Şimdi Ara

Transfer Konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: onur2034 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil1 Android
5 sn
32
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet bir üst tura çıkmamız ile birlikte ben bu sene avrupa başarısı yönünden %100 tatmin oldum diyebilirim.
    Sonuçta yeni yapılanmaya giden bir takımın ilk senesinde şampiyon olup , ertesi sene CL de gruplardan çıkması ve kendi liginde an itibarı ile liderlik koltuğunda bulunması olabileceklerin en iyisiydi.
    Bu sevinçleri bizlere yaşatan yönetim ve teknik kadronun ise daha hiçbirşey den tatmin olmaması beni en memnun eden nokta
    Fatih Hoca, ve başkanın yaptığı açıklamarda vizyonumuzun ne kadar geniş olduğu çok açık belli oluyor.

Sizce asla pes etmeyecek olan Gs ın devre arasında nasıl bir transfer politikası olmalı?
    1- CL de devam edeceğimiz için hazır ve tecrübeli , geldiği an oynayacak oyuncu tipi mi? ( haliyle yüksek bonservis bedeliyle)
    2- Lige dönük , türk ve bize iyi alternatif olacak tecrübeli bir oyuncu mu? ( Necati gibi)
    3- Yurt dışında top koşturan gurbetçilerimizden gelecek vaad eden ama takıma uyumu soru işareti olan biri mi? ( Kerim Frei, Sercan Saraer vs.)
    4- Geleceğe dönük, ligimizdeki genç ve potansiyelli oyunculardan biri mi? ( Serdar Aziz, Muhammed Demir vs.)

Diğer bir soru ise hangi mevkiye ve toplamda kaç transfer yapacağız?

Bence en önemli nokta stoper noktası . İyi bir stopere ihtiyacımız var . Urfalı 35-36 yaşlarına dayandı ve gelecek planlarımızda olamayacak bir oyuncu.
    Dany ise güvenilir bir stoper değil ve bu sene çok hatalı gol yememizin nedenlerinden.

Başka bir noktaya transfer yapmak bence tehlikeli. Orta sahadaki form düşüklüğü gözle görülüyor , Melo ya bir devre daha şans tanınacak mı?

Son zamanlarda Tek forvet oynamaya yönelir bir durumumuz var sağlam bir yabancı forvet lüks olabilir.

Kanatlara yapılacak bir transfer Amrabat ve Hamitten birini kaybetmemize yol açabilir.

İyi bir sol bek almak form tutmaya başlamış Riera varken lüks kaçabilir.

Bence iyi bir stoper ile devre arası transferini kapatmalıyız. Ekstra geleceğe yönelik oyuncular bulunabilirse alınabilir.
    Sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Devre arasında transfer yapmanın zorluğunu da göze aldığımızda bu konuda ne düşünüyorsunuz?

• Güzel konu olmuş eline sağlık. Transfer konusuna gelirsek bence en az iki transfer yapılmalı biri oyun kurucu mevkisine(10 numara) diğeri stoper bölgesine 10 numaraya kesinlikle avrupa tecrübesi yüksek kaliteli biri alınmalı ( diego, kaka vb.) stoper bölgesine iyi bir yerli( buna gurbetçi futbolcular dahil) olabilir forvete transfer lüks olur sorunumuz defans ve ortasahanın üretkenlik sorunu ben böyle düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir defans bir ronaldinho yeter bonus olarak querezmada olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: snake-eater

Güzel konu olmuş eline sağlık. Transfer konusuna gelirsek bence en az iki transfer yapılmalı biri oyun kurucu mevkisine(10 numara) diğeri stoper bölgesine 10 numaraya kesinlikle avrupa tecrübesi yüksek kaliteli biri alınmalı ( diego, kaka vb.) stoper bölgesine iyi bir yerli( buna gurbetçi futbolcular dahil) olabilir forvete transfer lüks olur sorunumuz defans ve ortasahanın üretkenlik sorunu ben böyle düşünüyorum

