Şimdi Ara

Transfer dönemi - Quakerboy [ANA KONU] - 2 AĞUSTOS Güncelleme - (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
2
Favori
13.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AkifKarabulut

quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mitokondri.

quote:

quote:

quote:

Yarin da feghouli Galatasarayin futbolcusu der reyiz .. sonra da gundeme hangi sol bek gelirse onu soyleyecek..

Ayrica bu konu quakerboy degil mi ? Ben arabayla ilgili seyler mi yazdim ? Adamin duyum diye yazdiklari piyasa derlemesi bu da benim gorusum istedigim sekilde de yazarim bos yapmayin.. luzumsuzlari tek tek alintilamak istemedim

Evet herhangi bir cevap verememişsin, şimdi gidip Yeni Akit okuyabilirsin adamım.

25 Haziran, Fernando, Quakerboy. Çamur at izi kalsın.

Ya adamin agzini illa bozdurtacaksiniz.. adamim ne yasin kac senin de kendinde bu hakki buluyorsun.. herkesi kendiniz gibi 13 yasinda saniyorsunuz ..

Cevap vermedim cunku bos konusuyorsun illa istoyorsan da al ..

Fernando geldi mi demis 25 haziranda soyle hele.. aspor hergun tonla adam saydiriyor biri tutacak illa ki.. sen sunu soyle imbula galatasaraya gelmezse surpriz olur diyen kimdi ? Hani imbula geldi de biz mi bilmiyoz..

Piyasada adi gecen herkese bir olasilik veriyor eleman isim isindikca o da yakin makin oyaliyor.. is bittikten sonra da galatasarayin futbolcusu..

Gomis-belhanda-fernando -mariano hepp ayni oldu herkes bangir bangir gelecek dedi qraker efendi de ayni agzi yapti.. hani ndiayeyi niye bilemedi bu kraker.. senin elemanin is bitene kadar giki cikmadi..

Adam ilgilendiğimizi yazmış zaten, dediğim gibi medyaya ismi 10 gün sonra falan düştü. Takip etmediğin için boş yorumlar yapıyorsun, genelde medyaya yön veren kişi kendisi oluyor. Yav ben niye uğraşıyorum ki, adam yazdığı sürece sizin ne dediğiniz beni ilgilendirmiyor. Dediğim gibi gidin Yeni Akit falan okuyun. İlk cümlelerini de anlık sinirlenmene bağlıyorum o yüzden uzatmayacağım.

Anlik sinirlenme falan degil oncelikle hata yapiyorsan bunu kabul et.. belki sen 15 yasindasin ben 35 yasindayim her onune gelene adamim kocum aslanim vs. diyemezsin.. once bunu ogren ondan sonra muhattap ol..

Qrakerin her dedigini takip ederim ama artik umursamiyorum.. imbula transferinde oyle boyle cuvallamadi ndiayenin lafini gecirmedi is ortaya cikana dek.. su 2 olay gozumu acti adeta

O yuzden ben inanmiyorum bu elemana inanmadigimi da istedigim sekilde belirtirim.. kendi fikrin de sana kalsin

Dostum öncelikle bu arkadaş duyumcu yada transferi erkenden haber vereyim gibi dertleri olan biri değil, sözlükte diğer yazanlara nazaran biraz daha tutarlı yazıyor.

Kulübün içinden biri olduğu söyleniyor, gazeteci olduğu söyleniyor vs vs hiç biride olmayabilir.

Tabi senin açından bakınca haksızsın demiyorum, hatta katıldığım noktalarda var.

Fakat dediğim gibi transfer dönemi bu tarz arkadaşların ne dediğini merak ediyoruz, açıkçası çok fazla duyumcu yada böyle yazan adam takip etmek yerine bu arkadaşı takip ediyorum. Daha az yanılıyor gibi geliyor.

Ben buraya konusunu açtım, fakat bu adam kesindir bilirkişidir demiyorum :) O yüzden fal mevzusu gibi düşünmek gerek, ona inanma onsuz kalma :) Günde yüzlerce haber görüyoruz farklı kaynaktan, bu arkadaşta onlardan biri...

Bu sekil bir aciklamaya kimsenin itiraz edecegini sanmiyorum.. durumu cok guzel ozetlemissin..

