Şimdi Ara

Treasure hunter hakkında bakar misinz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar treasure hunter kastim lvl 74 oldum ama bazi skillerin ne ise yaradigini bilmiorum kullanilir mi kullanilmaz mi onu da bilemiyorum. skillerin adlari soyle;
    1-Switch
    2-Unlock
    3-escape shacke
    4-trick
    5-Ultimate evasion
    6-bleed
    7-veil
    8-accuracy

bazi skillerin ne anlama geldigini biraz bilsemde tam kapsamli ne oldugunu bılemıyorum treasure hunter oynamıs biri varsa yardimci olmasini cok isterim

bir diger problemim de su an kendime prohpet kasiorum 56 lvl ve onu da 70+ ya dogru kascam.sorunum soyle bi treasure hunter olrk hangi bufflari almaliyim prophetten neleri kullanmaliyim ^^ simdiden cok tskler ederım yardımlarınız ıcın ^^

• 1.switch: bak bu skill adamın targetini siler yani adam tkrar sana basana kadar vuramaz sana yanı etkili bi skill bunu 1. skill barda tut devamlı.

2.tam bilmiorum ama onemli bişe deil daliba.

3.escape s. : bu skill overlordlar veya tanklar sni yere bağlayinca yani shackle atinca bunu bas kurtulursun o bağdan.

4. trick : buda switch gibi target silio ama switchden daha etkili.

5. U.E : bu sna 20 sn. galiba evesion verio yani fighterlarin vuruşlarından kaçmanı sağlıo archerla pvp yaparken bunu basmayi unutma.

6.Bleed: bu kanama yapar adamda yani hp si devamlı düşer bn kullanmıyorum ama tutmasi zor.

7.bunuda tam bilmiorum ama onemli deil.

8.accucary: bu snn accucary arttırır yanı normal normal vuruşun isabet oranini arttirir ama mp devamlı düşer eğer mp pot olmayan bi serverda oynarsan açma bunu gerekmez.
  • 2. skill unlock zanedersem chest leri açmak içindi yani hazine sandıkları var ya onlar onları skille açıyorsun ama sanırım grecoryden key alman gerekiyor...
  • cok tskkurler arkadaslar galıba bide bleed debuff gibi attack hızını dusuruyor adamın ama tam emın degılım yine de cok sagolun arkadaslar peki prophettan hangi tur bufflari almam gerek ^^
  • olabilir ama sanmam zaten kullanmıyorum o skilli yaramaz yani
  • Bende kendi serverimda senin gibi PP kastım ama WC çok daha iyi geri dönüş imkanın varsa WC kas yoksa benim gibi devam et...(neden dersen hem haste var hem vampiric var bunlar senin kasarken kullanman gereken en önemli bufflar.)
  • Bufflar Haste, Btb , Bts , Focus , Metal Shield , (Slot varsa resist shock alabilirsin ben genelde almam) ,Shield , Magic Barrier , Asla ama asla almazdim ama son oynadiğim yunan svlerinda ''Might'' almani tavsiye ediyorm dmgleri katliyordu, bir dene artma olmassa birdaha almassin , Wind walk , Guidence

Songlar Earth , Water , Wardning , Wind , Hunter , Invocation , Viltaylity , Renewal , Chanpion

Danceler Inspiraton , Fire , Fury , Aqua , Earth , Wampire , Protection

Chants Chant Of Wictory

Propeth açarsın Greather Shield alirsin

Msnni pm at resimli olarak sana iletebilirm tüm bufflar buff için gerekli classlar vs vs.

Pwp Svsinde isen +5 Con -5 Str +4Dex -4 Str deneye bilirsin.

YAZDIKLARIM INTERLUDE PWP SERVERLARI İÇÜN GEÇERLİDİR.
  • DeadlySecret bufflar hakkında biraz yanlıs bilgilendirmis..
    İlk başa pvpde onemli olmayan buffları alki skill actıgında yada debuff yediginde onlar gitsin..
    Might,Dance of Warrior bunları alma cunku p.def gerekmez daggerlarda surekli skill calısacagın icin birsey farkettirmiyor alınca!!

--Wind Walk(Speed)
    --Song of Wind(Speed)
    --Mental Shield(Sleep Ressist)
    --Shield(P.Def)
    --Bless To Body (HP)
    --Magic Barrier (M.Def)
    --Agility ( Evesion )
    --Death Whisper (Cri)
    --Haste (Atc.Speed)
    --Dance of Fury(Atc.Speed)
    --Dance of Fire (Cri)
    --Song of Earth (P.Def)
    --Song of Warding (M.def)
    --Song of Vitaliy (HP)
    --Song of Renewal (Re-use)
    --Song of Champion (" ")
    --Chant of Victory (Baya şey veriyor)
    --Earth Chat ( Pdef)

Serverin Buff Slotu fazlaysa bunlarıda alablirsin
    --Divine Protection
    --Elemental Protection
    --Resissit Shock

Ayrıca Kendi Skillerinde "Focus Power" var bunu ac ornegin 500 vururken 700 vurursun
    Dyelerinde "Dex+4 Str-4" "Con+4 Str-4" olsun

Ayrıca biraz charı kavradıktan sonra yiyemeyecegin char sayılı olur Archer,Magelere zaten sans wermiyorum Overlordlara yaklasma
    Hadi Kolay Gele

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BasicWarrior -- 15 Haziran 2010; 19:46:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: akin91

