Şimdi Ara

Transmog Farmlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün ilk defa transmog farmlayayım dedim ve Uldaman'a gittim dungeon bitirdim fakat transmog düştüğünü nasıl anlayacağım? Transmog işinde noob olarak bunu merak ediyorum, bilenler bu konuda bilgilendirirse çok sevinirim  

• Normal item olarak düşeceği için lootlayıp çantana gelmesi lazım bu şekilde.

• mczaga kullanıcısına yanıt

İyide çantama düşen o eşyanın transmog olduğunu nasıl anlayabilirim? Bide düşen yeşil ve mavi eşyaların çoğu soulbound yani istesem AH de satamam. Diyelim ki transmog olanından düştü, AH de nasıl satacağım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Hand X -- 9 Kasım 2021; 15:21:44 >
  • AH vendoruna tıklayıp satış yerine itemi koyacaksın.

• Black Hand X kullanıcısına yanıt

binds of equipped olanlar satılabilir, şimdi bir çok item düşebilir basit veya değerli kimi 100 gold 500 gold eder kimi 40-50k eder değerli tmog lar neler onlara bakman lazım nereden düşüyorlar?

internette biraz araştırman lazım sonra ona göre farm yaparsın. mesela warlords of draenor dan düşen bir kalkan var ismi blacrock bulwark bu world drop yani wod haritalarında her yerden düşebilir şu an

AH de 500k ya 2 tane var. böyle yani bunu düşürmek de kolay değil yani.

• Hellmonger kullanıcısına yanıt

"binds when equipped" olanlar AH de satılamaz.

Bind on equip" means until you equip the item you're free to trade it to someone else, sell it on the auction house, or vendor/disenchant/delete it.

kardeşim bilmiyorsun bence

Soulbound satılamaz..

bind of equipped item ı sen giymeyecekin direk satacaksın

giymeye çalışır ve uyarıya ok dersen. giyersen satamazsın.

bind of equipped, kısaca boe diyoruz bunlara. satılabilir itemlardır, kullandığın zaman ise satılamaz oluyor. hesaba lisanslamış oluyorsun kullandığın zaman yani :)

• aschil kullanıcısına yanıt

İşte bende onu demeye çalıştım ama eksik oldu "binds when equipped" yani kullandığın zaman sana bağlı olunca pazara koyulamıyor  

Bide direkt soulbound olarak düşen eşyalar var onları zatan pazara koyamıyoruz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Hand X -- 14 Kasım 2021; 20:52:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.