Şimdi Ara

Transformers: Age Of Extinction (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.465
Cevap
12
Favori
69.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PHI

Nolan mı yapsın? Yapmayın arkadaşlar Allah aşkına :) Adam daha ne yapsın, nerdeyse her 2 yılda bir bize muhteşem filmler veriyor. Transformers'ı kim yaparsa yapsın boşverin, Nolan kendi yolundan gider :)

Michael Bay tarzına alıştığım için ben Transformers serisini tamamen görsel efektten oluşmuş varsayıyorum. Ne ciddi bir senaryo ne de çok iyi diyaloglar beklemiyorum. Beklentimi düşük tuttuğum için filmleri de beğenmiyor değilim. Daha ciddi daha karanlık daha sert bir film olmasını ben de isterim ama malesef Michael Bay varken bu olmaz :)

ben de sadece animasyon için izliyorum.

en azından michael bay olmasa bile birşeyler değişir diye ümit ediyorum... çok geyik bir film serisi oldu ne yazık ki...

• megan genemi yok yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: david.guetta

quote:

Orijinalden alıntı: Olgi

http://michaelbay.com/

Following “Pain and Gain,” Bay will bring audiences a new take on the “Transformers” franchise as he begins production on the fourth installment in the hit series of movies based on the best-selling Hasbro toyline. The third, and most recent installment of the franchise, “Transformers: Dark of the Moon,” is the fourth highest global grossing film of all time with 1.124 billion dollars of worldwide box office success. Directed by Bay, the movie will re-unite the filmmaking team from the hit franchise, including producers Lorenzo di Bonaventura, Don Murphy, Tom DeSanto and Ian Bryce; and executive producers Steven Spielberg, Bay, Brian Goldner and Mark Vahradian. Paramount Pictures will release the film on June 29th, 2014.

Başrol oyuncusu olarak Jason Statham'ın adı geçiyordu. Tabi ne kadar doğru bilemiyorum.

allah korusun jason statham filan

JS oynarsa bütün robotları kenara itip kendi başına dünyayı kurtarır

• Çocukluığumun çizgi filmi olmasından dolayı serinin hepsini sinemada büyük bir keyifle izledim 4 çıkarsa onu da izleriz. Gayet güzel bir film özellikle efektler şahane
  • film kaç seri olursa olsun bu filmden baya keyif almıştım hem aksiyon hem komik :)
  • Hızlı ve Öfkeli 6 ve bunu bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kim ne derse desin Transformers serisi görsel açıdan olağanüstü işlerin yapıldığı bir seridir...3. filmi sinemada ağzım açık izlediğimi hatırlıyorum, aksiyon seviyorsanız eğer filmleri beğenmemenize imkan yok zaten.
    Yeni filmi de şimdiden merakla bekliyorum ve haberleri takip ediyor olacağım!...
  • Her ne kadar konu ilk filmden 3. filme gittikçe dandikleşmeye, saçmalaya başlasada, hele 3. filmdeki muhabbetleri seyredince senaristlerin yaşını merak etitm. ya 15 ya 16'dır tahminimce daha fazla olamaz

ama görsellik.. burda olay bitiyor işte. özellikle 3. film.. gerçektende "more than meets the eye" müthiş görsel efektler, savaş sahneleri, robot karakterler.. insanın aklı almıyor..

düşünsenize her robot 10.000-60.000 arası parçadan oluşuyor. bu parçaların her biri tek tek çizilip 3D ortamda hazırlanılıyor. Dönüşümlerin hepsi gerçek dönüşüm, arada hiç bir hile yok.. yani 60.000 parçadan bir robot yapacaksın aynı zamanda bu robot gerçek bir tıra dönüşecek.. müthiş birşey..

ilk filmin special edition 2 dvd sini aldığım zaman amerikadaydım. dvd yi aldığımın 2. günü bir boks maçına gitmiştim, boksörün antrenörü tanıdığımızdı, onunda arkadaşı gelmiş tanıştık orda. meğer bu abi benim bir gün önce aldığım dvd setinin introsunu yapan adamlardan biri. 2 kişilermiş zaten. hani dvd yi taktığınızda optimus, 2. dvd de de megatron elini açıyor, elinin üzerinde sahneler geçiyor.. film hakkında konuşmuştuk o gün. Michael Bay'in bunlara görüşüp, o introlar için gerçek robot dizaynlarını verdiğini anlatmıştı.

Bahsettiğim boksör ise Seth Mitchell, ilk profosyonel maçıydı. bu aralar ağır siklette baya ünlü oldu..

• Dinobotların lieri Grimlock'ın konsept çizimi.. Şunu filme koysalar var ya.. dehşet bişey olur

Transformers: Age Of Extinction

Site:http://www.seibertron.com/transformers/news/transtopia-masterclass-transformers-movie-grimlock/17818/

Konusu bile çok çok iyi.. bahsi geçen National museum daki T-rex iskeletini yakından görme şansım olmuştu. 2. filmdeki air space museumda decepticona dönüşen büyük blackbird uçağıda aynı şekilde..

• bi siteden gördüğüm kadarıyla konusu bu olabilir

Üç yıl önce Chicago'da yaşanan savaşın ardından, Autobot'lar NEST'in yardımlarıyla Deception'ları yok etmeye devam ediyorlardır. Ancak öte yandan Skyquake bir asteroit parçası nedeniyle ölen Deception'ları yeniden hayata döndürmektedir. Megatron'un ölmesi ve Cybertron'un da ağır bir şekilde hasar görmesiyle birlikte Deception'ların kontrolü Skyquake'e kalmıştır. Artık son teknoloji ürünü silahları 'Trypticon'ı tasarlamalarıyla birlikte hem Pentagon hem de Amerikan ordusu için büyük bir tehdit haline gelmişlerdir. Autobot'lar ve NEST dünyayı olası bir kaostan kurtarabilmek için hızlıca hareket etmek ve geç olmadan Deception'ları durdurmak zorundadır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunt1 -- 31 Aralık 2012; 13:30:32 >
  • sıktı artık ve filmde espiriler gercekten berbattı
  • Israrla saçma sapan espriler ve hatun koymasalar olmaz sanki.Karanlık hava ve daha derin konu işleyişi olursa harika olur...
  • 3.filmi tekrardan izledim anlaşılıyor ki her seyir sonrası filme olan yaklaşım değişecek..Sinemadan hayal krıkılığı ile ayrılmıştım ama yine de kan kusmuyordum hani.Ama şimdi tekrar izleyince.."Zaten denk gelmese izlemezdim de neyse"...
    Michael Bay'i beğenirim.Aksiyonu kamera,ışık kullanımı falan çok hoşuma gidiyor..Öyle propaganda olayına da takmıyorum...Fakat ! son filmden ne ummuştum ne buldum..Salak salak diyaloglar.Koca Megathron'un bir barbie bebeğin gazına gelmesi savaş sahnelerindeki kopukluk ..Hele hele Avengers filmindeki final sonrası bunu izledikten sonra daha da sıradan kalıyor..Optimus'un zaten yeterince hakkı verilmiyor.Ölüyor,diriliyor,halata takılıyor ! ama hemen geliyor, mübarek savaş bitiyor..Olacak iş mi bu ..
    Artık hatun matun olmamalı ! Aşk falan nedir yahu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 2 Ocak 2013; 1:27:25 >
  • 1. film 10 üzerinden 7 - 7.5'luktu. Fakat diğer 2 film için aynısını söyleyemeyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

3.filmi tekrardan izledim anlaşılıyor ki her seyir sonrası filme olan yaklaşım değişecek..Sinemadan hayal krıkılığı ile ayrılmıştım ama yine de kan kusmuyordum hani.Ama şimdi tekrar izleyince.."Zaten denk gelmese izlemezdim de neyse"...
    Michael Bay'i beğenirim.Aksiyonu kamera,ışık kullanımı falan çok hoşuma gidiyor..Öyle propaganda olayına da takmıyorum...Fakat ! son filmden ne ummuştum ne buldum..Salak salak diyaloglar.Koca Megathron'un bir barbie bebeğin gazına gelmesi savaş sahnelerindeki kopukluk ..Hele hele Avengers filmindeki final sonrası bunu izledikten sonra daha da sıradan kalıyor..Optimus'un zaten yeterince hakkı verilmiyor.Ölüyor,diriliyor,halata takılıyor ! ama hemen geliyor, mübarek savaş bitiyor..Olacak iş mi bu ..

Filmde kadın olacaksa da gidip Victoria's Secret'tan manken getirip önümüze oyuncu diye koymasınlar. Hem güzel olup hem de iyi oyunculuk yapan kadın yok mu? Victoria's Secret'tan getirince mankeni filmin içine etmiş oluyorsun. Megatron'u gaza getirme olayı filmin en saçma kısmıydı zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

3.filmi tekrardan izledim anlaşılıyor ki her seyir sonrası filme olan yaklaşım değişecek..Sinemadan hayal krıkılığı ile ayrılmıştım ama yine de kan kusmuyordum hani.Ama şimdi tekrar izleyince.."Zaten denk gelmese izlemezdim de neyse"...

böyle yazmışsında optimusun tek düşmanı megatronmu unicron var skyquake var nemesis prime var optimusu öldürecek robot galvatron ve nemesis prime oda 5 yada 6 da gelir büyük ihtimal çıkarsa 5 ve 6. hatun gaza getirir tabi çizgi filmini izleseydin bunu yazmazdın çizgi filmdeki olayla aynı yapmışlar yani michael bay değilde çizgi filmini yapanı suçlayın bence ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunt1 -- 2 Ocak 2013; 12:51:54 >

• şimdi maykılcığım 4. filmin iyi olmasını istiyorsan

1.si o espirilerden vazgeçeceksin, kime yazdırıyorsun bilmiyorum ama yazan arkadaşlar ya espiri fakiri ya beyin yaşları 5-6 civarı

2 şu manken hatun olayınıda bi köşeye bırak, elin liseli ergeni o hatunlarla.... hem artık kimse yemiyor, hem bütün flmin atmosferini mahvı perişan ediyor..

3 ergenimizin ana babası arasındaki hiperaktif komik zannettiğiniz saçmalıklar iyice sıktı, katlanılabilecek gibi değil. filmi seyrederken elde kumanda sahne atlamakla geçiyor

4 hatun geliyor megatronu gaza getiriyor kapıştırıyor, ergenimiz ilk filmde megatronu 3. filmde starscreami öldürüyor, bumble bee'ye köpek muamelesi yapıyor.. su saçma senaryoyu bir an önce değiştir

5 dinobotlar dahil olacak aga

kısacası daha yiyecek 40 fırın ekmeğin var.. demek isterdim sıfatına karşı maykılcığım
  • İlk film harikaydı, ikinci film ilki kadar güzel değildi, üçüncü filmi henüz izlemedim, dördüncü filmi merakla bekliyorum, beşincisi gelirse hayır demem.
  • kaldı en az 1 yıl
  • yeni haber geldi Shia LeBeouf yerine jack reynor olabilir dark of the moon sonrası shia lebeouf seriyi bırakmış

Transformers: Age Of Extinction

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunt1 -- 11 Ocak 2013; 14:43:36 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.