Şimdi Ara

Tramer Sorunu Parça Bilgisi Öğrenememe Bu Araç Alınırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir araç alacağım sorgulamalarda 150-250 civarı kayıtlar var şüpheliyim.Hasarların birkaçının değişen veya onarılan bilgilerini öğrenmek istiyorum eksper raporu bulunamadı diyor böyle bir araç alınrmı? Satıcı sadece iki parça boya var diyor!!

Mesaj: (1/2) Kayitlarimiza gore *** sasi nolu VOLKSWAGEN POLO 1.6TDI (90) COMFORLİNE markali arac 5 adet kazaya karismistir. KZ1: 27/10/2015 Carpisma 276TL KZ2: 30/09/2015 Park Halinde Carpma 218TL KZ3: 07/09/2015 Carpma 140TL KZ4: 08/08/2015 Park Halinde Carpma 180TL KZ5: 18/08/2014 Carpisma 127TL EK BILGI: Araca ait detay bilgileri (plakasi degismis mi, son sahiplik suresi, vs) ogrenmek icin DETAY bosluk S bosluk SASI NO yazip bu mesaji cevaplayabilirsiniz. Ornek: DETAY S ABC123456. Sorgulama ucreti 8. B001

• .
  • Yardım lütfen
  • rapor tutulmamış tramer kaydı çıkıyor değişen parça bilgilerini sorgulamada exper raporu bulunamamıştır diyor nasıl çıkıyor bu kayıtlar?
  • 200tl ye sıbop kapagı degısır anca. Mını onarım, lokal boya, gocuk duzeltme falandır olsa olsa
  • Büyük ihtimalle kaskodan yapılan ufak tefek sürtmenin boya kayıtları.Park halinde çarpma yazanlar kaskodan yapılır genelde.Araç alınabilir.
  • masterap M kullanıcısına yanıt
    Aydınlattığıını için teşekkür ederim aklımda soru ilareti kaldı
  • CC OTO GÜZELLİK MERKEZİ C kullanıcısına yanıt
    bende öyle düşündüm ama içimde bir kuşku vardı sağolun.büyük ihtimal boyasız onarımlar
  • adnan.07 A kullanıcısına yanıt
    Rıca ederım. Sahıbı tıtız bırıymıs sanırım. Ilk defa bu kadar dusuk tutarlı 5 onarım gordum tramerde. En ufak cızıgı kaskodan yaptırmıs herhalde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.