Şimdi Ara

Transfer dönemi - Quakerboy [ANA KONU] - 2 AĞUSTOS Güncelleme - (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
2
Favori
13.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ordan Geçenbay

quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

quote:

Orijinalden alıntı: -BraveHeart-

Bu adam niye bişey yazmıyor kaç gündür?

boyle sıkıntılı ve hareketli gunlerde boy'lar dan girl'ler den bir şey karalamalarını beklemeyin.. onlar tatlı su yorumcusu..

Sende BOY sun.

yorumumu çok güzel idrak etmişssin..
  • 17 TEMMUZ GÜNCELLEME ____________________________________________

* Mariano Ferreira Filho - Faks işi gecikmezse :) bugün kap açıklaması ile galatasaray kadrosuna dahil edilecektir.

* Giannelli İmbula...

edit : net anlatamadım sanırım. oyuncu ile anlaşıldı. sorun yok. fakat kulübüyle olan girişimlerden sonuç alınabilmiş değil. mariano transferinde olduğu gibi menajeri stoke city'yi ikna edeceğini söylüyor. yarın gün içinde menajeri stoke city yetkilileri ile görüşecek.

* Samir Nasri - Masadaki maliyeti karşılayabileceğimizin çok üzerinde. olacağını hiç tahmin etmiyorum.

* İvan Strinic - İgor tudor'un geleceğinin belirsiz olması nedeniyle transferinde beklemeye geçilmiş. perşembe'den sonra netleşir durumu.

* Marouane Fellaini - İlgi alanımızda değildir.

* Fernando Francisco Reges - Uzun süredir uğraşılan futbolculardan bir tanesi. (bkz: #2187419)

adının bu noktada haberleşmesi iyi olmadı. kulübüne teklifimiz 5 milyon euro artı 1 milyon euro şampiyonlar ligi katılım bonusu şeklinde. biraz bulutlu gözüküyor durum. netleşince yazarız elbet.

* Sofiane Feghouli - Gelen bilgiler transferi için önemli mesafe kat edildiği yönünde. ancak transferi gerçekleşirse gelecek kap açıklaması pek çok kişinin tepkisini çekebilir.

* Dursun Aydın Özbek - transferler için elinizi çabuk tutun baskı altındayız mesajını ilgililere iletmiş.

* İgor Tudor - 20 temmuz 2017 saat 22:30 sularında kaderi belli olacaktır.

* 4-4-2 - wesley sneijder'in ayrılması ardından denememiz gereken formasyon. orta sahanın ortasındaki ikiliden en az birinin box to box olması kaydıyla.

• oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    Hocam lucescu ile temasa geçilmiş perşembe günü turu atlayamazsak tudoru gönderip lucescuyu getireceklermiş doğru mu? Demek istediğim perşembe sonrası yeni teknik direktör belli mi acaba.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Physicist_Emre

Hocam lucescu ile temasa geçilmiş perşembe günü turu atlayamazsak tudoru gönderip lucescuyu getireceklermiş doğru mu? Demek istediğim perşembe sonrası yeni teknik direktör belli mi acaba.

Perşembe günü turu geçemezsek büyük oranda Tudor gönderilecek, çok fazla kaynaktan duydum bunu Quakerboy yazınca ihtimaller yükseldi.

Lucescu olur mu olmaz mı bilemiyorum fakat turu geçemezsek Tudor'u tutmazlar gibi geliyor. Büyük yatırım yapıyorlar, eğer Tudor daha kafadan Avrupa'yı göremezse zaten yolcu olur.

Quakerboy yazmış zaten istediği hırvat sol beki sırf bu yüzden bekletiyorlar, Tudor giderse elimizde patlamasın diye...
  • https://twitter.com/sportifytr/status/886901327988740096

Lemina için Leverkusen devreye girmiş, geçmiş olsun
  • bence tur atlarsak bile Tudor'u göndermemiz gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan.ka

bence tur atlarsak bile Tudor'u göndermemiz gerekiyor.

Zaten tudor ile sezona başlamak büyük bir hata idir.. dursun aynı hatayı hamze ve riekierink te de yaptı.. hocanın ne kadar değerli olduğunun farkında değil.. osketra şefi olmadan bu iş olmaz
  • 4-4-2 yazanlar var, anlamak mümkün değil. adam bagıra bagıra 4-2-3-1 diyor ki belhanda transferinden ayıkmanız lazım.
    4-4-2 için kanatlarınızı iç özellikleri olması lazım. Gary de yok yasin de yok, gelirse bir tek fehouli de var o da tam değil

onu da geçtim, 4-4-2 için elinde 4 forvet olması lazım. Bizde şuan 2. yani yapılanan planlanan tamamen 4-2-3-1 hamleleri. ancak 4-4-1-1 olabilir o da belki.
  • Herseyi haber sitelerinden sonra yaziyor fazladan bir sey bildigini dusunmuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17-18 TEMMUZ GÜNCELLEME ____________________________________________

* Wesley Sneijder - ayrılığı ile ilgili gerek buradan gerekse dm yolu ile pek çok soru geldi. başkanın bugünkü açıklamasını beklediğimden biraz gecikmeli cevap yazıyorum. onun açıklamalarını referans alarak süreci kısaca aktaracağım.

yazdığım (bkz:http://www.rerererarara.net/sozluk.php?t=%232177288 ) başkanın söylediğihttps://i.hizliresim.com/kW9bRW.jpg (mayıs ayında değil, haziran başında oldu görüşme.)

