Şimdi Ara

Transfer döneminde Gelenler -- Gidenler genel bakış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Transfer döneminde Gelenler -- Gidenler genel bakış

Geçtiğimiz yıllarda en büyük sornumuz kadro derinliğini olmayışı değil miydi ??
    Yedeklerin kapasitesinin olmayışı idi ve bu büyük sorunumuzu yok ettik sayılır...

ilk 11 kapasitesi olanlar

1.volkan
    2.serkan
    3.mert
    4.GG77
    5.OKAN
    6.Lugano
    7.bilica
    8.yobo
    9.santos
    10caner
    11.baroni
    12.selçuk
    13.emre (alternatifsiz tek oyuncu )
    14.mehmet topuz
    15.özer
    16.dia
    17.stoch
    18.uğur
    19.alex
    20.niang
    21.semih
    22.kazım

Transfer döneminin kapanmasıyla birlikte takımızda yaşanan yer değiştirmeler şöyle oluştu;

Gelenler------------------------------------------------ Gidenler

Aykut Kocaman (Teknik Direktör)------------------- Christoph Daum (Teknik Direktör)
    İlhan Eker (Gençlerbirliği) - Defans----------------- Önder Turacı (Kayserispor) - Defans
    Miroslav Stoch (Chelsea) - Orta saha--------------- Ali Bilgin (Kayserispor) - Orta saha
    Caner Erkin (CSKA Moskova) - Orta saha----------- Gökçek Vederson (Bursaspor) - Defans
    Issiar Dia (Nancy) - Orta saha----------------------- Deivid de Souza (Flamengo) - Orta saha
    Mamadou Niang (Marsilya) - Forvet-----------------
    Yobo (Everton) - Defans------------------------------ Deniz Barış (Antalyaspor) - Defans
    Serkan Kırıntılı (Ankaragücü) - Kaleci-------------- Volkan Babacan (Kayserispor - Kiralık) - Kaleci

Bunlara kendilerine kulüp bulamayan Güiza ve Kazım ile alt yapıdan gelen Okan‚ Hasan‚ Gökay ve Berk´i de ekleyebiliriz.

Okan Alkan (Aylar önce okan geliyor demiştim beni mahçup etmedi üzerinde durulursa daha iyi olacaktır..
    Mert çok yetenekli bir kaleci (kaleci fiziği var.)

Muhammed sefa ( daha çok genç ama şimdiden yazayım 3sene sonra onu konuşuyor olacağız )

Sakatlıkları bir yana bırakırsak takımda çok olumlu bir değişim yaşandığını düşünüyorum. Ancak bence hala bazı eksiklerimiz var‚ umarım Aykut Hoca eldeki bazı oyunculara aşama kaydettirerek onları beklentileri karşılayacak duruma yükseltir ve sıkıntı yaşadığımız mevkiler de böylece iyileşir.
    Tüm takıma bol şans...

yıllardır yönetimi eleştiriyorum ve hataları olursa yine eleştiririm fakat bu yıl yönetim fazlası ile görevini yaptı...

• Hocam neden kapattın hesabı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: subsonic

Hocam neden kapattın hesabı?
    ilkkez bir trasfer sezonu süper geçti yönetim işini yaptı şimdi sıra takımda
  • quote:

ihraç ettiler ben kapatmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jack Bauer GG77

quote:

ihraç ettiler ben kapatmadım

Alıntıları Göster
    İyi transferler yaptık bu sezon
    Avrupadan elenmemiz çok kötü oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fingolfin.

İyi transferler yaptık bu sezon
    Avrupadan elenmemiz çok kötü oldu.

Alıntıları Göster
    guiza var yalnız bir de. Ne gidenlere ne gelenlere ne de kalanlara yazmışsın ismini.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lanore

guiza var yalnız bir de. Ne gidenlere ne gelenlere ne de kalanlara yazmışsın ismini.

O tribünden inmesin mümkünse.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

o kim ?
  • bİRDE ŞU VAR
    bu takım baya gençleşti gidenler gelenler ve altyapıdan katılanlarla beraber

1.volkan 26
    2.serkan 24
    3.mert 21
    4.GG77 23
    5.OKAN 17
    6.Lugano 30
    7.bilica 30(galiba)
    8.yobo 29
    9.santos 27
    10caner 23(galiba)
    11.baroni 26
    12.selçuk (bilmiyorum)
    13.emre (alternatifsiz tek oyuncu ) 29
    14.mehmet topuz 27
    15.özer 23
    16.dia 24
    17.stoch 20
    18.uğur 26(galiba)
    19.alex 34
    20.niang 31
    21.semih 29(genç nöbetçi (
    22.kazım 23(galiba)

GELENLER VE ALTYAPIDAN KATILANLAR
    1.serkan 24
    2.mert 21
    3.OKAN 17
    4.yobo 29
    5.caner 23(galiba)
    6.dia 24
    7.stoch 20
    8.niang 31

Bence bundan iyisi şamda kayısı

• quote:

quote:

o kim ?

