Şimdi Ara

Transfer dönemi - Quakerboy [ANA KONU] - 2 AĞUSTOS Güncelleme - (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
2
Favori
13.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 TEMMUZ GÜNCELLEME _______________________________________________

* Wesley Sneijder - Şurada yazdığımı (bkz: #2191872) biraz gecikmeli olsa da haberleştirmişler :)

Transfer dönemi - Quakerboy [ANA KONU] - 2 AĞUSTOS Güncelleme -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyuncu11790 -- 3 Temmuz 2017; 13:13:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

3 TEMMUZ GÜNCELLEME _______________________________________________

* Wesley Sneijder - Şurada yazdığımı (bkz: #2191872) biraz gecikmeli olsa da haberleştirmişler :)

https://pbs.twimg.com/media/DDyc5jKWsAAhJxH.jpg +

dostum bi şey çıkmıyo linkte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

3 TEMMUZ GÜNCELLEME _______________________________________________

https://pbs.twimg.com/media/DDyc5jKWsAAhJxH.jpg +

dostum bi şey çıkmıyo linkte.

Mesajı düzenledim dostum

• 4 TEMMUZ GÜNCELLEME ____________________________________________

* Sofiane Feghouli - Yine çabuk gaza gelmenin sebebi olmuş.

transferi ile ilgili tek gelişme west ham'a yapılan teklif. tudor ile bilic dün gün içerisinde transfer için görüştüler. oyuncunun gelecek sezon west ham'ın planlarında yer almadığı anlaşılınca kulübüne teklif yapıldı. ne kulüple ne de oyuncu ile bir anlaşma şu an için söz konusu değil. ben bunu yazdıktan sonra transfer gerçekleşebilir. transferi olmaz demiyorum. ancak bu tip haberler transferin geleceğini olumsuz olarak etkiliyor.

* Bein Sports - Yazmayım dedim ama sinirlerim bozuldu.

galatasaray'ın transferi için elini attığı her oyuncuyu transferi kesin bitmiş gibi lanse ediyorlar.

bakın 29 haziran tarihli haberleri. başlık "bir imza daha geliyor" haberin öznesi konoplyanka.

http://tr.beinsports.com/...ir-imza-daha-geliyor

halbuki ortada imza vs.yoktu. (bkz: #2191869) bugün itibariyle transferde hala net bir mesafe alınamadı. olur da transfer biterse ilk önce biz yazdık demek için bunlar.

bugün feghouli için attıkları başlık "anlaşma tamam. bir imza daha geliyor."

http://tr.beinsports.com/...adaki-hedef-feghouli

transferinde ne bir anlaşma ne de atılmış imza var. (bkz: #2193535)

taraftarların duygularıyla bu şekilde oynamak doğru değil. gomis'in, belhanda'nın maicon'un transferinde oyuncu ile imzalar atılmışken anca transfer bitti diye yazdım. 25 kişilik transfer listesindeki her oyuncuyu buraya yazabilirim. ne değişir? ilk önce burada yazıldı diye havamız mı olur? yaptıkları haberlerin transferlere olan negatif etkisini anlatmıyorum bile.

son not imzalar atılana kadar hiçbir transfer bitmiş değildir. buna göre temkinli hareket etmek de fayda var.

• 10 temmuz Quakerboy

Çeşitli nedenlerden ötürü bir müddet yazamamış olduğumdan genel bir toparlama yapmanın doğru olduğunu düşünüyorum. yazmadığım müddette gösterdiğiniz ilgi için hepinize teşekkür ediyorum. çabamız galatasaray için.

semih kaya bugün itibariyle takımdan ayrıldı. kendisine teklif ujfalusi aracılığı ile geldi. yönetim ile görüşüp gitmem mi galatasaray’ın lehine kalmam mı diye sordu. ayrılmasının daha doğru olduğu söylenince teşekkür edip çek takımının teklifini kabul etti. yaptığı hatalar canımızı çok yakmış olsa bile karakteri ile galatasaray’ın evladı olduğunu bir kez daha gösterdi.

cenk gönen bugün yarın malaga ile son detayları görüşerek kontratını nihai haline getirecek ve çok büyük bir aksilik olmazsa imzayı atacak.

