Şimdi Ara

Transformers: Age Of Extinction (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.465
Cevap
12
Favori
69.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: forsaken54

quote:

Orijinalden alıntı: mavikurt95

quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

quote:

Orijinalden alıntı: Olgi

Filmin Hong Kong sahneleri hosuma git. Oyuncular figuranlar iyi is cikarmislar.
    optimus hasarli iken arkadaslarimi gormeliyim diyor ancak onlar beni tamir edebilir seklinde konusuyor ajanlardan kaciyorlar sonra bir bakmisiz kasli robota donusmus. Tamam adam muhendis birkac parca halledoyor ama kendine kendine mi tamir oldu?

3d olarak hicbir ozellik gormedim para tuzagi. Izlemek isteyen altyazili 2d baksin.

Hocam öyle düşünürsek daha neler var neler sadece görsel efektleri sayesinde izlenilebilir bir film olmuş işte başka bir numarası yok

bu arada arkadaşlar Galvatron'u beğenmeyen bir tek benmi varım

galvatron bencede çok kötüydü zaten adam gibi rolude yoktu toplasan 5 dk gözüktü

galvatron 5.filme hazırlık için yapıldı zaten megatron ve optimusun yaratıcısı unicron olduğu için galvatron ve unicron optimusa karşı cybertronda kapışacak 5.film muhteşem olacak

Belirttihin olayin olmasina ne yazik ki ihtimal vermiyorum yani optimus ile galvatron kapismasi olmayacak insanlarin optimus yardimiyla ! galaksi ile kapismasini seyredecegiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Filme gidesim kalmadı sayenizde :/ marmara park imax düşünüyordum hiç umut yok mu imax hatrına?
  • Filmin ruhu yoktu. Sadece en sondaki kavga iyiydi. O da şarkı sayesinde. Radioactive in battlecry şarkısıydı sanırsam.
    Kavga sahnelerinin cıvığını çıkarmışlar. Filmde tam olarak bi olaya konsantre olamıyosun. "Ha o mu düşman? ha o kim oha budamı olcak? Asıl olay bu muymuş yani anlamadım?" diyebilirsiniz bazılarınız. Sıkıcı bi film olmuş gerçekten. Farklı işler yapmaları lazım artık.

Fakat yinede gidin izleyin derim. 3D film nasıl olurmuş görün. Tamam senaryo falan olmamış ama yinede güzel film

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkeshnda -- 3 Temmuz 2014; 4:39:55 >
  • quote:

müzikler sizcede zayıf değil miydi ?

ilk girdiğimde ole düşünmüştüm şimdi videoları nete düştü 2 - 3 parça çok iyi steve jablonsky iyi iş çıkarmış gene
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lazomir

Filme gidesim kalmadı sayenizde :/ marmara park imax düşünüyordum hiç umut yok mu imax hatrına?

yav aynı yerde izledim git izle film harika olmuş seneryoda eksik var az bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

quote:

quote:

quote:

quote:

optimus hasarli iken arkadaslarimi gormeliyim diyor ancak onlar beni tamir edebilir seklinde konusuyor ajanlardan kaciyorlar sonra bir bakmisiz kasli robota donusmus. Tamam adam muhendis birkac parca halledoyor ama kendine kendine mi tamir oldu?

3d olarak hicbir ozellik gormedim para tuzagi. Izlemek isteyen altyazili 2d baksin.

Hocam öyle düşünürsek daha neler var neler sadece görsel efektleri sayesinde izlenilebilir bir film olmuş işte başka bir numarası yok

galvatron bencede çok kötüydü zaten adam gibi rolude yoktu toplasan 5 dk gözüktü

galvatron 5.filme hazırlık için yapıldı zaten megatron ve optimusun yaratıcısı unicron olduğu için galvatron ve unicron optimusa karşı cybertronda kapışacak 5.film muhteşem olacak

