Şimdi Ara

Travesti Osman' ın saldırısına uğradım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
2
Favori
2.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir gün yine gitmişim hayvanat bahçesine kırmızı kıçlı maymunların arasında tökezliyorum. Bir yandan da lanet olsun içimdeki hayvan sevgisine diye kendime sövüyorum derken gözüme bir zürafa ilişti. Ama nasıl bir zürafa nasıl bir zürafa. Hayır uzun boylu desen değil, turuncu, sarı, kahverengi desen, hiç değil. Kırmızı renkli zürafa mı olur arkadaş? Bende merak edip gittim yanına. Gider gitmez bir tuhaflık olduğunu anladım. Zürafa dışında her şeye benzeyen bu "varlık" sanki bana birşeyler fısıldamaya çalışıyordu. Sonunda dayanamadı ve bağırarak tükürüklü ağzından şu iki kelimeyi çıkardı :
    ekle : khanjui... Ben de bi yandan korktum ve bi yandan da elemanın dh ' li olduğunu anlayınca o kadar şaşırdım ki ... Konuşmayı hala kesmemişti. Bana yardım et benzeri laflar çıkıyordu ağzından. Ama o kadar acıklı ve çaresizdi ki sesi, sanki bir imparator penguen yumurtasını kaybetmiş, sanki son ses kulaklık takılıyken korkunçlu karı saldırısına uğramış bir çocuk gibiydi. Neyse, bende karar verdim içimden yardım etmeye ve hayvanat bahçesi görevlisinin zürafanın yanına gelmesini bekledim. Görevli gelince ani saldırı yaparak kafasına kürekle vurdum ve anahtarları aldım. Tam kapıyı açtım zürafayı serbest bırakacağım derkeeeeeen birden üstündeki zürafa kürkünü atarak yara bere olmuş, pislikten ve bakımsızlıktan yosun tutmuş yüzüyle baktı bana. Beni kandırıp oyuna getirmişti. O zaman anladım ve bacaklarım titredi korkudan. Meğerse bu arkadaş Travesti Osman' ın ta kendisi imiş. Ardından cebinden mahkeme kağıtları, vücudundan 3-5 jilet yarası, birde belinden 7.65 i çıkarmaz mı? Üstüme koşarak bağırıyordu tüm gücüyle "Sen nasıl benim tipim nasıl ss' li konuma 400 maddeyi koyarsın ulaaan!" Tabanları yağlamanın vakti gelmişti artık. Dört nala koştum hayvanat bahçesinden kaçmak için. Koşarken önümde bir bim gördüm ve hemen içeri atladım. Tam atlayacakken Travesti Osman 7.65 i ile bir el üstüme doğru sıktı ama tam o anda Casio saatimi havaya kaldırıp merminin sekmesini sağladım. Merminin sekip ayağına gelmesiyle Travesti Osman' ın inlemesi bir oldu. Hemen bime girdim. Dışarıdan daha soğuktu. Dinlendim. Bendim çürümüş gibi hissediyordum korkudan. Adrenalin düzeyim tavan yapmıştı heralde. O an dışarıya bakınca Travesti Osman' ın kendine heal bastığını gördüm ve bir eyvah çektim. On saniye sonra turp gibi oldu ve kötüce sırıttı. Bu arada Travesti Osman bime girmezdi, giremezdi. Bunun için fazla zengindi ve gines rekorlar kitabına bime girmeyen tek dh' li olmak için can atıyordu. Bende fırsat bu fırsat diyip bir Wow ve kakaolu dost süt kaptım. Kasiyerle göz göze geldik. İçim bir hoş oldu. Hayallerimin kadınına elveda diyip Travesti Osman' dan kaçmak için plan yürütmeye başladım. Tam Wow' dan bir ısırık aldım kiiiii, o da ne öyle! Wow ile yakından uzaktan alakası olmayan bu kokuşmuş çikolatayı fırlattım ağzımdan. Bu Wow olamazdı dedim içimden. Gittim hayallerimin kasiyerine ''Afedersiniz bağyan, bi saniye bakar mısınız? Galiba bu Wow' un son kullanma tarihi geçmiş.'' dedim. Sağolsun kasiyer hemen değiştirdi ve yanında da özrünü belirtmek için Le' saç jölesi verdi. Heralde benim daha yakışıklı olmam için uğraşıyordu diye düşündüm ve umut kapladı içimi. Bir yandan hayal kurarken bir yandan da Wow' umu bitirdim ve sütümü içmeye başladım. Travesti Osman hala bimin kapısında bekliyordu. Nasıl çıkacağımı bilmiyordum. Yaklaşık 10 dakika kadar bekledim. Adam gitmek bilmiyordu. Sonunda beklediğim an geldi, karşıdan bir polis geçiyordu. Hemen otomatik kapıdan tüm gücümle atlayıp polisin yanına koştum. Polise Travesti Osman falan deyince kafa buluyorum sandı s. çekti. Karşımda Travesti Osman bana bakıp ''sen bittin olum'' bakışı yapmaz mı.. Yapmasıyla birlikte son gücümle kaçmam bir oldu. Az gittik uz gittik, dere tepe düz gittik. Bir ara sokağa vardık. O kadar tenha ve sessizdi ki nefes alsan 1km öteden duyulurdu. Hemen bir çöp kutusunun yanına saklandım ve düşünmeye başladım. Başımı çıkarıp yola baktım. Travesti Osman 360 derece görüş açısıyla sanki her an biri ona suikast düzenleyecek kadar temkinli yürüyordu. O anda beynimdeki ampüller yandı ve hemen bimin bana armağan ettiği Le' saç jölesini çıkardım. Kapağı açıp yolun tamamına döktükten sonra ayağımla bir güzel ezdim. Travesti Osman beni görünce hırs yaptı ve yakalamak için koşarken jöleye bastı. Basar basmaz kayıp kafa üstü yola düşmez mi... O anda da araba geliyordu adamın şansına. Travesti Osman aniden koştuğu için araba onu görmedi ve yaklaşık 70 km hızla çarptı. Travesti Osman' ın şaftı kaydı tabii o an. Bende can havliyle ordan uzaklaştım. Rahatlamıştım, en azından sağ salim kurtulmuştum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathMark -- 15 Haziran 2013; 23:53:24 >

• Fena degil olmus gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çoh gomik ya ahahaha
  • Devam et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumadım özet geçin ya
  • Özet

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özet yokmu beyler
  • Özet isteyenler kusura bakmasın. Cümlelerim bölünecekse okumayın daha iyi.
  • okunmaz lan bu
  • Paragraf denilen bir şey var bilmem haberin var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -MoYk-

Paragraf denilen bir şey var bilmem haberin var mı?

Evet var da pek beceremedim o işi
  • Bi-zim-le de-yıl-sın.
  • olm bnm adıım osman
  • quote:

Orijinalden alıntı: hll knk

olm bnm adıım osman

Senin ölmen lazımdı

Bu arada söylemeden geçemicem. hll knk
  • Kuregi nerenden cikardin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hll knk spr olms dvm okyz
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.