Şimdi Ara

Transcend 128GB SSD25 SATA3 SSD 149 TL ÇOK SICAK :) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
468
Cevap
4
Favori
20.673
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SSD lerini alanlar güle güle kullansınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deus-ex -- 26 Haziran 2013; 10:38:36 >
  • ilk resimler benden :)
     Transcend 128GB SSD25 SATA3 SSD 149 TL ÇOK SICAK :) Transcend 128GB SSD25 SATA3 SSD 149 TL ÇOK SICAK :) Transcend 128GB SSD25 SATA3 SSD 149 TL ÇOK SICAK :) Transcend 128GB SSD25 SATA3 SSD 149 TL ÇOK SICAK :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufukemrah58 -- 26 Haziran 2013; 10:54:47 >

• vay arkadaş ya, sipariş vertikten sonra amma çok kişinin paraya ihtiyacı olmuş. Allah yardımcınız olsun arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufukemrah58

ilk resimler benden :)
     Transcend 128GB SSD25 SATA3 SSD 149 TL ÇOK SICAK :) Transcend 128GB SSD25 SATA3 SSD 149 TL ÇOK SICAK :) Transcend 128GB SSD25 SATA3 SSD 149 TL ÇOK SICAK :) Transcend 128GB SSD25 SATA3 SSD 149 TL ÇOK SICAK :) Transcend 128GB SSD25 SATA3 SSD 149 TL ÇOK SICAK :)

Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanmanızı temenni ederim.

Ayrıca içinden 3,5" aparatının çıkması iyi olmuş. Masaüstü pcde kullanmak isteyenlerin çok işine yarar. Bizimkide yarına gelir umarım.

• Elindeki ürünü satmayı düşünen olursa alabilirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

vay arkadaş ya, sipariş vertikten sonra amma çok kişinin paraya ihtiyacı olmuş. Allah yardımcınız olsun arkadaşlar

ekmek parası naapsınlar
  • bende hala faturalanabilir gelmiyecek diye düşünmeye başladım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redamazhri

bende hala faturalanabilir gelmiyecek diye düşünmeye başladım .

Bende de aynıydı hocam ama biraz önce güncellendi. Faturalandı. Kargoya verilecek şeklinde yazıyor.
  • arkadaşlar daha yeni win7 kurdum usbden ultimate toplam pc açılışından masaüstüne dönüşüne kadar 12 dk. sürdü kurulum.... driverları kurayımda sonra testlere başlayacağım.... :)
  • beni havaleyi hala onaylamadılar, iptal edecekler sanırım :)
  • quote:

beni havaleyi hala onaylamadılar, iptal edecekler sanırım :)

Ürünü en son alanlardan biriyim hocam. Ben aldıktan biraz sonra fiyat 357 TL. oldu sonra stoktan silindi. Ürün bugün sabah kargoya verilecek diye not düşüldü. Muhtemelen önce kredi kartı vs. olanları gönderiyorlar. Bana göre kontrolden sonra sizinkide gönderilecektir.
  • Hala "Faturalanabilir" yazıyor, bakalım kargoya verecekler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oiven

quote:

Ürünü en son alanlardan biriyim hocam. Ben aldıktan biraz sonra fiyat 357 TL. oldu sonra stoktan silindi. Ürün bugün sabah kargoya verilecek diye not düşüldü. Muhtemelen önce kredi kartı vs. olanları gönderiyorlar. Bana göre kontrolden sonra sizinkide gönderilecektir.

kredi kartı ile 2 tane alanlardan biriyim 01.45de verdim siparişi hala faturalanabilir
  • quote:

mail attınız mı dekontu?
  • Kacirdik yhawww :S gitti guzelim firsat.
  • Kalmamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEGHRİ

quote:

mail attınız mı dekontu?

Attım hocam.ilgili birime aktarıldı diye mail de geldi. Bekliyoruz bakalim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faturalanabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telaş yapmayın.benim yarım saat arayla geçtiğim iki siparişten biri dün biri bugün kargoya verildi.sırayla gönderiyorlar.
  • beni müşteri hizmetlerinden aradılar muadil ürün teklif ettiler Sandisk 128 GB Sata3 Standart SSD Disk 490MB/350MB
    https://www.bimeks.com.tr/urun/126632/sandisk-128-gb-sata3-standart-ssd-disk-490mb-350mb.aspx
    aranan başka kimse yok mu?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.