Teşekkür ederim dostum, sende farksız düşünmüyorsun gerek yok tartışmaya :) Yorumlarını esirgeme, gayet yerinde ve iyi eleştiriler yapıyorsun...Sadece olumlu yazarak hiç bir yere varamayız zaten...

• quote:

quote:

quote:

Fernando resmen galatasarayin topcusu demis beyefendi bugun.. sagir sultan duydu zaten

İlla insanları rahatsız edeceksiniz.

http://www.rerererarara.net/sozluk.php?t=%232187419

Bak kardeşim ne zaman yazmış Fernando'yu? 25 Haziran. Yani medyadan 5-10 gün önce. Eğer inanmak istemiyorsanız sizi dışarı alalım ama sallıyor demek falan olmuyor.

Bak burada sizi disari alalim demissin.. yani benim fikir ozgurlugume mudahale ediyorsun aklinca.. bu sekilde zit fikir olmaz zit fikir dedigine katilmiyorum seklinde ifade edilir.. zaten olayin baslangici da senin bu mantik disi tavrindan kaynaklaniyor..

Son olarak baskasina istedigini de bana adamim diyemezsin ben rahatsiz olduguma gore konu kapanmistir..

quote:

luzumsuzlari tek tek alintilamak istemedim

Neyse, uzatıp da konuyu kirletmeyelim. Ben kaç gündür gördüğüm yorumlara sinirlenip sana biraz fazla yüklenmişim kusura bakma.

• quote:

Orijinalden alıntı: mavizaman

quote:

Orijinalden alıntı: gurkan19

3 agustos guncelleme

Feggouli sikinti yok manajeri kulubuyle ufak puruzleri hallediyor bu yuzden uzadi bu hafta sonundan sonra netlesir

Fernandao herhangi bir sikinti yok bu hafta istanbulda

Fatih terim ile bir on gorusme yapildi ft sure istedi hem de hoca varken sicak bakmadi tudor gonderilse gelir

Robert pires ismi geciyor manajeri araciligiyla teklif geldi maliyeti cok yuksek zor

1 hafta sonra medyaya yeni isimler gelince gorusuruz

sen nerden alıntı yaptın yahu öyle birşey yok adamın sayfasında pires mires terim uçmuşsun.
    doğrusu;
    quote:

Ağustos 3
    Samir Nasri transferi için şartlar lehimize olgunlaşıyor. son gelen bilgiler pozitif. bir kaç güne bir şeyler duyacağız gibi.

Quakerboy | 3 Ağustos 2017 16:31
    Ağustos 3 Papa Alioune Ndiaye transferinde sorun bulunmayan futbolcu.

azıcık sabır.
    Quakerboy | 3 Ağustos 2017 16:12
    Ağustos 3 Fernando Francisco Reges önce (bkz: #2218119)

sonrahttps://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/622462

:)
    Quakerboy | 3 Ağustos 2017 16:11
    Ağustos 3 Fernando Francisco Reges resmi olarak galatasaray'dadır. hayırlı olmasını dilerim.

bunlar benim duyumlarım

• Bu hareketli günde sessiz kaldı. Karizmasını çizdirdi reis
  • Nicolas Gaitan nedir la adamın sadece ayağını alamayız
  • Olm ne tuhaf insanlarsınız ya.. konu baslıgında quarkerboy yazıyor adama inanmıyorsan girme kardeşim

içeri girip " ya bu adam sallıyo yea""" demenin ne mantıgı var valla bos adamlarsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

Bu hareketli günde sessiz kaldı. Karizmasını çizdirdi reis

Gundem de ayni isimler var cunku

Bir kac isim ciksin

Yarim asamuah da sikinti yok der

Fegouli bitti der

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yasin haberi coşturdu beni.. inşallah olur..
  • 8 Ağustos:

Arda Turan: Kendisi ile ilgili resmi herhangi bir girişim gün itibariyle olmamıştır.

Barcelona'dan ayrılması neredeyse kesin. Takım bulmaya çalışacaktır. Eğer tatminkar bir teklif bulamazsa geleceği yer kürkçü dükkanı olur. Başkana gelecek bir rica telefonu imza atmasına yeter. Uzun uzadıya transfer görüşmeleri olmaz.

Sofiane Feghouli: Resmi olarak Galatasaray'dadır. Hayırlı olmasını dilerim.

