Şimdi Ara

transporter ses sistemi için yardım lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 2007 t5 im var ben aşırı bir bas manyağı değilim ben tsm manyağıyım arada bir dıp tıs severim elimde jbl 75.4 anfi ve jbl 1000watt lık sub var amacım kaliteli gazinoda dinliyomuş gibi yüksek bir ses almak bu elimdekilerin haricinde 600-700 lira bütçem var bana ne önerirsiniz comp vs ayrıca aracım 4+1 yani arkada tek sıra koltuk var sizce nereye koymalıyım hoparlörleri bir arkadaşla konuştum bir tane jameson usa 505 al iki tane de komponent al yeter diyor sizler ne önerirsiniz sizce hangi com ve ne yapmalıyım teşekkürler
  • KARDEŞ AYNI MODEL ARACTAN BENDE DE VAR BENDE SASKINIM USA505 ANFİM VAR BUFIRI EN ARKAYAKOYMAYI DUSUNUYORUM KICKER ALACAGIM AMA
  • Merhaba..Aracınızın ön kısımlarına yani kapılara infinity kappa 65.7 olabilir 75.4 ile birde güzel bir ayar çektim mi süper olur.Madem sahne tarzı istiyorsunuz sadece önlere hoparlör koyarak compenant işini burda noktalıyoruz.Son olarak subwoofer ı da aracın en arka müsait kısmına konumlandırıp sahneyi tamamlamış olursunuz..
  • Bu kuzenimin aracı, ilham versin size..
    Resimler 2009 CNR fuarından..

• Sistem oldukca etkileyici çıkmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karasahin90 -- 23 Kasım 2009; 1:55:10 >
  • Bir tane de şöyle verelim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.