Şimdi Ara

Trcell Vınn Wifi Kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkcellin yeni çıkardığı paketler sanırım
    https://m.turkcell.com.tr/kampanyalar/bilgisayardan-internet/bireysel-kontratli-4-5g-multimodem-kampanyasi
    İnternet fiyatları iyiymiş,
    Mesela şunlar baya ucuz;
    8 gb net 29 tl
    12 gb 35 tl
    Ama bir sürü detaya girilmiş,
    Bu paketleri Wifi modemle beraber mi veriyorlar?
    Bilgisi olan arkadaşlar yorum yazarlarsa çok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 12gb 35tl olan bende var yeni hat alana veriyor ayrıca 300mbps olan wifi yanında aldım ayda 59 tl ödüyorum (35+17+7)(12gb internet+modem taksiti+hat taksiti) internet paketin yanında 2 çeşit modem var 150mb olan beyaz renk sakın beyaz olan 150mbps alma, alacaksan siyah renkli 300mbps olanı al genelde ana bayilerde var eylül ayında aldım çok memnunum kaliteli....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 18 Kasım 2016; 20:58:51 >
  • Bu paketlerin nesi ucuz ?
    8GB paket 29TL
    VINN WiFi (150 Mbps) 12 AY 19 TL
    29+19=48 TL
    Seçilen teklifin ücretine ek olarak 46 TL yeni tesis hat ücreti (aylık 3,83 TL) , 18,95 TL TGM ruhsat vergisi (aylık 1,58 TL) 12 eşit taksit halinde, 1,58 TL TGM kullanım vergisi ise her ay olmak üzere faturaya eklenecektir.
    Fatura dönemi ile hat açılış tarihi aynı aya denk gelmediği durumlarda, gönderilecek ilk faturada 1,58 TL’lik TGM ruhsat ve 1,58 TL’lik TGM kullanım vergileri 2 kez uygulanabilir. Bu durumda ilk faturaya 3,16 TL’lik ek bir tutar ilave edilecektir.
    Türk Telekom 1000 dakika 1000 sms 8 gb interneti 29 TL'ye veriyor.
    Evinizde internet bağlantısı varsa vınn wifi çok mantıksız buluyorum zamanında kullandım 50 gb bile yetmez.
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom 29 TL ye 1000 dk 1000 SMS ve 8gb internet veriyor diye her farklı konuda mesajınızı görüyorum (ki siz bile faydalanamiyorsunuz böyle bir seyden ) .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • A.R.E.S. kullanıcısına yanıt
    Baştan sorun olmasa faydalanacaktım fakat 1 ay dolması lazımmış bekliyorum.

• efem-35 kullanıcısına yanıt
    Mevcut data hattımla faydalanamıyorum

• Caferhan kullanıcısına yanıt
    yeni hat alırsan 12gb paket 35tl ama data hattın varsa 12gb paket 55tl bence yeni hat almak mantıklı geldi turkcelin evdeki hızım iyi bazen 42mbps de çıkabiliyor evin en iyi köşesine koydum kullanmadığım zaman telefondan wifi kapatıyorum pili iyi gidiyor siyah modem tavsiye ederim bende ayrıca vodafonun 150mbps olanı var hiç güzel değil 3 ile 4 saat gidiyor ama turkcellin siyah 300mbps olanı 10 saat gidiyor ayrıca powerbank olarak ta kullanılır yazıyor hiç denemedim kablo lazım
     Trcell Vınn Wifi Kampanyası

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.