Şimdi Ara

Transfer dönemi - Quakerboy [ANA KONU] - 2 AĞUSTOS Güncelleme -

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
2
Favori
13.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galatasaray hakkında söylediklerinin büyük bölümü doğru çıkıyor, önemli konuların hepsinde fikrini ve duyduklarını söylüyor.

Transfer dönemindeki paylaşımlarını buradan yapalım....

GÜNCELLEME - 1/2 HAZİRAN _______________________________________________________

* Bafetimbi Gomis -fotomaç'ın kendisi ile ilgili haberinin önemli kısmı doğru değil.

ayrıca araç,ev, uçak bileti ve kupa bonusları gibi her futbolcunun sözleşmesinde olan şeyleri yazmışlar. amerika'yı yeniden keşfetmeye gerek yok. bugün yurt dışında çalışmaya giden herkes evini aracını ayarlıyor. futbolculara has bir durum değil.

kaldı ki sözleşmedeki bu detaylar da doğru aktarılamış haberde.

* Vlad İulian Chiriches - Dün itibariyle kendisi için resmi teklifimiz napoli kulübüne iletilmiştir. arada uçurum olsa bile ilerleyen zamanda orta nokta bulunabilir.

* Gael Clichy -kendisi için yıllık 3.5 milyon euro artı bonuslar şeklinde resmi teklif iletildi. ancak masadaki en kuvvetli teklif bizimki değil.

* Marco Kırdemir - yönetime sol bek için jonathan silvayı bruma'nın ayrılması durumunda yerine allan saint maximini önermiş.

GÜNCELLEME - 5 HAZİRAN ____________________________________________________________

* Mario Gomez -menajerinin istanbul'a gelip başkanla görüşeceği falan...inanmayın şöyle haberlere.

* Hasan Ali Kaldırım - ilgi alanımızda değil. menajerinin fenerbahçe'den fazla para koparma çalışması kapsamında yaptırdığı haberlere konu olmuşuz.

* Bafetimbi Gomis - oyuncu ile olan anlaşma kısmında bir sorun gözükmüyor. swansea'nin ilk etapta istediği bonservis 7 milyon euro idi. son gelinen noktada 5 milyon euroya indiler ancak daha da indirmek için görüşülüyor. premier lig ekiplerinden oyuncu almak gerçekten zor.
    orta nokta bulunursa bu hafta imzalar atılır.

* Armindo Tue Na Bangna Bruma - toplamda 15 milyon euro karşılığında leipzig'e transfer olmuştur. sporting ile olan anlaşma yaklaşık bir haftadır hukukçular tarafından inceleniyordu. leipzig ile yapılan anlaşma bu anlamda hayli detaylı oldu. resmi olarak açıklanacak kısımda tamamı belirtilmese bile hayli karlı bir anlaşmaya benziyor.

* Joel Campbell - menajeri tarafından önerilen oyunculardan bir tanesi.

* İvan Balliu - sağ bek için önerilen oyunculardan bir tanesi. net bir karar verilmiş değil.
    metz ile olan sözleşmesi bittiğinden bonservis bedeli olmadan transfer olabilir.

* Josue - herkes kendisini gelecek sezonun kadrosundan silmiş ama tudor kalması yönünde rapor vermiş.

porto ile olan görüşmeler kaderini belirleyecek.

* Lionel Carole - kendisine takım bulması istenmiş. geçtiğimiz sezonki kadar yüksek tekliflerin gelmesi pek olası değil gerçi.

* Martin Linnes - kalmasına karar verilmiş. uygun maliyeti ve istekli çalışmaları igor tudor'u tatmin etmiş.

* 2017 - 2018 Transfer Sezonu - sezonu erken açacağımızdan kadronun eksik noktalarına takviyeleri erken yapmak istiyorlar. şu ana kadar basında geçen oyuncuların çok büyük çoğunluğu ile doğrudan ya da dolaylı olarak görüşüldü. fakat liste oldukça geniş. bafetimbi gomis haricinde transferi bitme noktasına gelen bir isim gözükmüyor. gomis için de bazı ufak tefek problemler var ancak aşılacaktır düşüncesindeyim.

savunma bölgesi için aymen abdennour ile bugün ya da yarın bir görüşme gerçekleştirilecek.

dün younes belhanda olayında olduğu gibi spontane gelişecek transfer hamleleri de olabilir. sürpriz isimler duyabiliriz.

* Leonardo De Matos Cruz(bkz: #2167417)
    http://www.sporx.com/...tiyor-SXHBQ631532SXQ

sana azıcık farklı anlatmışlar aslanım :)

* İgor Tudorzamanında yazdığımda çok kişi kırılmıştı ama gerçekleri aktarmam gerekiyordu.
    (bkz: #2158608)http://gamaspor.com/...itik-davrandim-12044

10 HAZİRAN GÜNCELLEME ___________________________________________________________

* Bafetimbi Gomis - Geçtiğimiz hafta türkiye'ye gelen menajeri ile el sıkışıldı. swansea ile arada önemli bir sorun gözükmüyor. aldığımız bilgi transferi için bruma'dan gelecek para bekleniyor yönünde. fakat menajerinin ısrarla marsilya'yı topa sokmasını pek anlamlandıramadım. son dakika golü olmaz umarIm.

* Younes Belhanda - Bu arkadaşın menajeri oyuncusunu kulüplere öneriyor. önerdiği kulüplerden bir tanesi de galatasaray. yönetim kalkıp gidip kendisi ile anlaşıyor. fakat sorun bundan sonra çıkıyor. zira menajer dinamo kiev ile görüşerek bonservisi alabileceğini söylerken şu ana kadar bunu başarabilmiş değil. yani dinamo kiev ile olan görüşmeleri yürüten bir yöneticimiz yok. menajerinin anlaşması beklenecek. teklifimiz 5 milyon euro.