Peki 10 numara gelince 4-2-3-1 düzenine geçmek gerekecek . Bu durumda Elmander ve Umut un forma şansı bulması çok zor olacak .
    Geçen sene de 10 numaramız yoktu ama Melo ve Selçuk ile çok üretkendik . 10 numara ile sistem değişikliğine gitmek iyi bir çözüm mü?
  • Stoper şart. Ağır olduğunu bile bile Cris i neden aldılar anlamıyorum. Sırf çabuk diye dany i alıyorsun ama sonra gidip ağır stoper transfer ediyorsun. Rakiplerin çoğu bize karşı kontra atak oynayınca Cris daha da sırıttı. Orta sahanın üretkenlik sorunu var tabii ama bunu transferle çözmek için kaç oyuncu alacaksınız? Kaka yı alsanız sorun bitecekmi? Belki biter ama daha yardımlaşmaya dayalı bir sistem, tek forvetli daha kalabalık bir ortasaha kurgusu düşünülse mevcut kadroyla yaratıcılık ve gol yeme sorunu çözülebilir. Kanat sıkıntısı maalesef devam ediyor. Amrabat ve HAmit kanat oyuncusu olarak alındı ikisi de henüz oturmadı. İkisinden birisi mevkisinin oyuncusu olarak takıma otursun razıyım.
  • Kendi düşüncelerimi belirtiyim..

Gidecekler ve sene sonu sözleşmesi sona erecek oyuncular hakkında düşüncelerim;

Gökhan Zan,Kendisine teşekkür edip yollanmalı
    Ujfalusi,Tam bir lider fakat yaşadığı sakatlık ve sonrası için ümidim yok.Keşke Kulüpte bir görev alsa..
    Hakan Balta,
    Çağlar Birinci,Mümkünse devre arası bile olsa gönderilsin,çöp bir oyuncu.
    Engin Baytar,devam edilecektir,hocanın bırakacağını sanmıyorum.
    Aydın Yılmaz,Sabriye benzer bir sözleşme yapacağız bence,kalacaktır.
    Cris,Sene sonunda teşekkür edip yollanmalı.
    Felipe Melo,Kurtardığı penaltı dışında,bu sene katkısı çok zayıf.F/P olarak çok kötü.Sene sonu vedalaşırız.
    Milan Baros,Zaten belli devre arası gidiyor.
    Umut Bulut,Melo gibi kiralık formülü kabul ederse kulüple anlaşılmalı,yoksa düşünülmeli..Sanırım Bonservisi 3 küsü M €'larda..

Muslera konusunda gerçekten iyi bir teklif gelirse minimum sene sonu olmak üzere gönderilip yerine olursa Onur Kıvrak gibi yerli bir kaleci alınmasına hayır demem..Fakat yerli diye çöp alınacaksa satılmasına karşıyım.

Amrabat konusunda bugünkü haber doğruysa(Roma'ya transferi)..Unutulmasınki maliyeti 8.6M€ olan bir oyuncu.Sol kanada yerli olarak düşünebileceğimiz Arda Turan dışında oyuncu yok.Sercan Sararer veya Gökhan Töre kaliteli oyuncu olabilir ama forma için ne kadar mücadele ederler orasını bilemem.Yabancı konusunda büyük kumar.Her yabancının Amrabat kadar istekli ve Galatasaray için kendini feda edebilecek olmasına inanmıyorum.Bu yüzden Amrabat hiç değilse 1 sene daha kalsın,eminim çok daha fazla kendini gösterecek ve değerlenecektir.

Sözleşmesi devam eden oyunculardan Sercan ve Ceyhun'un,Yiğit Gökoğlan gibi forma şansı bulabilecek kulüplere kiralanmasından yanayım.

Şimdi gelelim transfere..

1)En başta Melo'nun formsuzluğu ve yüksek maliyeti sebebiyle orta sahaya..
    2)Dany ve Semih'in ilerde ne kadar iyi olacaklarını düşünsemde şimdiki halde ve olası sakatlık durumuna karşı hazır,tecrübeli bir stopere..
    3)Riera,Hakan Balta,Çağlar sol beklerinden en verimlisi Riera olmasına rağmen,gerçek bir sol beke(Yerli sol bek yok,yabancı şart)
    4)En önemlilerden bir tanesi,oyun kilitlendiğinde ortadan,kanattan kapıdan delikten heryerden girip gol pozisyonu yaratabilecek bir oyuncuya ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum..

