Şimdi Ara

Transpecos 2016 yapımı bu filmin türkçe ismi nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Transpecos isimli 2016 yapımı bu filmin türkçe ismi nedir?
    https://www.imdb.com/title/tt4687464/

• Biraz arama yapıp baktım ama Türkçe bir isimlendirmeye rastlamadım. Meraktan soruyorum, neden Türkçe isimlendirmesini arıyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Duplajlı izleyecek belki.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: azizfikri

Duplajlı izleyecek belki.
    Dublajlı izlemek için Türkçe adlandırmaya ihtiyacı yok ki. (Film adını arama motoruna yazıp TR dublaj izle diye aratacağını varsayarsak)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 25 Haziran 2020; 13:46:14 >
  • Herhangi bir şekilde Türkçe ismi bulunmuyor İnternet üzerinde, ülkemizde vizyona girmemiş olabilir.
  • google de arama yapmayı biliyoruz çok şükür bilumum arama motorlarını da aradık bunu da yapacak kapasitedeyiz çoh şüqür... bu filmin türkçe ismini bulamadım aynı zamanda türkçe dublajını da bulamadım. ilk çare değil son çare olarak buraya soruyorum bunu da not olarak düşeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi molella -- 25 Haziran 2020; 15:47:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: molella

google de arama yapmayı biliyoruz çok şükür bilumum arama motorlarını da aradık bunu da yapacak kapasitedeyiz çoh şüqür... bu filmin türkçe ismini bulamadım aynı zamanda türkçe dublajını da bulamadım. ilk çare değil son çare olarak buraya soruyorum bunu da not olarak düşeyim.
    İşte niye merak ettik yau.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yaw ben filmin Türkçesini bırak yabancı orjinal versiyonunu bile bulamadım koskaca internette.
  • Türkçe Altyazı sitesinde film için bir altyazı çalışması yapılmış, bir şekilde edinebilirseniz filmi izleyebilirsiniz diye düşünüyorum:
    TurkceAltyazi.org
    Transpecos (2016) - TurkceAltyazi.org
    https://turkcealtyazi.org/mov/4687464/transpecos.html

• Rhuben kullanıcısına yanıt
    hocam filmin kendisi yok ki piyasada
  • molella M kullanıcısına yanıt
    Ben buldum altyazılı olarak. Torrentlerde de buldum ama seed yok pek. PM' bakarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 27 Haziran 2020; 16:34:29 >
  • filmi izledim harbiden bayağı güzelmiş tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.