* Yasin Öztekin - çok önceden söz vermişlerdi (bkz: #2138917)

* Wesley Sneijder - geçtiğimiz hafta menajeri guido albers türkiye'deydi. yönetimden alacağını tahsil etmek ve transfer pastasından pay almak için görüşmelerde bulundu. fakat menajerlik komisyonunu alabilmesi için sneijder'i satması gerektiği söylenmiş. yani sneijder'i satarsan komisyonunu tahsil edersin deniyor. bunun üzerine bazı kulüplere sneijder'i önermiş. menajeri maaşını karşılayan takım bulursa sneijder ile vedalaşabiliriz.

* Alen Halilovic - leş topçu. maalesef alanın elinde kalır. recep niyaz kendisinden daha faydalı olur. konuşulan bedeller falan olacak iş değil. umarım transfer etme hatasını yapmazlar.

* Maicon Pereira Roque - bu arkadaş ile ilgileniyoruz. resmi transfer teklifi yapıldı.

* Vlad İulian Chiriches - transferi en olası isim olarak kendisini görüyorum. oyuncu ile sorun yok. napoli takımı ile maddi konularda anlaşıldı. ancak savunmacıları raul albiol'un durumuna göre onay verileceğini aktarmış. bekletecek gibi.

* Gabriel Barbosa Almeida - antalyaspor kendisi için kiralama teklifinde bulunmuş.

14 HAZİRAN GÜNCELLEME____________________________________________________________________

* Ahmet Bulut - Sözleşmesinin bitimine 1 yıl kalmış armindo tue na bangna bruma'yı leipzig'e 15 milyon euro'ya satan kişidir.

aynı zamanda İmbula'yı getirmeye çalışıyor. başarır mı bilemem. zira geçen sezon lucas leiva için çok uğraşmış ancak başaramamıştı.

* Bafetimbi Gomis - marsilya kendisi için yaptığı teklifi çekmiş. menajeri arayışa devam ediyor ancak bizim teklifimize yakın bir teklif bulmaları zor. transferinin gerçekleşeceğini düşünüyorum.

* Can Topsakal - Galatasaray'ın en büyük sorunu borcu falan değil. bu adam tipindekilerin zihniyetidir. ne yazık ki her yönetimde kendine yer bulabilirler. çünkü liseci abileri arkalarındadır. hiçbir vasfı olmayan bunun gibiler kulüp üzerinden geçinir. kulübün sunduğu her imkanı sonuna kadar sömürür. pilav günlerinde yemek bedava diye izdiham çıkartırlar. işlerinde dikiş tutturamazlar. cvleri abuk subuk tutunamadıkları işlerle doludur. ve en kötüsü her zaman başımıza bela olurlar.

* Thomas Vermaelen - İlgi alanımızda değildir.

15 HAZİRAN GÜNCELLEME_____________________________________________________________

* Giannelli İmbula - Ailesinin türkiye ile bir dönem ilişkisi olmuş. gelip yaşamışlar mı yoksa tatile gelip beğenmişler mi bilmiyorum. ama bundan dolayı türkiye'ye transfer olma konusunda çok istekliler. fakat stoke city ile mesafe alınmakta zorlanılıyor.

* 2017 - 2018 Transfer Sezonu - her gün bir başka isimle adımızın anıldığı ancak gün itibariyle bafetembi gomis dışında elle tutulur bir hamlemizin olmadığı sezondur.

daha önce de yazdığım üzere menajerler oyuncu öneriyor ve dakikasında galatasaray x ile anlaştı şeklinde piyasaya sunuluyor.

ne olduysa dünden beri basın tarafından haber bombardımanı başladı.

younes belhanda ile olan görüşmelerde dinamo kiev ile kesin olarak el sıkışılmadı. son olarak 6.5 milyon euro teklif edildi. dün sabaha göre devasa bir adım atılmış değil yani. yine de transferin tamamlanmasının önünde engel görmüyorum. aradaki fark fazla değil.

kenny tete türkiye'ye gelmeye pek istekli değil. ajax'a dün öğle saatlerinde teklif iletildi. de jong + 1.5 milyon olarak. ancak 3 milyon euro isteniyor. oyuncu ile kesin olarak anlaşıldı haberi de doğru değil. menajerler üzerinden görüşülüyor.

lassana diarra ile ilgili bir görüşme yapılmadı.

gael clichy için şartlar zorlanıyor.

francesco acerbi için pozitif gelişmeler var.

vlad chiriches için bekleyiş devam ediyor.

juan fran transfer kısa süre sonra biterse sürpriz olmaz.

genel olarak durum böyle. iki dakika sonra bir başka isim ortaya çıkabilir. ya da yukarıda pozitif gelişmelerin olduğunu yazdığım isimlerden biri ile imza atılabilir. ne yazık ki her gelişmeyi anı anına yazma şansım olmadığını da hatırlatmamda fayda var. atladığım bir şey varsa affola. en yoğun çalışma dönemindeyiz malum :)

21 HAZİRAN GÜNCELLEME ________________________________________________________

* Kenny Tete - Sağ bek için ilk alternatif. menajeri ile önümüzdeki günlerde yüz yüze bir görüşme gerçekleşecek.

* Francesco Acerbi - kulübü resmi teklifimizi düşük bularak reddetmiştir. son talepleri 9 milyon euro. yeni bir teklif şu aşamada lüks kaçacak. geçtiğimiz sezon serdar aziz ahmet çalık ikilisine harcanan 7 milyon euro elleri kolları bağlıyor.

* Maicon Pereira Roque - 5 milyon euro teklif ile açtığımız pazarlığı 7 milyon euroya yükseltip el sıkıştık. (bkz: #2177293)

oyuncunun hafta sonuna kadar istanbul'a gelmesi bekleniyor. hayırlı olsun diyelim.

* Gael Clichy - Transferi için henüz orta nokta bulunamadı. ancak aradaki fark çok yüksek değil. transferi önünde bir engel görmüyorum. ne kadar istendiğini göreceğiz.

