunamadı diyor böyle bir araç alınrmı? Satıcı sadece iki parça boya var diyor!!
Mesaj: (1/2) Kayitlarimiza gore *** sasi nolu VOLKSWAGEN POLO 1.6TDI (90) COMFORLİNE markali arac 5 adet kazaya karismistir. KZ1: 27/10/2015 Carpisma 276TL KZ2: 30/09/2015 Park Halinde Carpma 218TL KZ3: 07/09/2015 Carpma 140TL KZ4: 08/08/2015 Park Halinde Carpma 180TL KZ5: 18/08/2014 Carpisma 127TL EK BILGI: Araca ait detay bilgileri (plakasi degismis mi, son sahiplik suresi, vs) ogrenmek icin DETAY bosluk S bosluk SASI NO yazip bu mesaji cevaplayabilirsiniz. Ornek: DETAY S ABC123456. Sorgulama ucreti 8. B001
.
Yardım lütfen
rapor tutulmamış tramer kaydı çıkıyor değişen parça bilgilerini sorgulamada exper raporu bulunamamıştır diyor nasıl çıkıyor bu kayıtlar?
200tl ye sıbop kapagı degısır anca. Mını onarım, lokal boya, gocuk duzeltme falandır olsa olsa
Büyük ihtimalle kaskodan yapılan ufak tefek sürtmenin boya kayıtları.Park halinde çarpma yazanlar kaskodan yapılır genelde.Araç alınabilir.
masterapM
kullanıcısına yanıt
Aydınlattığıını için teşekkür ederim aklımda soru ilareti kaldı
CC OTO GÜZELLİK MERKEZİC
kullanıcısına yanıt
bende öyle düşündüm ama içimde bir kuşku vardı sağolun.büyük ihtimal boyasız onarımlar
adnan.07A
kullanıcısına yanıt
Rıca ederım. Sahıbı tıtız bırıymıs sanırım. Ilk defa bu kadar dusuk tutarlı 5 onarım gordum tramerde. En ufak cızıgı kaskodan yaptırmıs herhalde
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme