Şimdi Ara

Transfer dönemi - Quakerboy [ANA KONU] - 2 AĞUSTOS Güncelleme - (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
2
Favori
13.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 27 TEMMUZ GÜNCELLEME ________________________________________

* Younes Belhanda - Fransa'ya dönmek için haber yolladığı haberi ilk harfinden son harfine kadar yalandır.

* İgor Tudor - Şurada yazdığımdan farklı bir durum söz konusu değil kendisi ile ilgili olarak (bkz:http://www.rerererarara.net/sozluk.php?t=%232209886 )

sadece "bir yönetici" kendini bugün fazla açık etmiş.

lucescu ile anlaşılırsa er ya da geç takımın teknik direktörü olur. sportif direktörlük vs.işin kılıfı. teknik direktörün üzerine teknik direktör getirip yeni ünvan uydurmanın açıklaması budur. ancak lucescu ile anlaşmak sanıldığı kadar kolay değil. bu da tudor'un ömrünü uzatabilir.

* Fatih Terim - kendisi ile ilgili şu an itibariyle bir girişim yok.

yönetimdeki liseci tayfa artı mehmet özbek kendisini açıkça istemediğini bildiriyor. takımın başına gelmesi için dursun özbek'in bu muhalefeti aşması gerekiyor. yana yakıla lucescu peşinde koşup kanallara bağlanıp özel açıklama yapmalarının temelinde bir yandan da fatih terim korkusu var. yine de başkanın kişisel girişimi ile ve lucescu'dan gelecek haberlere istinaden gelişme olabilir.

* Giannelli İmbula - bu arkadaş ile ilgili olarak transfer sezonu sonunda detaylı bir açıklama yapmam gerekiyor, farkındayım.

* Sofiane Feghouli - Galatasaray'ın kendisine sunduğu sözleşme koşullarını kabul ettiğini bildirmiş. iş ıslak imza aşamasında.

* Fernando Francisco Reges - Oyuncu ile kesin bir anlaşma sağlandı. yıllık olarak talep ettiği 3 milyon euro civarında (bonuslar vs.dahil) el sıkışıldı.

bonservis için kapıyı 10 milyon euro'dan açan manchester city son olarak 7 milyon euro'ya düşmüş durumda. daha da düşeceklerini düşünüyorum. sözün özü transferin bitmemesi için bir neden yok. biraz zamana bakıyor.

* Papa Alioune Ndiaye - Transfere burnu havada yaklaşan osmanlıspor yönetimi "araya giren hatırlı kişiden" ötürü yelkenleri suya indirmişe benziyor. yakın zamanda gelişmeler olacak gibi.

* Jason Denayer - Hiç hesapta olmayan bir transferdi. ancak ben galatasaray'da oynamak istiyorum deyip manchester city'nin kendisini bir ispanyol kulübüne göndermesini kabul etmemiş. bu olaydan sonra menajeri galatasaray yönetimi ile irtibata geçmiş.

iyi niyetli bir transfer çalışmasının konusu. ancak kat edilmesi gereken ciddi bir mesafe var. kiralık olarak vermelerini bekleyeceksek ağustos sonunu beklememiz gerek. bonservis taleplerini karşılamamız için şartları zorlamamız gerekiyor.

* Selçuk İnan - Takımdaki durum ile ilgili olarak dursun özbek tarafından aranmış. takım içinde sorunun ne olduğunu teknik direktörleri ile olan ilişkileri sorgulanmış. genel olarak durumun pozitif olduğunu ve yeni arkadaşların takıma uyumunun artması ile daha iyi yerlere geleceklerini belirtip şampiyonluk sözü vermiş.

• "Selçuk İnan - Takımdaki durum ile ilgili olarak dursun özbek tarafından aranmış. takım içinde sorunun ne olduğunu teknik direktörleri ile olan ilişkileri sorgulanmış. genel olarak durumun pozitif olduğunu ve yeni arkadaşların takıma uyumunun artması ile daha iyi yerlere geleceklerini belirtip şampiyonluk sözü vermiş."

