Stephan Gerlach tarihsel bir kişilik ama burada bahsedilen futbolcu. Son mesajda cevap verilen kişinin twitter'ına giderseniz anlarsınız. Şimdi kim bu Gerlach? Büyük ihtimalle Alman ön libero geliyor.
Appiah olabilir mi
quote:
Orijinalden alıntı: Mizuhara
Appiah olabilir mi
Olabilir isim benzerliği de var. Daha önce Türkiye'ye de gelme olayı da tutuyor çok mantıklı Ben de Gerlach kelimesindeki harfleri değiştirerek bir şeyler bulmaya çalıştım da yok, Appiah bu kesin
Şimdi bir daha baktım da konunun başlığını "Appiah Galatasaray'da" olarak değiştirmek gerek. Çünkü kesin.
Stefan Gerlach = Stefan Appiah
*Uyum sorunu çekmez *Daha önce Galatasaray'a gelmiş. (Hatırlarsanız böyle bir olay vardı. Appiah gelmiş, göndermişiz vs. "Ön libero
Appiah hayırlı olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: M_e_G
Olabilir isim benzerliği de var. Daha önce Türkiye'ye de gelme olayı da tutuyor çok mantıklı Ben de Gerlach kelimesindeki harfleri değiştirerek bir şeyler bulmaya çalıştım da yok, Appiah bu kesin
Alıntıları Göster
Benim de aklıma o geldi ama eskisi gibi iyi oyuncu mu acaba hala?
quote:
Orijinalden alıntı: osstation
Benim de aklıma o geldi ama eskisi gibi iyi oyuncu mu acaba hala?
Alıntıları Göster
Noluyo la bişey uydurdum herkes inandıBugün maçta 2. yarıda girdi benim gözüm Annan'da olduğu için pek seyredemedim onu :D
quote:
Noluyo la bişey uydurdum herkes inandıBugün maçta 2. yarıda girdi benim gözüm Annan'da olduğu için pek seyredemedim onu :D
Alıntıları Göster
ama bu oyunu iki yönlü oynayabiliyormuymuş demiş Appiah olsa tanır
quote:
İkinci Annan vakası olmasın, sana patlar valla
quote:
Orijinalden alıntı: Frithjof Schuon
Şimdi bir Gana bloğu hazırlamak şart oldu
neydi bizim fransızın adı ?
quote:
Alıntıları Göster
Eskisi gibi değil sanırım. Ama Gana'nın 10 numarası hala ondaysa kötü diyemeyiz. Kupada sıradan oynadı. Mizuhara tebrikler, ama benim de payım büyük asist benden.
quote:
Alıntıları Göster
Şimdi yatıcam sabah kalkınca tekrar bakarım
quote:
Orijinalden alıntı: Lincoln10
quote:
Emana Yobaniro olayı o Yahu bir isim salladık muhabir diye. Sonra google'dan baktık adam herbalist çıktı, millet hala çakmadı
quote:
Orijinalden alıntı: osstation
quote:
İkinci Annan vakası olmasın, sana patlar valla
annamı karıştırma :D
quote:
O adam da şifreyi çözememiş anlaşılan, sadece bahsedilenin futbolcu olduğunu başka bir yerden söylemiş M.Şenol. Neyse biz biliyoruz kim olduğunu, soruyu soran adam bilmiyor.
quote:
quote:
quote:
Emana Yobaniro olayı o Yahu bir isim salladık muhabir diye. Sonra google'dan baktık adam herbalist çıktı, millet hala çakmadı
evet işte, muhabir güya fransızdı ya, neydi o sallama isim ? hatta uA forumda ortalık karışmıştı, biri çıkıp ben o muhabiri tanıyorum , sağlam kaynaktır demişti
quote:
Orijinalden alıntı: Mirza_İzmir
quote:
quote:
quote:
evet işte, muhabir güya fransızdı ya, neydi o sallama isim ? hatta uA forumda ortalık karışmıştı, biri çıkıp ben o muhabiri tanıyorum , sağlam kaynaktır demişti