Belirttihin olayin olmasina ne yazik ki ihtimal vermiyorum yani optimus ile galvatron kapismasi olmayacak insanlarin optimus yardimiyla ! galaksi ile kapismasini seyredecegiz

optimusu öldüren unicron değil galvatron hatta cybertonda geçen matrix savaşı var galvatron optimusun peşinden gitmişti 5.film tamamen cybertronda geçecek insanlar yok artık 6.film son olacağı için artık 5 ve 6.filmi cybertronda izleyeceğiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forsaken54 -- 3 Temmuz 2014; 13:54:16 >

• Normalde insanlar artik yok olmayacak ama M.Bay oyle yapmayacak ondan yazdim

• filmi izledim 3 daha güzeldi doğru düzgün autobot kalmamış zaten ironhide öldükten sonra pek tadı kalmadı ratchetıda öldürdüler kötü oldu
  • forsaken54 kullanıcısına yanıt

3. filmde cybertron yok olmamışmıydı
  • 3 saatim boşa gitti ve hala başım ağrıyor..

• filmin oyuncaklarida çok dandik olmuş kutunun üstünde hasbro yazmasa pazarda satılan çin malı oyuncaklar zannederdim

not:garip gelicek ama filme gitmeden saatler önce oyuncakçıdan çıkarken söyle demiştim"oyuncakları dandik bari film güzel olsa demiştim ama maaleaef :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lazomir

Filme gidesim kalmadı sayenizde :/ marmara park imax düşünüyordum hiç umut yok mu imax hatrına?

Yav git izle ya insanların fikirlerine göremi hareket edicen izlemediysen içinde kalacak sonra evde izleyip hoşuna giderse dersin ah ulan neden gitmedim sinemaya git izle adamlar yapmış, bu filmde senaryo felan çokta lazım değil millet ınceptıon,dark knıght gibi film istiyor onlar onları izlesin saf görsellik ve aksiyon izle işte daha ne
  • Ulen herşeyde de senaryo arayan adamlara kıl oluyorum.Aksiyon yüklü film seversen, zerre sıkılmadan izleyip keyif alacağınız bir film.Bence 3 filmden de daha iyi olmuş.Aksiyon severlerin kesinlikle kaçırmaması gereken bir film.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Ulen herşeyde de senaryo arayan adamlara kıl oluyorum.Aksiyon yüklü film seversen, zerre sıkılmadan izleyip keyif alacağınız bir film.Bence 3 filmden de daha iyi olmuş.Aksiyon severlerin kesinlikle kaçırmaması gereken bir film.

+10000000000000000000000000000000000000
    Hatta ilk defa arada insan olmadan robotların kapışmasını izlemek güzeldi. İnsan yardımı minimumdaydı. O yüzden ilk seride Ironhide'nın yeteneklerini göremedik üstüne üstlük arkadan vuruldu. Sarışın hatun .... izlemek isteyen başka filmlere baksın.
  • Güzel güzel

• akasya online olmuş yine imax gitmek isteyenlere duyurulur
  • quote:

3. filmde cybertron yok olmamışmıydı

Olmadı sadece yörüngesine geri döndü ağır hasarlı biçimde.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Optimusu unicorn değil Alpha Trion yaratmışdır.

Orion pax ve ariel cybertron'dan kaçdıkdan sonra zaman yolculuğunda alpha trion ile karşılaşmış ve onlara güçler vermişdir orion pax olmuştur optimus prime ariel olmuştur elita one.

ancak bunu değiştirebilirler ben rodimus prime ve ultra magnus'u merak ediyorum bakalım hayırlısı

• Atıl Kurt21 kullanıcısına yanıt
    Ben öyle zannediyordum parçalanmaya başlamıştı ya o yüzden
  • quote:

Orijinalden alıntı: eurotrip

en kötü transformers filmiydi bnm için ya da tr dublaj a gittiğim için bana öyle geldi. sakın tr dublaja gitmeyin. buradan sürekli tr dublajlı filmler getiren Ankara optimum ve kc göksu sinema sahiplerine de en içten selamlarımı iletiyorum. bu sıcakta başka sinemaya gidemediğim için kendime de söyleniyorum.

+1 Ben ilk gün ilk seans'a gittim tr dublaj olarak zaten önceki sayfalarda dediğim gibi optimus tüm autobotlar ve galvatron hariç gerisi çöpdü hele lockdown travesti gibi sesdi.
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.