Transfer döneminde Gelenler -- Gidenler genel bakış
Geçtiğimiz yıllarda en büyük sornumuz kadro derinliğini olmayışı değil miydi ?? Yedeklerin kapasitesinin olmayışı idi ve bu büyük sorunumuzu yok ettik sayılır...
Aykut Kocaman (Teknik Direktör)------------------- Christoph Daum (Teknik Direktör) İlhan Eker (Gençlerbirliği) - Defans----------------- Önder Turacı (Kayserispor) - Defans Miroslav Stoch (Chelsea) - Orta saha--------------- Ali Bilgin (Kayserispor) - Orta saha Caner Erkin (CSKA Moskova) - Orta saha----------- Gökçek Vederson (Bursaspor) - Defans Issiar Dia (Nancy) - Orta saha----------------------- Deivid de Souza (Flamengo) - Orta saha Mamadou Niang (Marsilya) - Forvet----------------- Yobo (Everton) - Defans------------------------------ Deniz Barış (Antalyaspor) - Defans Serkan Kırıntılı (Ankaragücü) - Kaleci-------------- Volkan Babacan (Kayserispor - Kiralık) - Kaleci
Bunlara kendilerine kulüp bulamayan Güiza ve Kazım ile alt yapıdan gelen Okan‚ Hasan‚ Gökay ve Berk´i de ekleyebiliriz.
Okan Alkan (Aylar önce okan geliyor demiştim beni mahçup etmedi üzerinde durulursa daha iyi olacaktır.. Mert çok yetenekli bir kaleci (kaleci fiziği var.)
Muhammed sefa ( daha çok genç ama şimdiden yazayım 3sene sonra onu konuşuyor olacağız )
Sakatlıkları bir yana bırakırsak takımda çok olumlu bir değişim yaşandığını düşünüyorum. Ancak bence hala bazı eksiklerimiz var‚ umarım Aykut Hoca eldeki bazı oyunculara aşama kaydettirerek onları beklentileri karşılayacak duruma yükseltir ve sıkıntı yaşadığımız mevkiler de böylece iyileşir. Tüm takıma bol şans...
yıllardır yönetimi eleştiriyorum ve hataları olursa yine eleştiririm fakat bu yıl yönetim fazlası ile görevini yaptı...
Hocam neden kapattın hesabı?
quote:
Orijinalden alıntı: subsonic
ilkkez bir trasfer sezonu süper geçti yönetim işini yaptı şimdi sıra takımda
quote:
ihraç ettiler ben kapatmadım
quote:
Orijinalden alıntı: Jack Bauer GG77
quote:
ihraç ettiler ben kapatmadım
Alıntıları Göster
İyi transferler yaptık bu sezon Avrupadan elenmemiz çok kötü oldu.
quote:
Orijinalden alıntı: Fingolfin.
İyi transferler yaptık bu sezon Avrupadan elenmemiz çok kötü oldu.
Alıntıları Göster
guiza var yalnız bir de. Ne gidenlere ne gelenlere ne de kalanlara yazmışsın ismini.
quote:
Orijinalden alıntı: Lanore
guiza var yalnız bir de. Ne gidenlere ne gelenlere ne de kalanlara yazmışsın ismini.
o kim ?
Alıntıları Göster
hocam muhamed sefanın mevkisi ne birde kaç yaşında
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Lanore
o kim ?
Alıntıları Göster
Kağıt ustunde super bi kadro oldu cristian dışında ama nedense bir arada verimli olamıyorlar
quote:
Orijinalden alıntı: heredot_t
Kağıt ustunde super bi kadro oldu cristian dışında ama nedense bir arada verimli olamıyorlar
Alıntıları Göster
Yb maçında ilk yarı bekir yerine okan oynasaydı çok daha farklı bir skor olurdu diyince benimle dalga geçenler şimdi ne düşünüyorlar acaba okan için
quote:
Orijinalden alıntı: baris01
emrenin özelliklerine sahip ve 10numara önlibero ve 2inci önlibero oynuyor....
ben aylar önce okan diye burada defalarca yazdım ve okanı görüyorsunuz fakat herşey okanın elinde kendini daha da geliştirmesi lazım fizik ve mental olarak özellikle çok gelişmesi ve gökhan emre gibi abilerini örnek almalı kesinlikle şımarmamalı..
MUHAMMED SEFA 15 YAŞ
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: baris01
emrenin özelliklerine sahip ve 10numara önlibero ve 2inci önlibero oynuyor....
ben aylar önce okan diye burada defalarca yazdım ve okanı görüyorsunuz fakat herşey okanın elinde kendini daha da geliştirmesi lazım fizik ve mental olarak özellikle çok gelişmesi ve gökhan emre gibi abilerini örnek almalı kesinlikle şımarmamalı..
MUHAMMED SEFA 15 YAŞ
Alıntıları Göster
kadro güçlendi ama başarı gelmedi, geçen sene uefa da gruplardan çıkmıştı fenerbahçe bu sene, ne şampiyonlar ligine ne uefa ya katılamadı böyle giderse aykut kocaman yazık eder bu kadroyu benden söylemesi
quote:
Orijinalden alıntı: lombi
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Dia müslüman biliyoruz fakat gençler, ya niang ? Bilgisi olan?
quote:
Orijinalden alıntı: invisible
Dia müslüman biliyoruz fakat gençler, ya niang ? Bilgisi olan?
Alıntıları Göster
Guiza hep tribünde oturmayacaktır çünkü Aykut hoca ona mutlaka şans verecek
quote:
Orijinalden alıntı: antonidas
kadro güçlendi ama başarı gelmedi, geçen sene uefa da gruplardan çıkmıştı fenerbahçe bu sene, ne şampiyonlar ligine ne uefa ya katılamadı böyle giderse aykut kocaman yazık eder bu kadroyu benden söylemesi
Dostum bu oyuncuların hangisi vardı maçlarda? Tam kadro çıkamadık ki hiçbirine. Yazık eder diyosun da bu adamları aldıran Aykut, Okanı oynatan Aykut.
quote:
Orijinalden alıntı: çerâgek
quote:
Orijinalden alıntı: antonidas
Dostum bu oyuncuların hangisi vardı maçlarda? Tam kadro çıkamadık ki hiçbirine. Yazık eder diyosun da bu adamları aldıran Aykut, Okanı oynatan Aykut.
tek sorun santos dışarda kalıyor yabancı sınırından dolayı. formda olmayan bi oyuncu +güiza ve baronide dışarda kalacak (renkli oyuncular bence değişmez diğerleri üzerinde oynama yapılabilir)
tek sorun santos dışarda kalıyor yabancı sınırından dolayı. formda olmayan bi oyuncu +güiza ve baronide dışarda kalacak (renkli oyuncular bence değişmez diğerleri üzerinde oynama yapılabilir)
alex kesilir özer oynar caner kesilir santos oynar dia kesilir kazım oynar stoch kesilir uğur oynar yobo veya lugo kesilir bekir veya ilhan oynar GG kesilir okan oynar mehmet kesilir selçuk oynar emre kesilemez ama olsı bi sakatlık ALLAH KORUSUN cristan oynar
aslında lig için çok geniş kadromuz var her hafta rotasyon yapılabilir rekabet sağlanabilir umarım aykut kocamanda benim gibi düşünür
güzel kadro ama Alex yerine Özer'i,Caner yerinede Santos'u tercih ederdim.