Şimdi Ara

Transcend 128GB SSD25 SATA3 SSD 149 TL ÇOK SICAK :) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
468
Cevap
4
Favori
20.673
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 200 TL den satacak olan varsa ö.m lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: derwish34

200 TL den satacak olan varsa ö.m lütfen

Hocam bende bir tane fazladan olma ihtimali var akşam belli olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.bimeks.com.tr/urun/126632/sandisk-128-gb-sata3-standart-ssd-disk-490mb-350mb.aspx

arkadaşlar bu sandik neden sıcak fırsat değil buda 128 gb sadece fiyatı 49 tl fazla

• bende hala faturalanabilir diyor faturalandı kargo için bekleniyor diyenler saat kaç gibi almıştı ürünü ?
  • Hocam onun fiyatı o civarda zaten ve performanslı bir ürün değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: müdür-42

http://www.bimeks.com.tr/urun/126632/sandisk-128-gb-sata3-standart-ssd-disk-490mb-350mb.aspx

arkadaşlar bu sandik neden sıcak fırsat değil buda 128 gb sadece fiyatı 49 tl fazla

hem fiyatı konusu olan ürüne göre pahalı hemde performansı düşük yazma okuma hızları düşük

• quote:

Orijinalden alıntı: ufukemrah58

quote:

http://www.bimeks.com.tr/urun/126632/sandisk-128-gb-sata3-standart-ssd-disk-490mb-350mb.aspx

hem fiyatı konusu olan ürüne göre pahalı hemde performansı düşük yazma okuma hızları düşük

anladım hocam okuma/yazma hızından fark ediyor 110 tl olsa sandisk o zaman fırsat sayılır o zaman trancende göre :D

bu senkron asenkron muhabbeti ne oluyor

@edgar1899 tşk ederim hocam ;) bilgi için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müdür42 -- 25 Haziran 2013; 17:10:13 >

• Benimki de faturalandı, kargoya verilecek yazıyor.
    Haber veren arkadasa çok teşekkürler

• quote:

extreme olsaydı sıcak fırsat denirdi ama transcendin yanında yine soğuk kalıyor

gece dakikalarca alayım mı alyayayım mı dedim . almamam da en büyük neden ihtiyacı olan birinin almasını istememdi çünkü zaten elimde sıfır SSD'i var . bu yüzden almadım.
    Ama şimdi keşke alsaymışım diyorum çünkü ihtiyacı olan birine satardım aldığım fiyattan benim de elime sıcak para geçmiş olurdu .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 25 Haziran 2013; 17:48:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

gece dakikalarca alayım mı alyayayım mı dedim . almamam da en büyük neden ihtiyacı olan birinin almasını istememdi çünkü zaten elimde sıfır SSD'i var . bu yüzden almadım.
    Ama şimdi keşke alsaymışım diyorum çünkü ihtiyacı olan birine satardım aldığım fiyattan benim de elime sıcak para geçmiş olurdu .

transcend efsane olacak o zaman

açılan her ssd konusunda 128 gb 149 tl den verildi denecek ve burun kıvrılacak

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

transcend efsane olacak o zaman

açılan her ssd konusunda 128 gb 149 tl den verildi denecek ve burun kıvrılacak

bundan sonra SSD konusu açılmamalı zaten ta kii 128gb lık 148TL oluncaya kadar

Hakikaten fiyat şahane idi .performansına zaten laf etmek gereksiz . Umarım ihtiyacı olan biri almıştır diyeceğim ama yine biri 210tl ye satarım diyor . nedir bu arkadaş sepetçilik

• havaleyi yaptım ama aklımda hala acaba var. 5 senelik t7200 işlemcili bir notebookum var ona taksam mındar eder miyim acaba
  • :D:D:D:D:DDDD
  • alipta pişnman olan veya fazla alan varsa 160 tl den talibim

• kendime 1 adet aldım,arkadaşlarımdan almak isteyen olacaktır diyerek havale ile almak için sipariş oluşturdum alan olmadığından isteyen bimekse sipariş nosuna havale yaparak, kargosu geldiğinde çekmeköyden elden teslim alabilecek kişi pm atsın.
  • satmak isteyen olursa benimle irtibaya geçebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasmoon

kendime 1 adet aldım,arkadaşlarımdan almak isteyen olacaktır diyerek havale ile almak için sipariş oluşturdum alan olmadığından isteyen bimekse sipariş nosuna havale yaparak, kargosu geldiğinde çekmeköyden elden teslim alabilecek kişi pm atsın.

adamlar uyandı göndermezler hele ki fatura kesilmeyen üründe.
  • Arkadaş tam alacakken stok mu biter yahu.

n11 de tam ürün alıcam pepsi kampanyasının şartları değişir. Hepsiburadanın büyük ahını aldık herhal.

• Kargo verilmiş ürün Antepten yola çıkmış görünüyor, bunların özel internet için stokları yok mu merkezde. Sizlerin ürün nereden yola çıkmış
  • Hocam ilinizdeki şubede varsa ordan yoksa olan en yakın şubeden yola çıkıyor bimekste ilginç

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.