Şimdi Ara

transit vize, bilen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ABD'ye uçarken aktrama yapılan ülkenin transit vizesini almam gerekiyor mu? Almanya, Fransa, İngiltere ya da İsviçre üzerinden uçuşlar var.. Hangisi daha az sorunlu olur?

Tecrübesi olan varsa lütfen yardım etsin ..

• yok mu bilen?
  • transit geçeceğin ülkenin konsolosluğuna sorman gerek.
  • aktarma yapilirken vize sorulmuyor cunku kapidan cikis yapmiyorsunuz hava limaninin icinden tekrar bineceginiz ucagin kapisina gidiyorsunuz hava limanindan ben b cikayil biraz gezeyim derseniz ozaman sorarlar vizeyi.

Dipcik:yada ben bogle biliyorum
  • Geçtiğimiz yaz benim arkadaşım amerikaya giderken romadan aktarma yaptı havaalanının dış hatlarından bile dışarı çıkmadığın için gerek yok ama sormakta fayda var her ülkenin koşulları aynı olmayabilir
  • Havaalanı gümrüğünden geçmedikten sonra gerekmez.
  • Avatarda o resim varken Amerika transit vizeyi zor verir.
    (bence şimdi sizi izliyorlar)
  • quote:

Orjinalden alıntı: kemal959

Avatarda o resim varken Amerika transit vizeyi zor verir.
    (bence şimdi sizi izliyorlar)

ABD vizem var.. ama Fransa üzerinden aktarma yapmam gerekecek.
  • gerek yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Leite

gerek yok

nasıl bu kadar emin söyledin? daha önce gittin mi? bilgi verirsen sevinirim.
  • Havaalanların dış hat terminalleri ulusalarası bölge olarak kabul edilir ve kimse müdahale edemez sana disari cikmadigin sürece.Yani gerek yok vizeye aktarma yaptigin için.
  • bu yaz hollanda üzerinden ispanyaya gittim..yeşil pasaport olduğundan dolayı sorun olmadı..ancak hollanda da havaalanından dışarı çıkmamama rağmen ispanyaya giden uçağıma binebilmek için gümrükten geçtim pasaportum kontrol edildi..böyle birşey yok diye biliyordum ama kontrol edildi..yani oraya normal pasaportla gitsem hollandadan geri gönderilecektim..sen sen ol bir amerikan konsolosluğuna başvur bu konuda bilgi al..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.