Sinan Gümüş: Maalesef menajerinin dolduruşuna gelmiş. Ortada hala net bir teklif yok. Menajeri fellik fellik kulüp arıyor. İnşallah yazılı bir teklif ile döner. Bu arada kendisi giderse 3.bir forvet transferi olacak.

Kwadwo Asamoah: Transferi için ahmet bulut italya'da bulunmaktadır. Oyuncu ile ilgili bir sorun yok. Ancak juventus kendisini bırakmak istemiyor. Igor Tudor - Ahmet Bulut ikilisi ilişkilerini kullanıyorlar. Ne kadar maharetli olduklarını göreceğiz. Olumlu ya da olumsuz olarak yakın tarihte sonlanacak.

Yasin Öztekin: Almanya'dan bir kulüp ile görüşüyor. Gidebilir.

• Yahu yazmayayim yazmayayim diyorum da dayanamiyorum :) polemik amacli demiyorum bakin bunlari.. simdi su yazanlarin dun medyada cikan hanerlerden farki ne ? Birebir ayni seyler feghouliyi nevzat kolpacisi bile bundan once mujdeledi..

Vaktiyle ben de cok takip ederdim ama imbula olayindan sonra goxumden dustu.. cunku medyadan farkli olarak daha olumlu konustugu tek konuydu o da cikmadi... feghouli idi dun netlesti o ana kadar feghouli icin yine icimizi rahatlatacak seyler soyleyemedi...

Ya cok cok garantici bir adam ; boyle biriyse takip etmeye gerek yok zaten 1 gun oncesinden anliyoruz herseyi

Ya da net kolpacilik yapiyor

• quote:

Yahu yazmayayim yazmayayim diyorum da dayanamiyorum :) polemik amacli demiyorum bakin bunlari.. simdi su yazanlarin dun medyada cikan hanerlerden farki ne ? Birebir ayni seyler feghouliyi nevzat kolpacisi bile bundan once mujdeledi..

Vaktiyle ben de cok takip ederdim ama imbula olayindan sonra goxumden dustu.. cunku medyadan farkli olarak daha olumlu konustugu tek konuydu o da cikmadi... feghouli idi dun netlesti o ana kadar feghouli icin yine icimizi rahatlatacak seyler soyleyemedi...

Ya cok cok garantici bir adam ; boyle biriyse takip etmeye gerek yok zaten 1 gun oncesinden anliyoruz herseyi

Yav girme kardeşim o zaman konuya?

MOUSE UNU BU KONUYA TIKLATMA AMACIN NEDİR CEVAP BEKLIYORUM NEDEN GIRDIN KONUYA?
  • Yasin de gider inş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -RAUL

quote:

Yahu yazmayayim yazmayayim diyorum da dayanamiyorum :) polemik amacli demiyorum bakin bunlari.. simdi su yazanlarin dun medyada cikan hanerlerden farki ne ? Birebir ayni seyler feghouliyi nevzat kolpacisi bile bundan once mujdeledi..

Ya bak mesele o degil bastan dedim polemik degil amacim.. tabi ki de girmezsin olur biter..

merak ediyorum bu adama neden guveniyorsunuz ? Yazdigim seylerde yanlis birsey varsa lutfen duzelt

• quote:

quote:

quote:

Ya bak mesele o degil bastan dedim polemik degil amacim.. tabi ki de girmezsin olur biter..

merak ediyorum bu adama neden guveniyorsunuz ? Yazdigim seylerde yanlis birsey varsa lutfen duzelt

Dostum güvenmek gibi düşünmek, herhangi bir kaynak...Büyük medya kuruluşları bile hata yapıyor, bu adam herhangi bir yazar, gördüklerini duyduklarını paylaşıyor.

Bu adama ne diye bu kadar takıldınız onu anlamadım ? Koskoca Aspor her gün kırmızı şerit çekip, şu geldi bu geldi diyor :)

Böyle bir durum yazılıyor, okuyun geçin...Bu kesin olacak, olmalı diyen yok ki :) Quakerboy ne etti size :)

Baştan dediğim yüzlerce kaynaktan birisi, okuyun geçin...