yazdığım (bkz:http://www.rerererarara.net/sozluk.php?t=%232191872 ) başkanın söylediğihttps://i.hizliresim.com/Pr10V5.png

anlatmak istediğim şu. wesley sneijder'in takımdan ayrılacağı sezon sonunda az çok belliydi. sürecin uzama nedenlerine gelince. ilk nokta tudor'un sneijder'den hemen vazgeçmemesi. ikincisi sneijder'in takım bulamaması. üçüncüsü tarafların isteklerinde uzun süre orta nokta bulunamaması. bunları alt alta yazdığımda haberci olarak düşünüp sneijder'in kalacağı şeklinde konuyu yorumladım ve umut ettim. lakin tüm şartlar yokuşta iken ani bir kararla sneijder bu işi daha fazla uzatmadan galatasaray'a zarar vermemek adına ayrıldı. bu durumu da galatasaray sevgisine bağlıyorum. istese bir sezon daha kalıp 4.5 milyon euro alabilirdi. şu anda boşta. düşük bir maaşla bir başka takımla anlaşacak.

sonuç olarak sneijder'i belhanda göndermedi. selçuk göndermedi. tudor gitsin demedi. sneijder'i başkan gönderdi. niye gönderdiği ise bambaşka bir konu.

ne tudor sempatizanıyım ne de selçuk inan fanatiğiyim. tek gerçek sorumluyu bilmenizi istiyorum sadece.

* Mathias Olivera Miramontes - Dün akşam üzeri türkiye'ye geldi. bu sabah sağlık kontrolü yapıldı. şu sıralar florya'da olmak üzeredir. transferi ile ilgili net bir durum yok bu arada. her sene bu tipte genç oyuncular geliyor. neden bu kadar üzerine düşüldü anlamadım. beğenilirse sözleşme imzalanır.

• Yasin Öztekin
    istediği ve söz verilen zamlı sözleşmenin tepkilerden ötürü henüz gelmemesinden ötürü triplerdedir.

Sofiane Feghouli
    hep kötü haberler vermeyelim. aldığım bilgiye istinaden "kişisel yorumum" transferi hayli yüksek ihtimal.

Bülent Korkmaz
    hakkındaki "bülent korkmaz'ı görüşmeye çağırmışlar" cümlesindeki tek gerçek kısmı ismidir.

Selman Öztürk
    kim olduğunu bilmiyorum.* sneijder ile ilgili yazdıklarını görünce senaryo yeteneği olduğunu anlayabildim ama.

yazabileceğim tek şey kendisine inanmayın. zira masa başında bir şeyler uydurup taraftarı manipüle ediyor.

20 temmuz 2017 galatasaray östersunds fk maçı
    maç sonunda takım otobüse binememiştir. futbolcular farklı araçlarla "kaçırılmıştır".

takım otobüsü ancak bu sabah florya'ya gidebilmiştir.

yönetim ise gece 02:30 civarında anca çıkış yapabilmiştir. vip tribün önündeki protesto ciddi rahatsız etmiş amcaları.

maç ile ilgili olarak ayrıca bir analiz yazarım. maç sonu durum bu.

Mert Çetin
    maşa falan değildir. ingilizce dil bilgisi kısıtlı maalesef.

Sinan Gümüş
    galatasaray'da oynamış binlerce futbolcu gördüm. yeteneksizini de gördüm arma için kanını akıtmaktan çekinmeyenini de. ama bunun kadar ahlaksızını hiç görmedim. bu saatten tezi yok takımla ilişkisi kesilmelidir.

sampdoria'dan ya da benfica'dan bu saat itibariyle gelen resmi bir teklif yok. belki hazırlık yapıyorlardır orasını bilmiyorum. menajeri umarım kulüp bulur.

Igor Tudor
    dün akşam itibariyle bileti kesilmişe benziyor. hatta ismi lazım olmayan bir yönetici tarafından maç sonunda istifa etmesi beklemiş ve buna göre açıklamasını hazırlanmış. yönetimde dursun özbek haricinde kimse arkasında değil. mircea lucescu'dan evet cevabı geldiği an gider. yönetimin tek sıkıntısı lucescu'ya güvensizlik. şu anda gönderilmiyorsa nedeni budur.

• Lucescu ismi gecmis yazdigi yoruma gore. Lucescu Shaktar'in basindayken Shaktar cok.siradan bir takima elenmisti 3-4 sene onceydi. Yoksa ben mi yanlis hatirliyptum su an emin olamadim. Yani futbolun icinde oluyor boyle seyler Lucescu'da olsaydi futbol takimi cok degismesigi icin ayni oyunu gororduk buyu ihtimal. Bizim takim degisneli artik Muslera ve yeni transferler haric hepsi yollanabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncelleme neden yok? yazmıyor mu eleman artık
  • quote:

güncelleme neden yok? yazmıyor mu eleman artık

Kardeşim ben güncelliyorum fakat düğün hazırlığı içindeyim, sık güncelleme yapamıyorum. Bu saatlerde boş vaktim oluyor . Fakat yakında güncellerim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

quote:

Kardeşim ben güncelliyorum fakat düğün hazırlığı içindeyim, sık güncelleme yapamıyorum. Bu saatlerde boş vaktim oluyor . Fakat yakında güncellerim :)

Allah mutlu etsin.

• quote:

quote:

Allah yardımcın olsun
  • quote:

quote:

Allah tamamına erdirsin, şimdiden mutluluklar dilerim.
  • saçmalıyo yine birşeyler

• quote:

quote:

allah mutlu etsin hocam. darısı bölümdeki bekar taraftarlara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deyvidey

quote:

quote:

Allah tamamına erdirsin, şimdiden mutluluklar dilerim.

Amin :) Güzel dilekleriniz ve görüşleriniz için teşekkür ediyorum.

Konu dahilinde yazacağım, şuan işyeri için raporlama işi yapıyorum. Birazdan bitecek ve 27 Temmuz güncellemesi yapacağım :)

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.