Şimdi Ara

Transformers: Age Of Extinction (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.465
Cevap
12
Favori
69.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: forsaken54

hocam ben optimusu dediysem optimus yaratıcıların peşinden gittiği için lockdown ne dedi hepimiz için utanç kaynağısın insanlarla beraber olduğu için yani bütün robotları yaratan unicron demek istedim orada yanlış anlaşılmış ya sadece unicron olacak yada primus'da olup optimusla beraber savaşacak unicrona karşı

@Gandalf81

Eğer 5. filmin konusu düzgün ve transformers evrenine uygun işlenirse, çok sağlam bir film ortaya çıkar.
    Optimus'a "you are built" ve "Your creators want you back." demişti. Eskiden Orion Pax idi ve O'nu prime yapan Alpha Tirion idi.
    Devam filminde Unicron olacağı kesin gibi. Başka hangi robotlar olur senaristlere kalmış. Beklemek zorundayız. Lockdown belki Alpha Tirion'nun icabına baktı.
    Dinobotlara ait olan gemiyi bile ele geçirmişse her şey beklenir.

• Film bana göre izlenirse animasyonları için izlenir.İçinde konu felan arıyorsanız hiç gitmeyin.Ama 3D izleyecekseniz güzel.Şahsen efektleri felan beğendim.Ama içindeki espriler felan çocukları güldürüyor ancak sinemada farkettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E57029DB9

Film bana göre izlenirse animasyonları için izlenir.İçinde konu felan arıyorsanız hiç gitmeyin.Ama 3D izleyecekseniz güzel.Şahsen efektleri felan beğendim.Ama içindeki espriler felan çocukları güldürüyor ancak sinemada farkettim.
    beyler girişte çalan şarkı neydi ya bizim baş roldeki adam kamyoneti sürüyordu galiba o ara çaldı bir şarkı başlardaydı o lazım bana :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atatürk'ün Askeri

beyler girişte çalan şarkı neydi ya bizim baş roldeki adam kamyoneti sürüyordu galiba o ara çaldı bir şarkı başlardaydı o lazım bana :D

Bu olması lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Praétorian

quote:

Bu olması lazım

bu değil hocam bu 2.yarı çaldı zaten hatırladığım kadarıyla ve 1 aydır dinliyorum ben bunu girişte durgun bir müzik çalmıştı baş roldeki adamı gösterirken araba camından dışarı falan bakıyordu o ara çaldı filmin ilk 10 dakikası içindeydi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Praétorian

quote:

Bu olması lazım

bu değil hocam bu 2.yarı çaldı zaten hatırladığım kadarıyla ve 1 aydır dinliyorum ben bunu girişte durgun bir müzik çalmıştı baş roldeki adamı gösterirken araba camından dışarı falan bakıyordu o ara çaldı filmin ilk 10 dakikası içindeydi

Wikipedia sayfasındakilere bak bulursun belki
    http://en.wikipedia.org/wiki/Transformers:_Age_of_Extinction_%E2%80%93_The_Album

• O şarkı İmagine Dragons-All For You. Gerçekten etkileyici bir şarkı ama hala tam versiyonu yayınlanmadı diye biliyorum. Demo'su var youtube'ta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberianist -- 9 Temmuz 2014; 19:18:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıkmadan izletiyor kendisini biraz uzun, ama robotların kılıkları felsefeleri filan onlar neydi öyle ya,

• Arkadşalar birşey soracağım. İmax filmlerde gençtürkcell kampanyası geçerlimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

Arkadşalar birşey soracağım. İmax filmlerde gençtürkcell kampanyası geçerlimi ?

yok
  • quote:

Bir bilet alana bir bilet bedava olayını diyorsan geçerli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerx_16

quote:

yok

Birdaha bilmediğin birşeye cevap verme.

• quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

quote:

Bir bilet alana bir bilet bedava olayını diyorsan geçerli

Eyvallah hocam. Zaten direk Transformers imax dedim. Kadın gençtürkcell mi yoksa normalmi dedi.

• Filmden biraz önce geldim. Akasya da imax izledim. İlk film hariç diğer 2 filme göre bence daha güzeldi. Ilk yarı aksiyon çok fazla değildi. Fakat ikinci yarıda gözümü kırpmadım. Özellikle bombayı Hong kong a götürürlerken ve Hong kong daki aksiyon sahneleri çok keyifliydi. Bu tarz filmlerden çok fazla senaryo gerçekçilik beklemek çok saçma olur. Çünkü bu bir çizgi roman filmi. Bunda aksiyon görsel efekt izleyip arkadana yaslanıp keyfini çıkaracaksın. Bu arada imkanı olan imax izlesin.

• Sam e noldu biri bana açıklasın

• Evet bu kampanyadan yararlanan çok kişi olduğu için artık alışmışlar onlarda
  • Konya da imax sinema nerelerde var bilen var mı? Filme gitmek istiyorum fakat bu film imax de izlenmezse yazık olur diye gidemiyorum.
  • Worldwide: $624,281,100
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

Konya da imax sinema nerelerde var bilen var mı? Filme gitmek istiyorum fakat bu film imax de izlenmezse yazık olur diye gidemiyorum.

Emin değilim ama konyada imax olacağını sanmıyorum istanbulda bile 3-4 tane var benim bildiğim internetten araştır bence ben normal 3d izledim izlenilir derecede imax kadar olmasa da
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

Konya da imax sinema nerelerde var bilen var mı? Filme gitmek istiyorum fakat bu film imax de izlenmezse yazık olur diye gidemiyorum.

Emin değilim ama konyada imax olacağını sanmıyorum istanbulda bile 3-4 tane var benim bildiğim internetten araştır bence ben normal 3d izledim izlenilir derecede imax kadar olmasa da

Bende öyle biliyorum fakat belli mi olur dedim. 3d seyredemem. Konya Real daki sinamayı çok övüyorlardı, oraya bakayım en iyisi.

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.