* Giannelli İmbula - Transferinden vazgeçilmiş değil. ancak daha önce de yazdığım üzere sorun stoke city'de. türkiye'ye göndermek istemiyorlar.

* Jeremain Lens - Galatasaray'a önerilmiştir.

23 HAZİRAN GÜNCELLEME ________________________________________________________

* Yusuf Erdoğan - ilgi alanımızda değildir.

* Younes Belhanda - Bonservisi yerine vereceği katkıyı konuşmak daha doğru olur kanaatindeyim.

* Maicon Pereira Roque - Galatasaray'ın futbolcusudur nokta

* Mario Pasalic - İlgi alanımızda değildir.

* William-Jacques Vainqueur - Menajeri aracılığıyla Galatasaray ve Beşiktaş'a önerilmiş.

* Gael Clichy - Hafta sonuna kadar hakkında bazı pozitif gelişmeler olacağını düşünüyorum.

25 HAZİRAN GÜNCELLEME ________________________________________________________

* William-Jacques Vainqueur - Transferi için çok istekli görmüyorum bizim tarafı. resmi teklif var ancak şartlar zorlanmıyor gibi. diğer yandan marsilya'dan 3 milyon euro bonservis isteyen roma'nın bizden 5 milyon euro bonservis istemesi de bir başka nokta. yine de kişisel görüşüm yarın sabah transferinin tamamlanması sürpriz olmaz. orta nokta bulunabilir.

* Gael Clichy(bkz: #2185823) istinaden

oyuncu ile maddi konularda önemli bir sorun kalmadı. fakat oyuncunun türkiye'de oynamak konusunda çekinceleri var. ek süre talepleri var. süreç bir müddet sürüncemede kalacaktır.

* Hakan Balta - Kendisine gelen teklifleri ısrarla reddediyor. kontratını tamamlamak istiyor. durumu transfer dönemi sonuna doğru netleşir.

* Luis Pedro Cavanda - Antrenmanlarda çok istekli gözüküyor. henüz sağ bek transferi yapılmamış olması kendini motive ediyor sanırım.

* Francesco Acerbi - Bu arkadaşın transferi için ciddi çaba gösterildi. buna net olarak eminim. lakin kulübü tok satıcı. poker oyunu gibi ilerliyor transferi. blöfümüz maicon oldu. kulübü ilerleyen zamanda indirim yapabilir. fakat 2.stoper ne kadar gerekli olacak orası soru işareti.

* Giannelli İmbula - Transferi konusunda net bir mesafe alınamadı. zira stoke city oyuncusunu türkiye'ye göndermek istemiyor. beklemede olunan transferlerden bir diğeri.

* Juraj Kucka - Bu arkadaşın bonservisi tahmin edilenden daha yüksek. kolay bir transfer değil.

* Kenny Tete - Maddi konularda anlaşma sağlanamadığı için şu anda rafa kalkmış durumda. yeni bir teklif için acele edilmeyecek. karşı taraftan indirim gelmezse zor.

* Ryan Donk - Antrenmanlarda dikkat çeken isimlerden bir diğeri. fizik kuvvete dayalı testlerden iyi sonuç almış. yine de igor tudor'un gözüne girebilmiş değil.

* Luis Nani - Menajeri harıl harıl kulüp arıyor. galatasaray ve beşiktaş'a önerildi. fakat ilgi alanımızda gözükmüyor.

* Sebastien Corchia - Sağ bek için ilgilendiğimiz oyunculardan biri. fakat hakkında basında çıkan haberlerin neredeyse tamamı uydurma. sadece gayri resmi yollardan durumu sorgulanmış. geri dönüşe istinaden oyuncu ile anlaşılabilir gibi gözüküyor. ancak lille ile net bir temas yok.

* 2017 - 2018 Transfer Sezonu - Bruma'nın yerine scout ekibinin önerisi ile genç bir kanat oyuncusu ile görüşmeler yaptığımız sezon. isim şimdilik yok. fransa orijinli genç bir isim.

27 HAZİRAN GÜNCELLEME ________________________________________________________

* Bacary Sagna - Türkiye haklarını alan menajerlerinin basına üfürmesidir. yakın zamanda tarafımıza teklif edilecek gibi gözüküyor. gelse hayır demem bu arada.

* Younes Belhanda - Islak imzalı sözleşmesi kulüpte kendisi için oluşturulan mavi dosyanın içindedir.

29 HAZİRAN GÜNCELLEME ___________________________________________________

* Yevhen Olegoviç Konoplianka - Menajeri ile değil kendisinin türkiye temsilcisi doğan ercan ile anlaşıldı. o gidip schalke'yi ikna ederse transfer gerçekleşebilir.

* İgor Tudor - Transfer için adı geçen oyuncuları isteyen kendisidir. bu anlamda vizyonu geniş. transfer listemizdeki oyuncular ile uzun süren telefon görüşmeleri yapıyor. bu arada juventus ile olan ilişkileri baya sağlam gözüküyor.

* Mario Lemina - Juventus kendisini kiralık olarak galatasaray'a verebileceğini aktarmış. lakin oyuncu ile henüz bir anlaşma yok. ingiltere'den görüştüğü bir takım varmış. (bkz: #2187457) şurada kanat oyuncusu olarak aktardığım fransız orijinli genç kişi kendisiydi bu arada. benim hatam oldu.

* Kwadwo Asamoah - İgor tudor'un istediği bir isim. transferi konusunda çok mesafe alınmışa benzemiyor.

* Quakerboy - Donk ve Cavanda ile ilgili durum tesbiti yapan entrylerinden ötürü sağlam küfür yemiş yazar.

değerli dostlarıma hatırlatmak isterim ki futbolcuların antrenmandaki durumlarını aktarmak yönetim yandaşlığı vs.değildir. kaldı ki o entrylerimde oyuncuları parlatmak gibi bir durum da yok.

ayrıca (bkz: #2187756) numaralı entry'ye tamamen katılıyorum. amacım bilgi paylaşmak. herhangi bir isteğim ya da ricam yok. amacımız galatasaray.

edit : ilk cümlemde bahsettiğim tepki sözlükten değil twitter'dan geldi. yanlış anlaşılma olmasın. küsme gibi bir durum söz konusu değil.

* Kiko Femenia - Bu arkadaşla ilgileniyoruz.

30 HAZİRAN GÜNCELLEME _______________________________________________

* Wesley Sneijder - Gece mesaj kutum patlayınca yazayım istedim.

kamp kadrosuna alınmadı haberi doğru değil. zaten ek izni vardı. haberi farklı şekilde servis ettirip taraftarın tepkisi ölçüldü.

sözün özü 20 gün önce şurada yazdığımdan farklı bir durum söz konusu değil. (bkz: #2177288) bu arada kendisi gitmek istiyor kısmı hakikaten ayıp olmuş.

1 TEMMUZ GÜNCELLEME _______________________________________________

* Yevhen Olegoviç Konoplianka - Zor bir transfer olarak gözüküyor. henüz çok mesafe kaydedilmiş de değil. sakin kalmak faydalı olur.

* Wesley Sneijder - Bir sezon daha kalacağını düşünüyorum. tudor kalmasını istiyor. istediği teklifi de almış değil.

* Garry Mendes Rodrigues - Çok çalışkan gerçekten. brumadan sonra formayı alacak gibi.

* Mario Lemina - Hakkında yakın zamanda pozitif gelişmeler olabilir.

* Giannelli İmbula - Olmayacak gibi maalesef. şartlar zorlanıyor fakat stoke city nuh diyor peygamber demiyor.

* Kwadwo Asamoah - Juventus bırakmıyor. şimdilik bu defter kapandı.

3 TEMMUZ GÜNCELLEME _______________________________________________

* Wesley Sneijder - Şurada yazdığımı (bkz: #2191872) biraz gecikmeli olsa da haberleştirmişler :)
    https://pbs.twimg.com/media/DDyc5jKWsAAhJxH.jpg +

4 TEMMUZ GÜNCELLEME ____________________________________________

* Sofiane Feghouli - Yine çabuk gaza gelmenin sebebi olmuş.

transferi ile ilgili tek gelişme west ham'a yapılan teklif. tudor ile bilic dün gün içerisinde transfer için görüştüler. oyuncunun gelecek sezon west ham'ın planlarında yer almadığı anlaşılınca kulübüne teklif yapıldı. ne kulüple ne de oyuncu ile bir anlaşma şu an için söz konusu değil. ben bunu yazdıktan sonra transfer gerçekleşebilir. transferi olmaz demiyorum. ancak bu tip haberler transferin geleceğini olumsuz olarak etkiliyor.

* Bein Sports - Yazmayım dedim ama sinirlerim bozuldu.

galatasaray'ın transferi için elini attığı her oyuncuyu transferi kesin bitmiş gibi lanse ediyorlar.

bakın 29 haziran tarihli haberleri. başlık "bir imza daha geliyor" haberin öznesi konoplyanka.
    http://tr.beinsports.com/...ir-imza-daha-geliyor

halbuki ortada imza vs.yoktu. (bkz: #2191869) bugün itibariyle transferde hala net bir mesafe alınamadı. olur da transfer biterse ilk önce biz yazdık demek için bunlar.

bugün feghouli için attıkları başlık "anlaşma tamam. bir imza daha geliyor."
    http://tr.beinsports.com/...adaki-hedef-feghouli

transferinde ne bir anlaşma ne de atılmış imza var. (bkz: #2193535)

taraftarların duygularıyla bu şekilde oynamak doğru değil. gomis'in, belhanda'nın maicon'un transferinde oyuncu ile imzalar atılmışken anca transfer bitti diye yazdım. 25 kişilik transfer listesindeki her oyuncuyu buraya yazabilirim. ne değişir? ilk önce burada yazıldı diye havamız mı olur? yaptıkları haberlerin transferlere olan negatif etkisini anlatmıyorum bile.

son not imzalar atılana kadar hiçbir transfer bitmiş değildir. buna göre temkinli hareket etmek de fayda var.

10 TEMMUZ GÜNCELLEME ____________________________________________

* 2017 - 2018 Transfer Sezonuçeşitli nedenlerden ötürü bir müddet yazamamış olduğumdan genel bir toparlama yapmanın doğru olduğunu düşünüyorum. yazmadığım müddette gösterdiğiniz ilgi için hepinize teşekkür ediyorum. çabamız galatasaray için.

semih kaya bugün itibariyle takımdan ayrıldı. kendisine teklif ujfalusi aracılığı ile geldi. yönetim ile görüşüp gitmem mi galatasaray’ın lehine kalmam mı diye sordu. ayrılmasının daha doğru olduğu söylenince teşekkür edip çek takımının teklifini kabul etti. yaptığı hatalar canımızı çok yakmış olsa bile karakteri ile galatasaray’ın evladı olduğunu bir kez daha gösterdi.
    cenk gönen bugün yarın malaga ile son detayları görüşerek kontratını nihai haline getirecek ve çok büyük bir aksilik olmazsa imzayı atacak.

sağ bek için adaylar lichtsteiner, isla, kaderabek ve mariano. daha önce tete’nin olmayacağını (bkz: #2187447) ve corchia olayının aslında yazıldığı gibi olmadığını (bkz: #2187452) yazmıştım. eldeki adaylara ek olarak scout ekibinin 2 tane önerisi masada ancak geri planda. mariano konusunu biraz açmam faydalı olacaktır. oyuncunun brezilyalı menajeri 4-5 temmuz tarihinde point hotel’de konakladı ve bir türk menajerin de katıldığı toplantıda yöneticiler ile görüşmelerde bulundu. maddi olarak istekleri karşılanabilir gibi gözüküyor. fakat sevilla ile anlaşma henüz yok. o kısmı kendileri çözerse bu transfer gerçekleşebilir. diğer alternatifler biraz daha geri planda kaldığı için şu aşamada detayları aktarmayı doğru bulmuyorum.