Arkadaslar treasure hunter kastim lvl 74 oldum ama bazi skillerin ne ise yaradigini bilmiorum kullanilir mi kullanilmaz mi onu da bilemiyorum. skillerin adlari soyle;
    1-Switch
    2-Unlock
    3-escape shacke
    4-trick
    5-Ultimate evasion
    6-bleed
    7-veil
    8-accuracy

bazi skillerin ne anlama geldigini biraz bilsemde tam kapsamli ne oldugunu bılemıyorum treasure hunter oynamıs biri varsa yardimci olmasini cok isterim

bir diger problemim de su an kendime prohpet kasiorum 56 lvl ve onu da 70+ ya dogru kascam.sorunum soyle bi treasure hunter olrk hangi bufflari almaliyim prophetten neleri kullanmaliyim ^^ simdiden cok tskler ederım yardımlarınız ıcın ^^

1-Switch = karsındaki düsmanın targetini degistirir ozellikle karsında birden cok kisi varsa onlari birbirlerine kestirebilirsin
    2-Unlock = anlamsız bir skillidir kutuları acarsin
    3-escape shacke = yeni skillerden biri sanırsam denedim ama fazla bir ise yaramıyor
    4-trick = karsindaki adamin attack yapmasini engeller sleep gibidir ama target siler kısa sürer
    5-Ultimate evasion = damage lerden kacmanı karsı tarafın ıskalamasını saglar
    6-bleed = zehir dir cok etkili
    7-veil = target siler
    8-accuracy = ıskalamamanı önler

• ama dye sisitemi biraz değişti sizin verdiğiniz Interlude server için... Akının oynadığı server Abyss 7x Gracia Final server onun için Dye olarak + dex - con kullanmasi daha iyi onun icin.... pvp için daha hazır değil o.... ben seni yyetiştirecem akın ama önce """"DERSLER"""" çalışılacak........ sonra go ahead.....
  • @Basic Warrior
    hacu nasıl dyeler onlar bırak dye falan yapma sen

dex +4 con -4
    dex+1 con -1
    str +4 con -4
  • quote:

Orijinalden alıntı: KRHTH

@Basic Warrior
    hacu nasıl dyeler onlar bırak dye falan yapma sen

dex +4 con -4
    dex+1 con -1
    str +4 con -4

Hacı one ole Str yapmıssın ...Daggera Str + vermek akıl karımı ? bırak sen dye yapma bence
    Condan dusmussun hpnin icine ettin .. Stunda yetsin bol bol ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BasicWarrior -- 15 Haziran 2010; 22:54:14 >
  • hehe ilgilendiginiz icin cok sagolun erhan abim yaninda yetisecez inss xD sabahin 10undan aksamin 10una kdr zaten derslerleyiz aksamlarida biraz kafa dinliyelim demi xD
  • Akin bence cok acele ediyorsun.Merak etme zamanla zaten chari cozeceksin hangi dye'ler olduguna karar verirsin. + Serverda anlasabildigin birine sorsan sana yardimci olurlar
    Konu acmayada fazla gerek yok. Sonucta kimse senin nerede hangi stille hangi bufflarla nasil farm yaptigini bilemez kastigin yere gore bile dye stilin degisebilir.
    Kaldiki kafanda bulunana sorularin cevaplarini uzaklarda, arama Erhan abinin sozunu dinle
  • epiligue konusyumuş pek bilgim yok sry.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engineering failure -- 16 Haziran 2010; 1:18:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BasicWarrior

DeadlySecret bufflar hakkında biraz yanlıs bilgilendirmis..
    İlk başa pvpde onemli olmayan buffları alki skill actıgında yada debuff yediginde onlar gitsin..
    Might,Dance of Warrior bunları alma cunku p.def gerekmez daggerlarda surekli skill calısacagın icin birsey farkettirmiyor alınca!!

--Wind Walk(Speed)
    --Song of Wind(Speed)
    --Mental Shield(Sleep Ressist)
    --Shield(P.Def)
    --Bless To Body (HP)
    --Magic Barrier (M.Def)
    --Agility ( Evesion )
    --Death Whisper (Cri)
    --Haste (Atc.Speed)
    --Dance of Fury(Atc.Speed)
    --Dance of Fire (Cri)
    --Song of Earth (P.Def)
    --Song of Warding (M.def)
    --Song of Vitaliy (HP)
    --Song of Renewal (Re-use)
    --Song of Champion (" ")
    --Chant of Victory (Baya şey veriyor)
    --Earth Chat ( Pdef)

Serverin Buff Slotu fazlaysa bunlarıda alablirsin
    --Divine Protection
    --Elemental Protection
    --Resissit Shock

Ayrıca Kendi Skillerinde "Focus Power" var bunu ac ornegin 500 vururken 700 vurursun
    Dyelerinde "Dex+4 Str-4" "Con+4 Str-4" olsun

Ayrıca biraz charı kavradıktan sonra yiyemeyecegin char sayılı olur Archer,Magelere zaten sans wermiyorum Overlordlara yaklasma
    Hadi Kolay Gele

hocam ben sırayla yazmadim kopmle alsa iyi olur dedim sadece ama p def gerekmez demişsinde bowcu m defemi vurcak nasil olucak o bi aciklarsan

EDIT : P atck dicektin galiba bende biliyorum hocam dmgleri daggerda katlamadiğini skll calistiğini ama ciddi olarak söylüyourm sana öyle serverlara girdimki might alinca back stab 7 8 k gördüğüm oldu mightsiz en fazla 3 4 k vurduğumuda belirteyim. Her serverda değil parantez içinde yazmişim oraya zaten ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engineering failure -- 16 Haziran 2010; 1:22:42 >

• He tmm ona lafım yok tabi serverdan servera deisir P.atc gerekmez hicbisekilde suana kadar oynadıgım serverlarda boleydi..
    Konuyu uzatmaya gerek yok isteyen istedigi gibi oynasın
  • Aynen hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.