• Spor medyasındaki haberleri kendi mantığınca yorumlayarak duyum diyor

bir tane bile farklı isim söylememiş

söylediği tüm isimler zaten medyada geçen isimler oluyor

terimi liseciler istemiyormuş

lisecilerin %90 ı terimi ister, tam tersi liseci olmayanlar daha çok karşı çıkarlar

liseciler hep camia içinden isim isterler
  • Selçuk neyine güvenip şampiyonluk sözü vermiş kaptanlık falan yaptığı yok kendi halinde takılıyor
  • yanlız bu gomis fena kazma ya da cok şanssız atmaya baslarsa atacakda son üç maçtır fenaları kaçırıyor. bu adam atsaydı gs turu geçmişti.
  • gurkan19 kullanıcısına yanıt
    Aynen.Transfer netleşmeye yakın da ortaya çıkıyor olaya hikaye katıyor.
    İşte Gomis çok heyacanlı şu an gelmek istiyor çok ufak problemler kaldı aşılmayacak şeyler değil Galatasaray ücret konusunda tamam ufak tefek bonus miktarları kaldı.
    Geç diğerine hikaye katmaya ; Feghouli transferi artık son imza noktasında transfer ücreti 9 milyon istiyor City Galatasaray 7 veriyor Feghouli'yi bu transferde mutlu sona yaklaştıran nokta İstanbul'u çok sevmesi ayrıca Feghouli kulübüne baskı yapıyor bonservisimi düşürün diye bilmem ne bilmem ne ...... Sonra bir öğreniyoruz Feghouli transferi 5'e bitmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strong mind strong body -- 28 Temmuz 2017; 19:14:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkan19

Spor medyasındaki haberleri kendi mantığınca yorumlayarak duyum diyor

bir tane bile farklı isim söylememiş

söylediği tüm isimler zaten medyada geçen isimler oluyor

terimi liseciler istemiyormuş

lisecilerin %90 ı terimi ister, tam tersi liseci olmayanlar daha çok karşı çıkarlar

liseciler hep camia içinden isim isterler

Yav şöyle saçmalamaları görünce dayanamıyorum.

1) Bu adamın ben çok orijinalim, ilk haberi ben vereceğim diye bir iddiası var mı? YOK. Adam kulübün içinden veya çok yakın birisi ve güvenilir haber vermeye çalışıyor.

2) Bu adamın bir getirisi var mı? Galatasaray Sözlük'te yazıyor, prim mi yapmaya çalışıyor sence?

3) Geçen sezonki Lass ve Leiva transferlerinin kesin olmadığını söylüyordu. Senin o süper medyan ise o sıralar hayırlı olsun falan yazıyordu. Bu sezon ise Fernando ismini medyadan 10 gün önce falan yazdı. Sence bu adam kolpacı mı?

Bak ne zaman yazmış bunu:http://gss.gs/2187419

4) Bu adamı takip etmek zorunda mısınız, bu adam size yaranmak zorunda mı? Beğenmiyorsan takip etme ama iftira da atma bir zahmet.

Umarım şöyle saçmalamalardan kurtuluruz artık. Sağlam primci veya kolpacı istiyorsanız şunlara bakabilirsiniz isteğinizi karşılar:

https://twitter.com/SelmanOztrk

https://twitter.com/baggio_transfer

İyi günler Gürkan Bey, namı diğer Sneijder'i yerden yere vurup sonra peşinden ağlayan.

• Jason16 kullanıcısına yanıt
    Harbiden eskişehir maçında rahat 4-5 tane atması lazımdı çok pozisyon ezdi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fernando ve feghuli camiamıza hayırlı olsun ,şimdiden bu kadroyla oynanacak maçları sabırsızlıkla bekliyorum...denayer mutlaka alınmalı
  • terim tudor lucescu söylemleri ilginç.
    bu arada aspor kesin sallıyor.
    terimle kesin anlaşıldı luce hikaye diyordu bağlanan muhabir 3 gün önce hala ses yok.
  • 31 TEMMUZ GÜNCELLEME ______________________________________

* Marouane Fellaini - hayli ilginç bir transfer hikayesine konu olmuş.