feghouli konusu çok sorulmuş. oyuncu ile ilk görüşme gerçekleşirken imzalar atılıyor diyenlerden ses yok hala :) şu an itibariyle imzalar atılmış değil. fakat mesafe kaydedildi. menajerlerinden bir tanesi cuma gecesi istanbul’daydı. yıllık ücretinin yanı sıra imza parası talep ediyorlar. bu nokta transferi biraz tıkadı. kabul edilirse hemen imza atılabilir. pazarlığın devam edeceğini düşünüyorum.

konoplyanka konusu tam anlamıyla kapanmış değil bu arada. oyuncu ile görüşmeler sürüyor. schalke’nin bir transfer girişimi var. sonuçlanırsa schalke onay verebilir. bu arada konoplyanka’nın kişiliği biraz sıkıntılı imiş. not etmek faydalı olur.

orta alanın ortası için flamengo’dan willian arao’ya teklif yapıldı. onun haricinde bir brezilyalı isim ile daha görüşülüyor. imbula olmuyor. lemina türkiye’ye gelmek istemediğini bildirdi. vainqueur için şartlar uygun. görüşmeler pozitif. ben olsam kendisini alırdım. bu bölge için mutlak bir transfer gelecek.

sol bek konusu şimdilik rafa kalkmış durumda. son olarak eliseu ile ilgilenilse de sonuç alınamadı. strinic için tudor çok istekli fakat yönetim ikna olmuş değil. keza maicon’un yanına stoper bakılmıyor. 3.bir forvet takviyesi olabilir. selçuk inan’a teklif var şeklindeki haberler külliyen yalan. ben arfa vs.haberleri üfürme.

sneijder mevzusu çokça sorulmuş. olayın gelişimini anlayabilmek için önceki 2 entry’mi kopyalıyorum.
    (bkz:http://www.rerererarara.net/sozluk.php?t=%232177288 )
    (bkz:http://www.rerererarara.net/sozluk.php?t=%232191872 )
    son durumu toparlamak adına sneijder istediği teklifi alamadı. yönetim de sneijder’in kontrat fesih şartlarını karşılayamadı. bundan sonra ne oluru kestirmek zor. hatırlanacağı üzere melo kontrat yeniledikten 10 gün sonra gönderilmişti. ben hala sneijder’in kalacağını düşünüyorum. burada kazandığı parayı bir başka yerde alamıyor. ama yönetim de kendisini göndermeyi kafaya koymuş. tudor yönetimle görüşerek aracı olmak istediğini bildirdi. istanbul’a dönüşte sneijder ile birebir görüşecek. muhtemelen orada dananın kuyruğu kopar.

cavanda başta olmak üzere gidecek oyuncuların durumu az çok netleşiyor. ancak şu isveç deplasmanını kazasız dönelim sonrasına bakarız.

bu arada muslera için kendisine yapılan ilk teklif 3 milyon euro artı maç başı bonuslar. ki bu teklif menajerini pek memnun etmedi. yine de orta yol bulunur diye düşünüyorum.

bütün yazdıklarım şu anki durumdur. 10 dakika sonra bir gelişme olur ve yazamazsam şimdiden affola.

son olarak sosyal medya tepkilerinin başkana raporlandığını unutmamanız tavsiyemdir.

11 TEMMUZ GÜNCELLEME ____________________________________________

* Mariano Ferreira Filho - 15 dakika önce sevilla yaptığımız teklifi kabul ettiğini oyuncunun menajeri aracılığı ile iletmiş. ıslak imza atılınca ayrıca bilgi vereceğim. hayırlı olmasını dilerim.

17 TEMMUZ GÜNCELLEME ____________________________________________

* Mariano Ferreira Filho - Faks işi gecikmezse :) bugün kap açıklaması ile galatasaray kadrosuna dahil edilecektir.

* Giannelli İmbula...

edit : net anlatamadım sanırım. oyuncu ile anlaşıldı. sorun yok. fakat kulübüyle olan girişimlerden sonuç alınabilmiş değil. mariano transferinde olduğu gibi menajeri stoke city'yi ikna edeceğini söylüyor. yarın gün içinde menajeri stoke city yetkilileri ile görüşecek.

* Samir Nasri - Masadaki maliyeti karşılayabileceğimizin çok üzerinde. olacağını hiç tahmin etmiyorum.

* İvan Strinic - İgor tudor'un geleceğinin belirsiz olması nedeniyle transferinde beklemeye geçilmiş. perşembe'den sonra netleşir durumu.

* Marouane Fellaini - İlgi alanımızda değildir.

* Fernando Francisco Reges - Uzun süredir uğraşılan futbolculardan bir tanesi. (bkz: #2187419)

adının bu noktada haberleşmesi iyi olmadı. kulübüne teklifimiz 5 milyon euro artı 1 milyon euro şampiyonlar ligi katılım bonusu şeklinde. biraz bulutlu gözüküyor durum. netleşince yazarız elbet.

* Sofiane Feghouli - Gelen bilgiler transferi için önemli mesafe kat edildiği yönünde. ancak transferi gerçekleşirse gelecek kap açıklaması pek çok kişinin tepkisini çekebilir.

* Dursun Aydın Özbek - transferler için elinizi çabuk tutun baskı altındayız mesajını ilgililere iletmiş.

* İgor Tudor - 20 temmuz 2017 saat 22:30 sularında kaderi belli olacaktır.

* 4-4-2 - wesley sneijder'in ayrılması ardından denememiz gereken formasyon. orta sahanın ortasındaki ikiliden en az birinin box to box olması kaydıyla.