sağ bek için adaylar lichtsteiner, isla, kaderabek ve mariano. daha önce tete’nin olmayacağını (bkz: #2187447) ve corchia olayının aslında yazıldığı gibi olmadığını (bkz: #2187452) yazmıştım. eldeki adaylara ek olarak scout ekibinin 2 tane önerisi masada ancak geri planda. mariano konusunu biraz açmam faydalı olacaktır. oyuncunun brezilyalı menajeri 4-5 temmuz tarihinde point hotel’de konakladı ve bir türk menajerin de katıldığı toplantıda yöneticiler ile görüşmelerde bulundu. maddi olarak istekleri karşılanabilir gibi gözüküyor. fakat sevilla ile anlaşma henüz yok. o kısmı kendileri çözerse bu transfer gerçekleşebilir. diğer alternatifler biraz daha geri planda kaldığı için şu aşamada detayları aktarmayı doğru bulmuyorum.

feghouli konusu çok sorulmuş. oyuncu ile ilk görüşme gerçekleşirken imzalar atılıyor diyenlerden ses yok hala :) şu an itibariyle imzalar atılmış değil. fakat mesafe kaydedildi. menajerlerinden bir tanesi cuma gecesi istanbul’daydı. yıllık ücretinin yanı sıra imza parası talep ediyorlar. bu nokta transferi biraz tıkadı. kabul edilirse hemen imza atılabilir. pazarlığın devam edeceğini düşünüyorum.

konoplyanka konusu tam anlamıyla kapanmış değil bu arada. oyuncu ile görüşmeler sürüyor. schalke’nin bir transfer girişimi var. sonuçlanırsa schalke onay verebilir. bu arada konoplyanka’nın kişiliği biraz sıkıntılı imiş. not etmek faydalı olur.

orta alanın ortası için flamengo’dan willian arao’ya teklif yapıldı. onun haricinde bir brezilyalı isim ile daha görüşülüyor. imbula olmuyor. lemina türkiye’ye gelmek istemediğini bildirdi. vainqueur için şartlar uygun. görüşmeler pozitif. ben olsam kendisini alırdım. bu bölge için mutlak bir transfer gelecek.

sol bek konusu şimdilik rafa kalkmış durumda. son olarak eliseu ile ilgilenilse de sonuç alınamadı. strinic için tudor çok istekli fakat yönetim ikna olmuş değil. keza maicon’un yanına stoper bakılmıyor. 3.bir forvet takviyesi olabilir. selçuk inan’a teklif var şeklindeki haberler külliyen yalan. ben arfa vs.haberleri üfürme.

sneijder mevzusu çokça sorulmuş. olayın gelişimini anlayabilmek için önceki 2 entry’mi kopyalıyorum.

(bkz: #2177288)

(bkz: #2191872)

son durumu toparlamak adına sneijder istediği teklifi alamadı. yönetim de sneijder’in kontrat fesih şartlarını karşılayamadı. bundan sonra ne oluru kestirmek zor. hatırlanacağı üzere melo kontrat yeniledikten 10 gün sonra gönderilmişti. ben hala sneijder’in kalacağını düşünüyorum. burada kazandığı parayı bir başka yerde alamıyor. ama yönetim de kendisini göndermeyi kafaya koymuş. tudor yönetimle görüşerek aracı olmak istediğini bildirdi. istanbul’a dönüşte sneijder ile birebir görüşecek. muhtemelen orada dananın kuyruğu kopar.

cavanda başta olmak üzere gidecek oyuncuların durumu az çok netleşiyor. ancak şu isveç deplasmanını kazasız dönelim sonrasına bakarız.

bu arada muslera için kendisine yapılan ilk teklif 3 milyon euro artı maç başı bonuslar. ki bu teklif menajerini pek memnun etmedi. yine de orta yol bulunur diye düşünüyorum.

bütün yazdıklarım şu anki durumdur. 10 dakika sonra bir gelişme olur ve yazamazsam şimdiden affola.

son olarak sosyal medya tepkilerinin başkana raporlandığını unutmamanız tavsiyemdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SimurgFC -- 10 Temmuz 2017; 15:24:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Feghouli bitti dememis maalesef..demek ki basinda yazildigi kadar banko degilmis bu is.. daha once maicon belhanda gomis hepsini en az 1 hafta once bizde diye yazdi

• Şimdiki duyumculardan en iyisi bu adam gerçekten biliyor. Konolplyanka inş gelmez. Feghouili daha iyi olur.