şöyle ki özkan doğan adındaki bir menajer fellaini'nin menajeri ile yakın ilişkiler içinde. buna güvenerek oyuncuyu türkiye'ye getirmek istiyor. önce trabzonspor'a gidiyor ve oyuncu türkiye'de oynamayı çok istiyor. sizin için de uygunsa yetki belgesi verin bu transferi halledeyim diyor. trabzonspor adına görüşmelerde bulunuyor fakat ne oyuncu ne de kulübü ikna olmuyor. o tarihlerde bu kez galatasaray'a geliyor. daha iyi teklif verebileceğimizi düşündüğünden oyuncuyu öneriyor. ancak kibar bir dil ile oyuncu ile ilgilenmeyeceğimiz iletiliyor. (bkz: #2205757)

gel zaman git zaman menajer özkan doğan kankası olan bülent tulun ile görüşüyor. bülent tulun başkanı arıyor ve n'diaye'yi bırakın biz fellaini'yi getireceğiz diyor. tulun'un aracı olmasından dolayı galatasaray'dan onay alınıyor. oyuncuyla irtibata da geçiliyor ve yıllık 5 milyon euroluk teklif fellaini'yi cezbediyor. fakat sorun bu noktada başlıyor. çünkü fellaini'nin bonservis sorunu var. united ile kendisinin görüşüp sorunu çözmesi isteniyor. ancak united tarafı bu noktada haberdar olduğu transfere onay vermiyor.

doğal olarak transfer gerçekleşmiyor.

* Fernando Francisco Reges - fırsat bulup yazamadığımızdan bugüne kısmetmiş. hayırlı olmasını diliyorum.

* Papa Alioune Ndiaye - Dün menajeri ile birlikte galatasaray yönetimi ile yüz yüze bir görüşme gerçekleştirdi. oyuncu tarafında bir sorun yok. kulüp ile de anlaşma çok yakın.

* Sofiane Feghouli - geliyor. (bkz: #2213470)

* Lucas Moura - Cenk ergün'ün sürpriz olarak bahsettiği transfer kendisidir.

psg neymar'ı transfer ederse maaş bütçesini açmak adına lucas moura'ya izin vereceğini bildirmiş. maaşı karşılayabileceğimiz düzeyde. ancak oyuncunun tek talibi biz değiliz. olabilecek bir transfer mi derseniz kişisel görüşüm hayli zor bir transfer olduğu yönünde. birden fazla etkene bağlı. sol açık bölgesi için nani gibi daha olası hedeflere yönelmek daha doğru olacaktır.

• Olasi quakerboy 2 agustos guncelleme

-feghouli islak imzasi kulup kasasinda

-fernando hayirli olsun

- ismi gecen birkac isimle ilgili yok menajeri geldi yok susuyla gorusuldu ( transfer her yerde bangir bangir soylenene kadar boyle ..ayyuka cikinca da dosyasi kulup kasasinda diye 5 agustos guncelleme gelir..

Bu elemana cok guvenirdim ama bu yaz resmen transferlerin her yerde bangir bangir aciklanmasini bekledi.. artik heyecanlandirmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkifKarabulut

Olasi quakerboy 2 agustos guncelleme

-feghouli islak imzasi kulup kasasinda

-fernando hayirli olsun

- ismi gecen birkac isimle ilgili yok menajeri geldi yok susuyla gorusuldu ( transfer her yerde bangir bangir soylenene kadar boyle ..ayyuka cikinca da dosyasi kulup kasasinda diye 5 agustos guncelleme gelir..

Bu elemana cok guvenirdim ama bu yaz resmen transferlerin her yerde bangir bangir aciklanmasini bekledi.. artik heyecanlandirmiyor

Ben sadece bu sene gordum ust taraftada yorumumu yazdim

Duyumculara inanmam bu adam surekli olan seyleri yaziyor

Bani ben arfa dan niye bahsetmedi fellainiddn neden bahsetmedi cenk ergun konusana kadar

• Hep geleceklerden bahsediyor gideceklerden haber yok mu?