17-18 TEMMUZ GÜNCELLEME ____________________________________________

* Wesley Sneijder - ayrılığı ile ilgili gerek buradan gerekse dm yolu ile pek çok soru geldi. başkanın bugünkü açıklamasını beklediğimden biraz gecikmeli cevap yazıyorum. onun açıklamalarını referans alarak süreci kısaca aktaracağım.

yazdığım (bkz:http://www.rerererarara.net/sozluk.php?t=%232177288 ) başkanın söylediğihttps://i.hizliresim.com/kW9bRW.jpg (mayıs ayında değil, haziran başında oldu görüşme.)

yazdığım (bkz:http://www.rerererarara.net/sozluk.php?t=%232191872 ) başkanın söylediğihttps://i.hizliresim.com/Pr10V5.png

anlatmak istediğim şu. wesley sneijder'in takımdan ayrılacağı sezon sonunda az çok belliydi. sürecin uzama nedenlerine gelince. ilk nokta tudor'un sneijder'den hemen vazgeçmemesi. ikincisi sneijder'in takım bulamaması. üçüncüsü tarafların isteklerinde uzun süre orta nokta bulunamaması. bunları alt alta yazdığımda haberci olarak düşünüp sneijder'in kalacağı şeklinde konuyu yorumladım ve umut ettim. lakin tüm şartlar yokuşta iken ani bir kararla sneijder bu işi daha fazla uzatmadan galatasaray'a zarar vermemek adına ayrıldı. bu durumu da galatasaray sevgisine bağlıyorum. istese bir sezon daha kalıp 4.5 milyon euro alabilirdi. şu anda boşta. düşük bir maaşla bir başka takımla anlaşacak.

sonuç olarak sneijder'i belhanda göndermedi. selçuk göndermedi. tudor gitsin demedi. sneijder'i başkan gönderdi. niye gönderdiği ise bambaşka bir konu.

ne tudor sempatizanıyım ne de selçuk inan fanatiğiyim. tek gerçek sorumluyu bilmenizi istiyorum sadece.

* Mathias Olivera Miramontes - Dün akşam üzeri türkiye'ye geldi. bu sabah sağlık kontrolü yapıldı. şu sıralar florya'da olmak üzeredir. transferi ile ilgili net bir durum yok bu arada. her sene bu tipte genç oyuncular geliyor. neden bu kadar üzerine düşüldü anlamadım. beğenilirse sözleşme imzalanır.

27 TEMMUZ GÜNCELLEME ________________________________________

* Younes Belhanda - Fransa'ya dönmek için haber yolladığı haberi ilk harfinden son harfine kadar yalandır.

* İgor Tudor - Şurada yazdığımdan farklı bir durum söz konusu değil kendisi ile ilgili olarak (bkz:http://www.rerererarara.net/sozluk.php?t=%232209886 )

sadece "bir yönetici" kendini bugün fazla açık etmiş.

lucescu ile anlaşılırsa er ya da geç takımın teknik direktörü olur. sportif direktörlük vs.işin kılıfı. teknik direktörün üzerine teknik direktör getirip yeni ünvan uydurmanın açıklaması budur. ancak lucescu ile anlaşmak sanıldığı kadar kolay değil. bu da tudor'un ömrünü uzatabilir.

* Fatih Terim - kendisi ile ilgili şu an itibariyle bir girişim yok.

yönetimdeki liseci tayfa artı mehmet özbek kendisini açıkça istemediğini bildiriyor. takımın başına gelmesi için dursun özbek'in bu muhalefeti aşması gerekiyor. yana yakıla lucescu peşinde koşup kanallara bağlanıp özel açıklama yapmalarının temelinde bir yandan da fatih terim korkusu var. yine de başkanın kişisel girişimi ile ve lucescu'dan gelecek haberlere istinaden gelişme olabilir.

* Giannelli İmbula - bu arkadaş ile ilgili olarak transfer sezonu sonunda detaylı bir açıklama yapmam gerekiyor, farkındayım.

* Sofiane Feghouli - Galatasaray'ın kendisine sunduğu sözleşme koşullarını kabul ettiğini bildirmiş. iş ıslak imza aşamasında.

* Fernando Francisco Reges - Oyuncu ile kesin bir anlaşma sağlandı. yıllık olarak talep ettiği 3 milyon euro civarında (bonuslar vs.dahil) el sıkışıldı.

bonservis için kapıyı 10 milyon euro'dan açan manchester city son olarak 7 milyon euro'ya düşmüş durumda. daha da düşeceklerini düşünüyorum. sözün özü transferin bitmemesi için bir neden yok. biraz zamana bakıyor.

* Papa Alioune Ndiaye - Transfere burnu havada yaklaşan osmanlıspor yönetimi "araya giren hatırlı kişiden" ötürü yelkenleri suya indirmişe benziyor. yakın zamanda gelişmeler olacak gibi.

* Jason Denayer - Hiç hesapta olmayan bir transferdi. ancak ben galatasaray'da oynamak istiyorum deyip manchester city'nin kendisini bir ispanyol kulübüne göndermesini kabul etmemiş. bu olaydan sonra menajeri galatasaray yönetimi ile irtibata geçmiş.

iyi niyetli bir transfer çalışmasının konusu. ancak kat edilmesi gereken ciddi bir mesafe var. kiralık olarak vermelerini bekleyeceksek ağustos sonunu beklememiz gerek. bonservis taleplerini karşılamamız için şartları zorlamamız gerekiyor.

* Selçuk İnan - Takımdaki durum ile ilgili olarak dursun özbek tarafından aranmış. takım içinde sorunun ne olduğunu teknik direktörleri ile olan ilişkileri sorgulanmış. genel olarak durumun pozitif olduğunu ve yeni arkadaşların takıma uyumunun artması ile daha iyi yerlere geleceklerini belirtip şampiyonluk sözü vermiş.

31 TEMMUZ GÜNCELLEME ______________________________________

* Marouane Fellaini - hayli ilginç bir transfer hikayesine konu olmuş.