Serdar aziz ve ahmet çalık çöpleriyle 1 yıl daha idare edicez artık.
  • 10 TEMMUZ GÜNCELLEME ____________________________________________

* 2017 - 2018 Transfer Sezonuçeşitli nedenlerden ötürü bir müddet yazamamış olduğumdan genel bir toparlama yapmanın doğru olduğunu düşünüyorum. yazmadığım müddette gösterdiğiniz ilgi için hepinize teşekkür ediyorum. çabamız galatasaray için.

semih kaya bugün itibariyle takımdan ayrıldı. kendisine teklif ujfalusi aracılığı ile geldi. yönetim ile görüşüp gitmem mi galatasaray’ın lehine kalmam mı diye sordu. ayrılmasının daha doğru olduğu söylenince teşekkür edip çek takımının teklifini kabul etti. yaptığı hatalar canımızı çok yakmış olsa bile karakteri ile galatasaray’ın evladı olduğunu bir kez daha gösterdi.
    cenk gönen bugün yarın malaga ile son detayları görüşerek kontratını nihai haline getirecek ve çok büyük bir aksilik olmazsa imzayı atacak.

sağ bek için adaylar lichtsteiner, isla, kaderabek ve mariano. daha önce tete’nin olmayacağını (bkz: #2187447) ve corchia olayının aslında yazıldığı gibi olmadığını (bkz: #2187452) yazmıştım. eldeki adaylara ek olarak scout ekibinin 2 tane önerisi masada ancak geri planda. mariano konusunu biraz açmam faydalı olacaktır. oyuncunun brezilyalı menajeri 4-5 temmuz tarihinde point hotel’de konakladı ve bir türk menajerin de katıldığı toplantıda yöneticiler ile görüşmelerde bulundu. maddi olarak istekleri karşılanabilir gibi gözüküyor. fakat sevilla ile anlaşma henüz yok. o kısmı kendileri çözerse bu transfer gerçekleşebilir. diğer alternatifler biraz daha geri planda kaldığı için şu aşamada detayları aktarmayı doğru bulmuyorum.

feghouli konusu çok sorulmuş. oyuncu ile ilk görüşme gerçekleşirken imzalar atılıyor diyenlerden ses yok hala :) şu an itibariyle imzalar atılmış değil. fakat mesafe kaydedildi. menajerlerinden bir tanesi cuma gecesi istanbul’daydı. yıllık ücretinin yanı sıra imza parası talep ediyorlar. bu nokta transferi biraz tıkadı. kabul edilirse hemen imza atılabilir. pazarlığın devam edeceğini düşünüyorum.

konoplyanka konusu tam anlamıyla kapanmış değil bu arada. oyuncu ile görüşmeler sürüyor. schalke’nin bir transfer girişimi var. sonuçlanırsa schalke onay verebilir. bu arada konoplyanka’nın kişiliği biraz sıkıntılı imiş. not etmek faydalı olur.

orta alanın ortası için flamengo’dan willian arao’ya teklif yapıldı. onun haricinde bir brezilyalı isim ile daha görüşülüyor. imbula olmuyor. lemina türkiye’ye gelmek istemediğini bildirdi. vainqueur için şartlar uygun. görüşmeler pozitif. ben olsam kendisini alırdım. bu bölge için mutlak bir transfer gelecek.

sol bek konusu şimdilik rafa kalkmış durumda. son olarak eliseu ile ilgilenilse de sonuç alınamadı. strinic için tudor çok istekli fakat yönetim ikna olmuş değil. keza maicon’un yanına stoper bakılmıyor. 3.bir forvet takviyesi olabilir. selçuk inan’a teklif var şeklindeki haberler külliyen yalan. ben arfa vs.haberleri üfürme.