Yasin , Eren , Selçuk falan defolsun gitsin abi.

Lucas ve Denayer gelirse sevinçten kendimi döverim heralde
  • imbula olayında hafiften ne oluyor lan demiştim, bu lucas moura olayından sonra da bu heriften kıllanmaya başladım,

böyle küçük olaylar bu tür adamların bi yerde patlayacağının sinyalini veriyor, bakalım quaker nerede patlayacak.
  • 2 AĞUSTOS GÜNCELLEME ______________________________________

* Moussa Sow - Galatasaray'a önerilmiş.

* Sofiane Feghouli - Transferinde sıkıntı gözükmüyor. hakkındaki son mesajım moderasyon tarafından silindi. *

* Pape Moussa Konate - İlgili olduğumuz isimlerden biri.

* Fernando Francisco Reges - Hakkındaki son bilgim hafta sonuna kadar istanbul'da olacağı yönünde.

* Nicolas Gaitan - Geniş listemizde bulunan oyunculardan bir diğeri. ilgimiz var ancak çok düşük ihtimal olarak görüyorum.

* Bülent Tulun - Şu sıralar ortalıkta çok gözükmektedir.

* Burak Yılmaz - Trabzonspor'a imza atmadan önce galatasaray ile görüşmüş ve geri dönmek istediğini bildirmiştir. ancak transferini karşılayabilecek bir forvet bütçemiz yok. yolu açık olsun.
  • Burak efendi madem gelmek istiyordu maaşından indirim yapsaymıs?

Bunların Galatasaraylılıgı bu kadar iste. Kendisine p*ç diyip fişek maytap atan taraftarın takımına gitti.
  • Yani ilgimiz var deyince Aspor'dan ne fark kalıyor ki ben de söyleyeyim ilgimiz var birçok oyuncuya.

Burada değişiklik yaratacak mesele yeni teknik direktör bilgisi vermek. Başkanın Romanya'ya niye gittiğini öğrenmek.

Bütün olaylardan sonra farzedelimki fernando ve feghouli de olmadı. Bir anda GS taraftarı elbette büyük bir hayal kırıklığı ile yönetime saldırır ortada td de yok.

Rakipler bu sene çok güçlü... Dikkatli ve vizyonlu olmazsak -bu seneyi ben geçtim- önümüzdeki sene de tekrar takımı yenilemek gerekir.

Durum pek iç açıcı gibi değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thanatos13

imbula olayında hafiften ne oluyor lan demiştim, bu lucas moura olayından sonra da bu heriften kıllanmaya başladım,

böyle küçük olaylar bu tür adamların bi yerde patlayacağının sinyalini veriyor, bakalım quaker nerede patlayacak.

Adam Lucasa ilgilimiz var ama daha gerçekçi hedeflere yönelmeliyiz demiş, yani olma olasılığı çok düşük. Neden bu kadar tatava yapıyorsunuz şu adam hakkında anlamadım gitti. Adam sadece transfer değil yönetim içerisinde neler olduğuna bittiğine dair de bilgi veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: slymndgn

quote:

Orijinalden alıntı: thanatos13

imbula olayında hafiften ne oluyor lan demiştim, bu lucas moura olayından sonra da bu heriften kıllanmaya başladım,

Adam Lucasa ilgilimiz var ama daha gerçekçi hedeflere yönelmeliyiz demiş, yani olma olasılığı çok düşük. Neden bu kadar tatava yapıyorsunuz şu adam hakkında anlamadım gitti. Adam sadece transfer değil yönetim içerisinde neler olduğuna bittiğine dair de bilgi veriyor.

yönetimin adamı çünkü.. yönetim ne yemlerse onu veriyor ne fazlası ne azı, insanları manipüle etme olasılığı da çok yüksek bu adama kanıp gaza gelecek taraftarımız bir hayli fazla.. benim tek derdim bu.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.