şöyle ki özkan doğan adındaki bir menajer fellaini'nin menajeri ile yakın ilişkiler içinde. buna güvenerek oyuncuyu türkiye'ye getirmek istiyor. önce trabzonspor'a gidiyor ve oyuncu türkiye'de oynamayı çok istiyor. sizin için de uygunsa yetki belgesi verin bu transferi halledeyim diyor. trabzonspor adına görüşmelerde bulunuyor fakat ne oyuncu ne de kulübü ikna olmuyor. o tarihlerde bu kez galatasaray'a geliyor. daha iyi teklif verebileceğimizi düşündüğünden oyuncuyu öneriyor. ancak kibar bir dil ile oyuncu ile ilgilenmeyeceğimiz iletiliyor. (bkz: #2205757)

gel zaman git zaman menajer özkan doğan kankası olan bülent tulun ile görüşüyor. bülent tulun başkanı arıyor ve n'diaye'yi bırakın biz fellaini'yi getireceğiz diyor. tulun'un aracı olmasından dolayı galatasaray'dan onay alınıyor. oyuncuyla irtibata da geçiliyor ve yıllık 5 milyon euroluk teklif fellaini'yi cezbediyor. fakat sorun bu noktada başlıyor. çünkü fellaini'nin bonservis sorunu var. united ile kendisinin görüşüp sorunu çözmesi isteniyor. ancak united tarafı bu noktada haberdar olduğu transfere onay vermiyor.

doğal olarak transfer gerçekleşmiyor.

* Fernando Francisco Reges - fırsat bulup yazamadığımızdan bugüne kısmetmiş. hayırlı olmasını diliyorum.

* Papa Alioune Ndiaye - Dün menajeri ile birlikte galatasaray yönetimi ile yüz yüze bir görüşme gerçekleştirdi. oyuncu tarafında bir sorun yok. kulüp ile de anlaşma çok yakın.

* Sofiane Feghouli - geliyor. (bkz: #2213470)

* Lucas Moura - Cenk ergün'ün sürpriz olarak bahsettiği transfer kendisidir.

psg neymar'ı transfer ederse maaş bütçesini açmak adına lucas moura'ya izin vereceğini bildirmiş. maaşı karşılayabileceğimiz düzeyde. ancak oyuncunun tek talibi biz değiliz. olabilecek bir transfer mi derseniz kişisel görüşüm hayli zor bir transfer olduğu yönünde. birden fazla etkene bağlı. sol açık bölgesi için nani gibi daha olası hedeflere yönelmek daha doğru olacaktır.

2 AĞUSTOS GÜNCELLEME ______________________________________

* Moussa Sow - Galatasaray'a önerilmiş.

* Sofiane Feghouli - Transferinde sıkıntı gözükmüyor. hakkındaki son mesajım moderasyon tarafından silindi. *

* Pape Moussa Konate - İlgili olduğumuz isimlerden biri.

* Fernando Francisco Reges - Hakkındaki son bilgim hafta sonuna kadar istanbul'da olacağı yönünde.

* Nicolas Gaitan - Geniş listemizde bulunan oyunculardan bir diğeri. ilgimiz var ancak çok düşük ihtimal olarak görüyorum.

* Bülent Tulun - Şu sıralar ortalıkta çok gözükmektedir.

* Burak Yılmaz - Trabzonspor'a imza atmadan önce galatasaray ile görüşmüş ve geri dönmek istediğini bildirmiştir. ancak transferini karşılayabilecek bir forvet bütçemiz yok. yolu açık olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyuncu11790 -- 2 Ağustos 2017; 22:26:28 >

• Buradan değil 2017-2018 konusuna yaz şikayet ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IceWizardd

Buradan değil 2017-2018 konusuna yaz şikayet ediyorum

Şaçma sapan yorumlarınla içine ettiğin konuya mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeasme

quote:

Orijinalden alıntı: IceWizardd

Buradan değil 2017-2018 konusuna yaz şikayet ediyorum

Şaçma sapan yorumlarınla içine ettiğin konuya mı?

Block

• boş yapma uza
  • 3.5m çok yahu nabıyor bunlar gene??
    31lik adam daha yeni serdar azize yığdılar parayı yetmedi ahmet çalık alındı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavizaman

3.5m çok yahu nabıyor bunlar gene??
    31lik adam daha yeni serdar azize yığdılar parayı yetmedi ahmet çalık alındı.

Menajerler kulübü oyuncak gibi ellerinde oynatıyor, kulübün kendine ait politikası yok ve tamamen günün getirdiği saçmalıklarla ilerliyoruz.

Gomis olayında daha bonservis var. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mario Gomez bu ülkeye gelmez zaten. Terör yüzünden terketti. Bu çapsız yönetimin tek amacı günü kurtarmak ve taraftarın susmasını sağlamak. Takım başarılı olmuş olmamış önemli değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Machan

Mario Gomez bu ülkeye gelmez zaten. Terör yüzünden terketti. Bu çapsız yönetimin tek amacı günü kurtarmak ve taraftarın susmasını sağlamak. Takım başarılı olmuş olmamış önemli değil.

Maalesef katılıyorum, günü kurtarmak adına her türlü menajerin oyununa gelir bu yönetim...Fazla zarar vermeden şu sezonu bitirsek çok iyi olacak, umarım Tudor şaşırtır ve takımı toparlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

quote:

Mario Gomez bu ülkeye gelmez zaten. Terör yüzünden terketti. Bu çapsız yönetimin tek amacı günü kurtarmak ve taraftarın susmasını sağlamak. Takım başarılı olmuş olmamış önemli değil.

Maalesef katılıyorum, günü kurtarmak adına her türlü menajerin oyununa gelir bu yönetim...Fazla zarar vermeden şu sezonu bitirsek çok iyi olacak, umarım Tudor şaşırtır ve takımı toparlar..