Yabancı kontenjanını unutmamak kaydıyla düşündüğüm isimler şunlar;

1)Orta saha, Alper Potuk
    2)Stoper, Ömer toprak veya,Aykut Demir.(Yabancı olursa kontenjan sıkıntısı olabilir..)
    3)Sol bek Carlinhos,malumunuz hoca bu transfere sene başında okey vermişti,maliyeti sorun oldu.
    4)Yaratıcı Oyuncu,maliyetsiz bu bölgede oynayabilecek oyuncu çok az.Bonservisi olmayan veya kiralık formülü ile alabileceğimiz oyuncular mevcut.Twitter ve medyada gezen isimler var Kaka,Diego,Ronaldinho vs gibi..Birde Keisuke Honda girişimimiz vardı zamanında,onunda sözleşmesi sona eriyor.Bir kaç isim var,ama bu oyuncuların maliyeti ilkin gözönüne alınacaktır.Ve ücreti karşılığı takıma ne verebileceği düşünülecektir.İsterim ki Kaka gelsin,ama istemekle bu işler olmuyor.Hoca en doğrusuna karar verecektir inanıyorum.

Son olarakta herşeyin dışında,gurbetçi olur yabancı olur.Genç yetenekleri takıma kazandırmamız gerekiyor.Hocada "çileklerimizi Floryada yetiştirmek isteriz demişti",kesinlikle haklı.

• Amrabat'ın Roma'da bir takıma gitmesi muhtemelmiş, Yunan bir gazeteci yazdı basketbol duyumları sağlamdı,Türkiye'yle ilişkileri gayet iyi hemde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Transfer yapmayalım, devre arası transferlerinden hayır gelmiyor. CLden gelecek parayla borçların bir kısmını kapatalım, zaten stoper alacak olsak hem alternatif var hem de ujfa dönüyor ikinci devre. Forvet var, orta saha var. Lig için yeterli kadro var yani. CL için yetmez diyorsanız da grupta ikinci olduğumuz için güçlü rakipler gelecek. transfer olarak kim gelirse gelsin bu saatten sonra tek başına bizi üst tura çıkaramaz, bir şekilde çıkarsak da takım oyunu ve gazla çıkarız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chngrn1905

Hakan Balta,Sene sonu teşekkür edilip vedalaşmalı.

Hakan Balta'yı yazmayı unutmuşum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jan Kjenic.

Amrabat'ın Roma'da bir takıma gitmesi muhtemelmiş, Yunan bir gazeteci yazdı basketbol duyumları sağlamdı,Türkiye'yle ilişkileri gayet iyi hemde

sen yüzbaşı değil miydin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

quote:

Orijinalden alıntı: Jan Kjenic.

Amrabat'ın Roma'da bir takıma gitmesi muhtemelmiş, Yunan bir gazeteci yazdı basketbol duyumları sağlamdı,Türkiye'yle ilişkileri gayet iyi hemde

sen yüzbaşı değil miydin ?

300'e yakın mesajım vardı bende bilmiyorum ne oldu sormayıda hep unutuyorum hatırlattın iyi ki desteğe bir konu açayım

• kerim frei gelsin bi de defans alınsın yeter
  • Burak Yılmaz'dan daha iyi ,daha verimli bir forvet getiremezsin bu takıma öyle bir forvet yok
  • Ben de devre arasında maliyetli transfer yapılmaması görüşündeyim. Belki bir stoper transferi düşünülebilir. Eboue ve Riera'nın performansları çok çok iyi değil ama turu almamızda yeterli oldu. Maaşallah Semih enfes oynuyor diyecek lafımız yok. Fakat Dany ne kadar hızlı olsa da bazen riskli müdahalelere imza atsada topla fazla oynayabiliyor ve bu da hatalara yol açıyor. Orta sahada Melo'nun yerine birini düşünmek imkansız. Bu, Melo varken bize ekstra maliyete yol açar. Tek yol Melo'nun toparlanması, başka çaresi yok. Kanatlarda da Amrabat bize her halükarda katkı sağlar diye düşünüyorum. Bunun yanı sıra kim ne derse desin Şampiyonlar Ligi maçlarında ben Hamit'i beğeniyorum. Tecrübesini konuşturuyor bence. Lig maçlarında yetersiz ama lig maçlarında da sadece onun katkısına kalacaksak vay halimize. Forvette ise ben gayet yeterli görüyorum hattı. Elmander toparlanamadı, fakat görüyorum ki onun stili olan hücum presini fazla yapmıyoruz artık. Ondan da soluk kalıyor olabilir. Bu yüzden ileriki maçlarda Umut'u görürsek şaşırmamak gerek. Yani, sözün özü bence 28-29 yaşlarında çok genç olmayan, çok da yaşlı olmayan sağlam bir savunma oyuncusu bize yeter diye düşünüyorum.

