<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by tolgaabi</i> <br />xander eurodance konusundahaklı olabilirsin ama sanırım trance in biraz daha sekıllenmesi bu gruplarla oldu ne dersin :P Ayrıca benle ıddıalasma yolmim :))))) Bu arada p2p lerde esikisi gibi parcaları bulamamanın sebebi cogu ınsanın cd yazıcılara kavusması :( xander hem senin yasın kac bakem :) <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Kesinlikle katılıyorum sana Bu arada yaşım 27 [:P]
www.futuregeneration.net adlı sitede online seçeneğine tıklayarak 93.7'ye bağlanıyorsun. Normal radyodan'da dinleyebilirsin. Şu an Türkiye'de gerçekten techno veya trance dinleyebileceğin "neredeyse" tek kanal.
benimki neden çekmiyor ya.
xander tolgaabinle irtibat kurmak istersen ıcq numaran varsa yaz bi kulagını cekim :))
bak oda 27. birbirinize uyuyorsunuz hem :)) :Pp
n/a almim ayagımın altına :)))millet te yanlıs anılıcak sonra ala ala..
:)))
hmmm...
bunu bana soranlara verdiim cevap....
trance : dibidaa dibidaa dibidaa techno : civ civ civ dan dan dan dan house : cistaka cistaka cistaka
(alıntıdır)
benim söyleyeceğim ,
Trance : hafif , yımşak , insanı başka alemlere götüren , tiz ses daha çok
Techno : sert , full bass , duygusuz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme