Şimdi Ara

Transformers: Age Of Extinction (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.465
Cevap
12
Favori
69.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk üçlemeye göre daha basitti bana göre sonlarda karman çorman oldu iyice.
  • Hiç beğenmedim...Hiç...
    Filmden bir şey beklemiyordum zaten de ..3.filmi de beğenmemiştim ama güzel sahneleri vardı yine, ama bu 4.film rezil.

Michael Bay severim.Ama sıkmaya başladı.

Bu " Transformers "değil klasik baba,ağlak kız ve sevgilisinin ,CIA ajanları ile iyi/kötü robotlar arasında kalmasını anlatan bir film olmuş.Transformers asla bu olmamalı.Yahu ! insanların 2 saat bir cisimi taşımasını göstermek nedir allah aşkına ? Olabilir mi bu Transfomers da ? Oluyor da olmalı mı ?
    3 film de böyle idi insanların odaklı olduğu ama hiç olmazsa askerler vardı falan filan.O filmlere laf etmiştim askerler bizim Autobotlara yardım ediyorlar ! diye ama beterin beteri varmış..Yine sadece 4 Autobot görüldü , savaştı fim boyu ! Nasıl bir şeydir bu ? İçlerinden Bee'yi saymayalım zaten onun görevi insanları olay yerinden uzaklaşmak yani ? :):):) Ama burada ağlak kızımızın gazına gelip neyse ki Optimus'a yardımcı oluyor.Tabi bu iki detay da Transformers filminin saçmalıkları.3.filmde Megatron 'u gaza gelmişti burada Bee :) Hey maşallah.
    Tek beğendiğim sahne ,olması gerektiği gibi olan tek sahne Optimus'un dinazorları çağırdığı sahneydi.Film işte bu tür sahneleri içermeliydi.
    Ama yok ! Olur mu hiç ? İlla duygusallık olacak "artık kim yiyorsa" baba kızını bırakıp ölüme atılmak isteyecek.
    Bütün bunların yanında müziklerin de kötü olması ve ince belli bir Optimus izlemek çok canımı sıktı.

Halen başım ağırıyor ve dönüyor.3.filmin gürültüsü rahatsız etmemişti ama bu film çok rahatsız etti.

5.film inşallah uzayda geçecek.İnşallah diyorum çünkü bu finalden sonra da aile mevzusu işin içine girerse lanet okurum yani.Artık insanlardan tamamen koptu olay.Tabi hiç göstermemek olmaz ama belli bir ayarı olması lazım

IMAX Akasya arıza giderilmesini bekliyordum..Allahtan IMAX gitmedim yoksa dayanamazdım gürültüye.

• Bu kadar kötü mü yahu!?...zerre gitme isteği kalmadı sayenizde sağolun...
  • Filme gidecek arkadaşlar hüsran olabilirler umduğundan kötü cıktı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki bugün marmara park imax da izlemeye gidebilirim kötü olduğunu söylüyorsunuz ama ben açıkcası kötü de olsa o anı yaşıyarak filmi izdeğim içineğlenceli olucak gibi birde ben 3 dede gayet heyecanlı bir sekilde izledim hatta sıkılmadan 3 gün üst üste gittim ( doğum günleri rast geldi ) bakalım bunda nasıl olucak ben seriyi beğenerek izliyorum
  • SytKsm kullanıcısına yanıt
    bende marmara park da imax izledim eğer transformers serisini seviyorsan bunuda seversin aksiyon ve görsel şölen var
  • bu arada film daha ilk günlerden 300 milyonu aştı

http://www.boxofficemojo.com/news/?id=3865&p=.htm

• Joyce nasil ölmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: MadTR

bu arada film daha ilk günlerden 300 milyonu aştı

http://www.boxofficemojo.com/news/?id=3865&p=.htm

henüz avrupa'da gösterime girmediği ülkeler var.çin'in toplam hasılatı kuzey amerika'dan daha fazla olacağı söyleniyor.sadece iki ülkenin toplamı en az 500 milyon dolar.
  • Filmin Hong Kong sahneleri hosuma git. Oyuncular figuranlar iyi is cikarmislar.
    optimus hasarli iken arkadaslarimi gormeliyim diyor ancak onlar beni tamir edebilir seklinde konusuyor ajanlardan kaciyorlar sonra bir bakmisiz kasli robota donusmus. Tamam adam muhendis birkac parca halledoyor ama kendine kendine mi tamir oldu?

