Şimdi Ara

Transcend 128GB SSD25 SATA3 SSD 149 TL ÇOK SICAK :) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
468
Cevap
4
Favori
20.673
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sipariş iptali yaparsa bimeks o kadarını ben bilemem havalesini geri gönderir.bimeks kimseyi mağdur etmez diye düşünüyorum. benim k.kartıyla aldığım ürününde faturası kesilmedi
  • Hala faturalanabilir görünüyor kargo yok henüz
  • quote:

Orijinalden alıntı: espial

Kargo verilmiş ürün Antepten yola çıkmış görünüyor, bunların özel internet için stokları yok mu merkezde. Sizlerin ürün nereden yola çıkmış

Trabzon 'dan
  • Bizim kargo bugün yalan oldu, bakalım ne zaman yollayacaklar.
  • Kaçırdık puh
  • ürünler yarın kargolanır kesin olaraktan
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasmoon

kendime 1 adet aldım,arkadaşlarımdan almak isteyen olacaktır diyerek havale ile almak için sipariş oluşturdum alan olmadığından isteyen bimekse sipariş nosuna havale yaparak, kargosu geldiğinde çekmeköyden elden teslim alabilecek kişi pm atsın.

Allah kendisinden razı olsun. Hiç üzmeden yormadan bir tane hakkını bana kullandırdı arkadaşımız. Güzel de bir sohbetimiz oldu kendisiyle. Halen forumda iyi ve paylaşmayı bilen üyelerın varolduğunu bilmek güzel. Tekrar teşekkür ediyorum. İlk ssd tecrübemizi inşallah vesilesiyle yaşayacağım.
  • benim üründe kargoya an itibari ile teslim edildi hadi hayırlısı
  • Benimki hala faturalanabilir yazıyor.
  • Birden fazla sipariş verip ürünü kargoya verilen var mı?
  • satmak isteyen varsa talibim
  • quote:

Orijinalden alıntı: MassiveDynamic

Bimeksten sakız alınmaz

sizi dışarı alalım

nasıl kaçırdık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 26 Haziran 2013; 0:22:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Bimeksten sakız alınmaz

sizi dışarı alalım

alan almışta zaten bimeks-darty-teknosa üçlüsünün(teknosa yine bunlara göre iyi) dolandırıcı mantıklı çalıştığını tüm forum biliyor
  • quote:

quote:

quote:

Bimeksten sakız alınmaz

sizi dışarı alalım

alan almışta zaten bimeks-darty-teknosa üçlüsünün(teknosa yine bunlara göre iyi) dolandırıcı mantıklı çalıştığını tüm forum biliyor

sen öyle san, 450 liralık malı 150 lira civarına sattılar ve yarın da gönderecekler
    ki daha önce hatalıları gönderdiler

• ÜRÜN İLK BANA ULAŞACAK SANIRIM :) ÜRÜN YARIN SABAH ELİMDE OLUR
  • Kargo yolda yaziyiii

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bimeksten sakız alınmaz

sizi dışarı alalım

sen öyle san, 450 liralık malı 150 lira civarına sattılar ve yarın da gönderecekler
    ki daha önce hatalıları gönderdiler

yapma be hocam cihaz 220 230 tl :) nerde 450 tl o dediğini vatan kısmen yapmıştı

• Yetişemedik sabah gördüm sepette kaldı alamadık öglen 350TL :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KirkLeeHammett -- 26 Haziran 2013; 6:55:40 >
  • yahu hep 200 ün altına düşsün alacam diyordum sabah gördüm bir hevesle girdim taksitle alayım dedim zaten sıkışığım bu günlerde ama yinede alayım dedim oda kısmet olmadı birdahakine artık...
  • arkadaşlar ilk ürün elime ulaştı resimlerle sizlerle paylaşacağım birazdan........... daha kutuyu açmadım
    :)
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.