Bana kalırsa tudorun suçu yok o geldiğindede büyük sıkıntılar vardı ve bu sene o sıkıntılı takımı idare etti. Seneye kendi takımını kuracak. O da takımın büyük bir temizlik ve değişime ihtiyacı olduğunu biliyor. Fark yaratacak oyuncular ihtiyacımız olduğunuda.

• +++++

Tek dertleri günü kurtarmak.
  • 10 HAZİRAN GÜNCELLEME ___________________________________________________________

* Bafetimbi Gomis - Geçtiğimiz hafta türkiye'ye gelen menajeri ile el sıkışıldı. swansea ile arada önemli bir sorun gözükmüyor. aldığımız bilgi transferi için bruma'dan gelecek para bekleniyor yönünde. fakat menajerinin ısrarla marsilya'yı topa sokmasını pek anlamlandıramadım. son dakika golü olmaz umarIm.

* Younes Belhanda - Bu arkadaşın menajeri oyuncusunu kulüplere öneriyor. önerdiği kulüplerden bir tanesi de galatasaray. yönetim kalkıp gidip kendisi ile anlaşıyor. fakat sorun bundan sonra çıkıyor. zira menajer dinamo kiev ile görüşerek bonservisi alabileceğini söylerken şu ana kadar bunu başarabilmiş değil. yani dinamo kiev ile olan görüşmeleri yürüten bir yöneticimiz yok. menajerinin anlaşması beklenecek. teklifimiz 5 milyon euro.

* Yasin Öztekin - çok önceden söz vermişlerdi (bkz: #2138917)

* Wesley Sneijder - geçtiğimiz hafta menajeri guido albers türkiye'deydi. yönetimden alacağını tahsil etmek ve transfer pastasından pay almak için görüşmelerde bulundu. fakat menajerlik komisyonunu alabilmesi için sneijder'i satması gerektiği söylenmiş. yani sneijder'i satarsan komisyonunu tahsil edersin deniyor. bunun üzerine bazı kulüplere sneijder'i önermiş. menajeri maaşını karşılayan takım bulursa sneijder ile vedalaşabiliriz.

* Alen Halilovic - leş topçu. maalesef alanın elinde kalır. recep niyaz kendisinden daha faydalı olur. konuşulan bedeller falan olacak iş değil. umarım transfer etme hatasını yapmazlar.

* Maicon Pereira Roque - bu arkadaş ile ilgileniyoruz. resmi transfer teklifi yapıldı.

* Vlad İulian Chiriches - transferi en olası isim olarak kendisini görüyorum. oyuncu ile sorun yok. napoli takımı ile maddi konularda anlaşıldı. ancak savunmacıları raul albiol'un durumuna göre onay verileceğini aktarmış. bekletecek gibi.

* Gabriel Barbosa Almeida - antalyaspor kendisi için kiralama teklifinde bulunmuş.

• Transfer dönemi - Quakerboy [ANA KONU] - 2 AĞUSTOS Güncelleme -

Bırakın aslan parçasını

Romanyalılardan zarar gelmedi şimdiye kadar, umarım Chiriches de bu geleneği sürdürür.

27 yaşında, bi tutarsa 5 sene rahatız.

• Sneijder gönderilip yerine Belhanda alınırsa intihar etmiş oluruz. Chicres Maicon tandemi oluşturabilirsek iyi olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GЅ

Transfer dönemi - Quakerboy [ANA KONU] - 2 AĞUSTOS Güncelleme -

Bırakın aslan parçasını

Romanyalılardan zarar gelmedi şimdiye kadar, umarım Chiriches de bu geleneği sürdürür.

27 yaşında, bi tutarsa 5 sene rahatız.

Son Polonya-Romanya maçında çok vasat oynamış fakat karşısında Lewandowski olduğunu unutmamak gerek, ben maçı izlemedim gerçi yorumcular ve sosyal medya son maçta hiç beğenmemiş...

Umarım o performans o maça özeldir

• quote:

Orijinalden alıntı: slymndgn

Sneijder gönderilip yerine Belhanda alınırsa intihar etmiş oluruz. Chicres Maicon tandemi oluşturabilirsek iyi olabilir.

Sneijder bir şekilde kafaya takılmış diye düşünüyorum, Tudor ile pek sıcak ilişkileri olduğu söylenemez. Belhanda büyük ihtimalle onun için alınıyor olabilir.

İşin kötüsü elimizdeki en iyi adamları gönderip, yerini doldurmuyoruz daha büyük felaketler geliyor başımıza...
  • quote:

quote:

Sneijder gönderilip yerine Belhanda alınırsa intihar etmiş oluruz. Chicres Maicon tandemi oluşturabilirsek iyi olabilir.

Sneijder bir şekilde kafaya takılmış diye düşünüyorum, Tudor ile pek sıcak ilişkileri olduğu söylenemez. Belhanda büyük ihtimalle onun için alınıyor olabilir.

İşin kötüsü elimizdeki en iyi adamları gönderip, yerini doldurmuyoruz daha büyük felaketler geliyor başımıza...

Brumanın satılmasını bekliyor olabilirler. Halen daha satılamadı.

• quote:

quote:

quote:

Onu bekledikleri belli zaten, sıcak para girişi olunca transfer hızlanacak büyük ihtimalle...İnşallah doğru yatırımlar yapılır.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Onu bekledikleri belli zaten, sıcak para girişi olunca transfer hızlanacak büyük ihtimalle...İnşallah doğru yatırımlar yapılır.

Açıkçası dursundan bu sene biraz ümitliyim. Gomisi beğenmeyenlerede hiç aldırış etmem. Gayet iyi ve doğru bir oyuncu bizim için. Gol sevincide aslan kükremesi yani tam bize göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PayneKillers -- 11 Haziran 2017; 14:32:35 >

• Gomis transferi için şöyle yazıyor:

Sarı kırmızılılar transfer listelerinin 1 numarasındaki isim için avantajlı konuma geçti. Galatasaray ve futbolcu arasındaki fark 200 bin euro, Marsilya ile 1 milyon euro !

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.