3d olarak hicbir ozellik gormedim para tuzagi. Izlemek isteyen altyazili 2d baksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Olgi

Filmin Hong Kong sahneleri hosuma git. Oyuncular figuranlar iyi is cikarmislar.
    optimus hasarli iken arkadaslarimi gormeliyim diyor ancak onlar beni tamir edebilir seklinde konusuyor ajanlardan kaciyorlar sonra bir bakmisiz kasli robota donusmus. Tamam adam muhendis birkac parca halledoyor ama kendine kendine mi tamir oldu?

3d olarak hicbir ozellik gormedim para tuzagi. Izlemek isteyen altyazili 2d baksin.

Hocam öyle düşünürsek daha neler var neler sadece görsel efektleri sayesinde izlenilebilir bir film olmuş işte başka bir numarası yok

bu arada arkadaşlar Galvatron'u beğenmeyen bir tek benmi varım

• filmi beğendim. hikaye yok diyenler genellikle transformersın genel hikayesini bilmediği için sanırım filme puanım 10/9. 4.film ve 5.film ile ilgili spoiler var izleyenler bakabilir

serinin 2 film olacağı kesinleşti optimus ölümüne gidiyor optimus ve megatronu yaratan tek yaratıcı unicron unicron optimusu getirmek için ve liderlik matrixini almak için ya galvatronu göndermişti galvatron olmadığına göre lockdownu transformersın fanları bilir zaten anlamıştım film çıkmadan büyük ihtimal 5.film cybertronda geçecek çetin bir savaş bekliyor 5.filmde nihayet hot rodu(rodimus prime) ve unicronu göreceğiz. aslında galvatron değilde nemesis prime insanlar tarafından yapılmıştır stanley tucci diyordu zaten neden optimusa benzemiyor diye aslında bir nevi nemesis primenin hikayesini megatrona aktarmışlar unicronu heycanla bekliyorum muhteşem iki seri daha bizi bekliyor

Transformers: Age Of Extinction

Efektler muhteşemdi drifte bayıldım sensei demesine dinobotlar sahnesi muhteşemdi grimlock beklediğim gibiydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forsaken54 -- 2 Temmuz 2014; 23:04:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

quote:

Hocam öyle düşünürsek daha neler var neler sadece görsel efektleri sayesinde izlenilebilir bir film olmuş işte başka bir numarası yok

galvatron bencede çok kötüydü zaten adam gibi rolude yoktu toplasan 5 dk gözüktü

• quote:

Orijinalden alıntı: mavikurt95

quote:

quote:

galvatron bencede çok kötüydü zaten adam gibi rolude yoktu toplasan 5 dk gözüktü

galvatron 5.filme hazırlık için yapıldı zaten megatron ve optimusun yaratıcısı unicron olduğu için galvatron ve unicron optimusa karşı cybertronda kapışacak 5.film muhteşem olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: forsaken54

quote:

Orijinalden alıntı: mavikurt95

quote:

quote:

galvatron 5.filme hazırlık için yapıldı zaten megatron ve optimusun yaratıcısı unicron olduğu için galvatron ve unicron optimusa karşı cybertronda kapışacak 5.film muhteşem olacak

keşke orjinal serideki gibi harap olmuş megatronu unicorn galvatron a dönüştürüp liderlik matriksini alması için yollasaydi insanlar tarafından olunca bu olaylar hoş olmadı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Merak etmeyin Galvatron'u bundan sonraki filmlerde bol bol göreceğiz. Bazı robotlar için başlangıç filmi idi. Transformers Animated serisi baz alınmış ama hikaye değiştirilmiş.
  • görsellik açısından baya iyiydi fakat konu açısından çok zayıftı
  • O konuda katılıyorum, insanların transformers üretmesi ve bu ürettikleri transformersların özellikle dönüşümlerinin normallerinden bile ileri olması AHMAKÇAYDI , steven spielberg'den beklenmeyecek derecede aptalca bir hareket... Bir de oh ne ala transformium diye element bul , tranformers üret.. böyle kolay mı bu iş, insanium diye element bulsan insan mı üreteceksin düz mantığıyla steven spielberg'i kınıyorum.. bi tarafından element uydurmuş resmen..
  • Transformers sever olarak bu filmi ben de pek sevmedim. Sıkıldım uykum geldi . Görsellik olarak yine güzeldi ama senaryoyu filmin akıcılığını beğenmedim pek. bitsede gitsek dedirtti 23.30 seansına girince de uyku kaçınılmazdı
  • Yok 4. film olmamış, senaryo kötüydü ve çok uzundu bazı yerlerde sıkıldım. Belki de beklentiyi yüksek tuttuğum içindir bilmiyorum. Ama müzikler güzeldi
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.