sneijder mevzusu çokça sorulmuş. olayın gelişimini anlayabilmek için önceki 2 entry’mi kopyalıyorum.
    (bkz:http://www.rerererarara.net/sozluk.php?t=%232177288 )
    (bkz:http://www.rerererarara.net/sozluk.php?t=%232191872 )
    son durumu toparlamak adına sneijder istediği teklifi alamadı. yönetim de sneijder’in kontrat fesih şartlarını karşılayamadı. bundan sonra ne oluru kestirmek zor. hatırlanacağı üzere melo kontrat yeniledikten 10 gün sonra gönderilmişti. ben hala sneijder’in kalacağını düşünüyorum. burada kazandığı parayı bir başka yerde alamıyor. ama yönetim de kendisini göndermeyi kafaya koymuş. tudor yönetimle görüşerek aracı olmak istediğini bildirdi. istanbul’a dönüşte sneijder ile birebir görüşecek. muhtemelen orada dananın kuyruğu kopar.

cavanda başta olmak üzere gidecek oyuncuların durumu az çok netleşiyor. ancak şu isveç deplasmanını kazasız dönelim sonrasına bakarız.

bu arada muslera için kendisine yapılan ilk teklif 3 milyon euro artı maç başı bonuslar. ki bu teklif menajerini pek memnun etmedi. yine de orta yol bulunur diye düşünüyorum.

bütün yazdıklarım şu anki durumdur. 10 dakika sonra bir gelişme olur ve yazamazsam şimdiden affola.

son olarak sosyal medya tepkilerinin başkana raporlandığını unutmamanız tavsiyemdir.

• 4 kişiden daha aynı mesajı kopyalamasını bekliyoruz. Yetmedi çünkü
  • snejder konusunu aydınlattığı iyi oldu.
  • Takıma iki adet üst düzey merkez ortasaha (biri çift yönlü [Lemina gibi], diğeri defansif ağırlıklı [İmbula gibi]) alınmadığı sürece yapılan transferler çöpe gitmiş olacak maalesef. Hala tek bir defansif ortasaha transferi yapılacağı konuşuluyor. Öyle olursa önümüzdeki sene yine Beşiktaş'ın tozunu yutarız.

Kaliteli merkez orta sahan yoksa ne savunma yapabilirsin ne de etkili bir şekilde hücuma çıkabilirsin. Bizim yöneticiler takımın omurgasını güçlendireceğine, kolunu bacağını güçlendiriyor. Tam gerzek bunlar.
  • 11 TEMMUZ GÜNCELLEME ____________________________________________

* Mariano Ferreira Filho - 15 dakika önce sevilla yaptığımız teklifi kabul ettiğini oyuncunun menajeri aracılığı ile iletmiş. ıslak imza atılınca ayrıca bilgi vereceğim. hayırlı olmasını dilerim.
  • Hocam sneıjder olayı doğru mu?

• Benim anladığım Sneijder'i gönderenin Dursun olduğu, Tudor bir piyon olarak kullanılmış gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adam niye bişey yazmıyor kaç gündür?

• quote:

Orijinalden alıntı: -BraveHeart-

Bu adam niye bişey yazmıyor kaç gündür?

boyle sıkıntılı ve hareketli gunlerde boy'lar dan girl'ler den bir şey karalamalarını beklemeyin.. onlar tatlı su yorumcusu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bgrn7

Benim anladığım Sneijder'i gönderenin Dursun olduğu, Tudor bir piyon olarak kullanılmış gibi.

çok doğru.. beloş un bonservis dahil maliyeti senelik 6 milyona geliyor neredeyse.. şinonun 4. milyonu gozune girmiş dursunun.. şino beloş un en az 3 kat üstüdür..

• quote:

İçerideki durumları iyice öğrensin tamamen doğrusunu yazar, genelde öyle yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

quote:

boyle sıkıntılı ve hareketli gunlerde boy'lar dan girl'ler den bir şey karalamalarını beklemeyin.. onlar tatlı su yorumcusu..

Sende BOY sun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ordan Geçenbay

quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

quote:

Sende BOY sun.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.