• quote:

quote:

quote:

Abi bizde adama tapmıyoruz ki sadece güveniyoruz. Adam olur der olmaz olmaz der olur napalım. Adam yazıyor biz de okuyoruz. Çoğu kişiyi medyadan önce duyurdu. Elbet tutmadıkları da olmuştur ama açıkcası yazdıkları beni heyecanlandırıyor gün içinde merak edip sayfayı yeniliyorum yeni bir seyler var mı diye.

Bizde adama tapıp oo kesin geldi demiyoruz ki yada adam feghouli bitti yazdı diye gidip forma bastırmıyoruz ki. Umut fakirin ekmeği özlemişiz takip ediyoruz..

Bu heyecanla baktığım bir sayfada "Şu adamın nesini takip ediyorsunuz" gibi yorumlar görünce kan beynime sıçrıyor. Girmeyin kardeşim o zaman konuya. Biz aptallar olarak takip ederiz.

• quote:

Feghouli için ilk mesajı değil bu.

2 Ağustos : "transferinde sıkıntı gözükmüyor. hakkındaki son mesajım moderasyon tarafından silindi. "

1 Ağustos : silinen mesajı "geliyor, resmi imzalar atılınca tekrar yazacağım" gibi bir şeydi.

27 Temmuz : "galatasaray'ın kendisine sunduğu sözleşme koşullarını kabul ettiğini bildirmiş. iş ıslak imza aşamasında."

21 Temmuz : "hep kötü haberler vermeyelim. aldığım bilgiye istinaden "kişisel yorumum" transferi hayli yüksek ihtimal."

17 Temmuz : "gelen bilgiler transferi için önemli mesafe kat edildiği yönünde. ancak transferi gerçekleşirse gelecek kap açıklaması pek çok kişinin tepkisini çekebilir."

10 Temmuz : "feghouli konusu çok sorulmuş. oyuncu ile ilk görüşme gerçekleşirken imzalar atılıyor diyenlerden ses yok hala :) şu an itibariyle imzalar atılmış değil. fakat mesafe kaydedildi. menajerlerinden bir tanesi cuma gecesi istanbul’daydı. yıllık ücretinin yanı sıra imza parası talep ediyorlar. bu nokta transferi biraz tıkadı. kabul edilirse hemen imza atılabilir. pazarlığın devam edeceğini düşünüyorum."

4 Temmuz : "yine çabuk gaza gelmenin sebebi olmuş. transferi ile ilgili tek gelişme west ham'a yapılan teklif. tudor ile bilic dün gün içerisinde transfer için görüştüler. oyuncunun gelecek sezon west ham'ın planlarında yer almadığı anlaşılınca kulübüne teklif yapıldı. ne kulüple ne de oyuncu ile bir anlaşma şu an için söz konusu değil. ben bunu yazdıktan sonra transfer gerçekleşebilir. transferi olmaz demiyorum. ancak bu tip haberler transferin geleceğini olumsuz olarak etkiliyor."

Millet Temmuz başında Feghouli geliyor derken bu adam daha sürecin başında olunduğunu ifade etmişti. 25 Haziran'da Fernando'yu yazmıştı listemizde diye. Herkes Lemina yazarken oyuncu gelmek istemiyor, olmayacak demişti. Yani yanıldığı da oluyor Imbula meselesi gibi ama basındaki herkesten daha güvenilir. Duyumculuk da kasmıyor zaten, bir görüşme olduğu an "xxx Galatasarayda!" diyip ilk ben açıklamıştım deme peşine düşmüyor, tek yaptığı taraftarı yalan haberlerden korumak ve doğru bilgi vermek.

• Benfica aciklama yapmis sinan ile ilgilenmiyoruz diye. Sanirim sinan hakkinda söyledikleri de doğru cikacak.

• "uzun süredir kulüp personel maaşlarını düzenli ödemiyorlardı. sonucunda çalışma bakanlığı müffettişleri teftişinde kulübe yüklü bir ceza yazılmış. durumu toparlamak adına emekçi kardeşlerimizin birikmiş maaşları ödendiği gibi konuyu kapatmak adına 2 maaş ikramiye verilmiş.

bu yönetimde kulüpte her gün yeni bir grosskreutz faciası var sözün özü."

böyle birşey yazmış sözlükte
  • muratgun kullanıcısına yanıt
    REzillik yemin ederim
  • Feghouli bugün gelecek dedi sanırım.Tutarsa ilk defa bi duyumcuyu takip edeceğim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.