Alıntıları Göster
    hocam muhamed sefanın mevkisi ne birde kaç yaşında

• quote:

quote:

o kim ?

Alıntıları Göster
    Kağıt ustunde super bi kadro oldu cristian dışında ama nedense bir arada verimli olamıyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: heredot_t

Kağıt ustunde super bi kadro oldu cristian dışında ama nedense bir arada verimli olamıyorlar

Alıntıları Göster
    Yb maçında ilk yarı bekir yerine okan oynasaydı çok daha farklı bir skor olurdu diyince benimle dalga geçenler şimdi ne düşünüyorlar acaba okan için
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris01

emrenin özelliklerine sahip ve 10numara önlibero ve 2inci önlibero oynuyor....

ben aylar önce okan diye burada defalarca yazdım ve okanı görüyorsunuz
    fakat herşey okanın elinde kendini daha da geliştirmesi lazım fizik ve mental olarak özellikle çok gelişmesi ve gökhan emre gibi abilerini örnek almalı kesinlikle şımarmamalı..

MUHAMMED SEFA 15 YAŞ
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: baris01

emrenin özelliklerine sahip ve 10numara önlibero ve 2inci önlibero oynuyor....

ben aylar önce okan diye burada defalarca yazdım ve okanı görüyorsunuz
    fakat herşey okanın elinde kendini daha da geliştirmesi lazım fizik ve mental olarak özellikle çok gelişmesi ve gökhan emre gibi abilerini örnek almalı kesinlikle şımarmamalı..

MUHAMMED SEFA 15 YAŞ

Alıntıları Göster
    kadro güçlendi ama başarı gelmedi, geçen sene uefa da gruplardan çıkmıştı fenerbahçe bu sene, ne şampiyonlar ligine ne uefa ya katılamadı
    böyle giderse aykut kocaman yazık eder bu kadroyu benden söylemesi

• quote:

Orijinalden alıntı: lombi

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Dia müslüman biliyoruz fakat gençler, ya niang ? Bilgisi olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Dia müslüman biliyoruz fakat gençler, ya niang ? Bilgisi olan?

Alıntıları Göster
    Guiza hep tribünde oturmayacaktır çünkü Aykut hoca ona mutlaka şans verecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: antonidas

kadro güçlendi ama başarı gelmedi, geçen sene uefa da gruplardan çıkmıştı fenerbahçe bu sene, ne şampiyonlar ligine ne uefa ya katılamadı

Dostum bu oyuncuların hangisi vardı maçlarda? Tam kadro çıkamadık ki hiçbirine. Yazık eder diyosun da bu adamları aldıran Aykut, Okanı oynatan Aykut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çerâgek

quote:

Orijinalden alıntı: antonidas

Dostum bu oyuncuların hangisi vardı maçlarda? Tam kadro çıkamadık ki hiçbirine. Yazık eder diyosun da bu adamları aldıran Aykut, Okanı oynatan Aykut.

Alıntıları Göster
    -----------------------------------VOLKAN-----------------------------------
    --------------------------------------------------------------------------------
    --------------------------------------------------------------------------------
    GG------------------YOBO---------------------LUGANO-------------CANER
    DİA--------------------M.TOPUZ----------EMRE---------------------STOCH
    ------------------------------------ALEX--------------------------------------
    ------------------------------------NİANG-------------------------------------

tek sorun santos dışarda kalıyor yabancı sınırından dolayı. formda olmayan bi oyuncu +güiza ve baronide dışarda kalacak (renkli oyuncular bence değişmez diğerleri üzerinde oynama yapılabilir)

• quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

tek sorun santos dışarda kalıyor yabancı sınırından dolayı. formda olmayan bi oyuncu +güiza ve baronide dışarda kalacak (renkli oyuncular bence değişmez diğerleri üzerinde oynama yapılabilir)

alex kesilir özer oynar
    caner kesilir santos oynar
    dia kesilir kazım oynar
    stoch kesilir uğur oynar
    yobo veya lugo kesilir bekir veya ilhan oynar
    GG kesilir okan oynar
    mehmet kesilir selçuk oynar
    emre kesilemez ama olsı bi sakatlık ALLAH KORUSUN cristan oynar

aslında lig için çok geniş kadromuz var her hafta rotasyon yapılabilir rekabet sağlanabilir umarım aykut kocamanda benim gibi düşünür

• quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

güzel kadro ama Alex yerine Özer'i,Caner yerinede Santos'u tercih ederdim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.