Şimdi Ara

Transporter Fiyatları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Transporter Cityvan almayı düşünüyorum ve yaklaşık 17 , 18 bin Tl bütçem var.Önerebileceğiniz modeller nelerdir , fiyatları nelerdir.
    Benim önceden hyundai h 100 panelvanım vardı ve çok çektim. Şimdi ise şöyle yolda giderken motordan fazla ses gelmeyen bütçeme uygun bir ticari araç alacağım.Gerek ön konsol gerekse ses benim için önemli.Zaten diğer yol tutuş motor filan bakımından Transporterları iyi olarak biliyorum. Nettki fiyatları az çok araştırdım ama şişirme fiyatlar hepsi piyasaya çıkmadan burdada araştırayım dedim.Bu eski kasa ( 98 - 03 ) arası araç içi nasıl sesl geliyormu yolda aracın gidişi nasıl yardımcı olursanız sevinirim. Ve yeni kasa fiyatları nedir. En düşük kaça bulabilirim fiyatları ne zaman düşer. Önemli olan donanım değil benim için arkada 2 li koltuk yeterde artar bile vip olmasına gerek bile yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CD-R -- 14 Ekim 2009; 22:25:28 >

• abi t4 kullanmadım ama motor olarak iki motor seceneği var 2.4 ve 2.5 genel olarak duyduğum 2.5 motor olanı almanızdır fakat ses konusunda bir fikrim yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Audi A3 Bakım fiyatları
    6 yıl önce açıldı
    Bmw 3.20d bakım fiyatları
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.