Konuyu açan arkadaşa da teşekkürler, iyi olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: .Uqur.

quote:

Orijinalden alıntı: snake-eater

Güzel konu olmuş eline sağlık. Transfer konusuna gelirsek bence en az iki transfer yapılmalı biri oyun kurucu mevkisine(10 numara) diğeri stoper bölgesine 10 numaraya kesinlikle avrupa tecrübesi yüksek kaliteli biri alınmalı ( diego, kaka vb.) stoper bölgesine iyi bir yerli( buna gurbetçi futbolcular dahil) olabilir forvete transfer lüks olur sorunumuz defans ve ortasahanın üretkenlik sorunu ben böyle düşünüyorum

Peki 10 numara gelince 4-2-3-1 düzenine geçmek gerekecek . Bu durumda Elmander ve Umut un forma şansı bulması çok zor olacak .
    Geçen sene de 10 numaramız yoktu ama Melo ve Selçuk ile çok üretkendik . 10 numara ile sistem değişikliğine gitmek iyi bir çözüm mü?

Bence kaçarı yok tek forvete geçmeliyiz ve sağlam bir on numara şart Elmander ve Umut'un form düşüklüğü çok etki ediyor maça takım sanki 10 kişiymiş gibi en çok koşan onlar oluyor ama verim yok sıfır. Bence iyi bir transferle bu yapılabilir bi aksilik olursada her zaman 4-2-2 sistemine dönebiliriz takım bunu kaldırabilecek tecrübede

• Neden bilmiyorum ama transfere gerek görmüyorum.Sezon sonunda bile.Kanatlarda Amrabat,Hamit ısrarı sürmeli.Defansta Semih,Dany ısrarı sürmeli.Riera sözleşmesi bitine kadar kullanılsın bek transferine gerek yok gayette alıştı oraya.Orta sahada Selçuk'ta ısrar edilecek zaten,Melo olmazsa Yekta aslanlar gibi oynar.Selçuk-Yekta'da ısrar edilmeli.Forvette ise Burak'dan iyisini alırsın ama bonservis olarak 10u aşman lazım.Ki geride Elmander,Umut var.2 sene ufak transferlerle bitirilmeli transfer dönemleri.Para basma zamanı saçma zamanı değil.CL'de elensek bile 2-3 sene sürekli katılmamız bize çağ atlatır.

•  Transfer Konusu
  • Sağlam bi stoper ve orta sahaya kiralık olabilir iyi bir orta saha alternatifi yeterli olur Gs'ye.
  • Bu takıma transfer değil sistem değişikliği şart acilen tek forvetli sisteme geçilmesi gerekiyor 4-2-3-1 olur 4-5-1 olur 4-3-2 -1 olur ama çift forvet olmazzzzzz Fatih Hoca gör bunu artık görrr 150 milyonluk takım 150 milyon tane pozisyon veriyor Fatih Hocammmmm sonra millet transfer transfer deyip tutturuyor...amma bilmiyor ki millet bunların bu defanstaki hataların dany'den ,Semih'ten.Orta sahada selçuğun , melonun kötü oynadığını zannediyor millet yapma hocam bunu millet bütün aksaklıkların senin sisteminden olduğunu bilmiyor oyuncularda kabahat buluyor...Oysa Fatih hocam sen bu sistemi veya bu kafayı değiştirmezsen eğer 300.000 milyonluk takım kursan yine boş yine boş yine boş...Tek forvet oyna hocam orta sahanı biraz daha güçlendir orta sahan otoban olmuş senin yüzünden millet de oyuncularda kabahat buluyor
  • Bence kesinlikle CL düşünülürek transfer yapılmamalı . Zaten şuan Barça , Real vs. dışında her takıma en azından kafa tutabilecek bir kadromuz var . Bu senelik avrupa amacımızada ulaştık sayılır . Devre arasında tamamen ligi domine etme amaçlı tranfer yapılmalı ki seneyede CL'ye girek katılalım . Zaten sene sonu tranfer döneminde gerekli takviyelerin yapılacağını düşünüyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.