Şimdi Ara

Tree of Life (Erken Erişim) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
2
Favori
4.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Carpenter 25 seviye galiba malZeme listesi uzun
    25 Small Cart Copper Ingot (2) Lumber (8) Nail (3) Sandpaper (3) Wooden Plank (10) 1 Small Cart

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuzeyli ile guilde katıldım ama 2 gündür yalnız kaldım sıkıldım. Yok mu sürekli aktif bir turk topluluğu tek başına çekilmiyor oyun.
  • Emre+Yunus+Samet kimse yok mu oyunda?guildinizin adı donanimhaber.

• Oyuna devam arkadaşlar varsa grubunuza beni ekleyin.Pm me
  • Oyunda yeniyim klanına alım yapan veya beraber oynamak isteyen varsa eklesin ^^

http://steamcommunity.com/profiles/76561198118545802/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gurbetçi35 -- 14 Haziran 2015; 15:53:05 >
  • Alıpta beğenmeyen varsa uygun fiyata alabilirim . Şimdi gidip erken erişime 31 TL vermek istemiyorum
  • Arkadaşlar tek takılmaktan sıkıldım varsa grup beraber oynuyalım

steam: borulcem87
  • Bende Aldım guild nerde kordinat verseniz 2 kişi gelcez eu dayız sv yi ele geçirelim

• Arkadaşlar almak isteyen varsa oyunu ben size gift olarak atayım karşılığında 28TL istiyorum. Oyun 31TL.

Şöyle anlatıyım, para var cüzdanda fakat alacağım birşey yok bende bunu RL paraya çevirmek istiyorum. Zararına olsun farketmez,yeterki rl paraya çevirebileyim. İlgilenen varsa pm.

Ödeme şekli iş bankası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 25 Haziran 2015; 10:22:18 >
  • Latency durumu nasıl arkadaşlar oyunda? Rust, h1z1 tarzı oyunlarda en buyuk sıkıntımızdı latency. Bu durum Tree of Life ta nasıl? lagınız varmı kısaca oynarken?
  • Oyunu indiriyorum şuanda ; steam isim : mizdaf eklerseniz iyi olur.

• ne kadar player var acaba şuan ?
  • Oynayan var mı? Bilgi verebilir mi oyun ne durumda.
  • Oyun bende var ama yalnız kaldığım için bırakmıştım. Oyun tek başına oynanacak oyun değil keyifte alamazsın zaten.

Ayrıca şu anki durumu bilmiyorum ama 1 haftada Lockğick yeteneğini en ust seviyeye çıkarıp bütün evlerin kilitlerini patlatabiliyorsun.. yani butun emeğin 1 haftada skill gmlemiş bir troll tarafindan yok edilebilir.

Birazda o sebepten bırakmıştım. Tabi bir güncelleme bir düzenleme yaptılar mı bilmiyorum bu konuda.
  • Oyuna 1 bucuk hafta önce gelen bir güncelleme ile ölü oyunu dirilttiler. Haritalara wipe atılıp , yeni bir başlangıç bölgesi eklemişler. end game le ilgili bir iki bişiy daha vardı derin okuyup incelemedim açıkcası. Tekrar gaza gelip takılmak isteyen varsa steamden eklesin bu aralar burdayım. Tek başıma ufak bir çiftlik kurdum ara sıra balığa çıkıyorum bir eküri fena olmaz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustafaAnıl

Oyuna 1 bucuk hafta önce gelen bir güncelleme ile ölü oyunu dirilttiler. Haritalara wipe atılıp , yeni bir başlangıç bölgesi eklemişler. end game le ilgili bir iki bişiy daha vardı derin okuyup incelemedim açıkcası. Tekrar gaza gelip takılmak isteyen varsa steamden eklesin bu aralar burdayım. Tek başıma ufak bir çiftlik kurdum ara sıra balığa çıkıyorum bir eküri fena olmaz .

Son güncellemeden sonra oyun bir daha çalışmadı bende ne yaptıysam açılmıyor. Tam oynayasım gelmişti.
  • Deme yahu.. Sen üstesinden gelirsin bence o problemin , yada ekle steam den beraber bakalım.
  • iniyor bakalım ,internetim biraz yavaş umarım sıkıntı olmaz
  •  Tree of Life (Erken Erişim)

Resimdeki bölgede oynuyorum arkadaşlar. Karakterinizi oluştururken ships yazan kısımda new kutucuğunu işaretlerseniz yeni açılan başlangıç bölgesinde başlayabilirsiniz. Gelecek arkadaşlarda bu adada kendi yapılarını kurabilir yada bana eşlik edebilir böylece hepimiz bir bölgede toplanmış oluruz. Ayrı oynayacak arkadaşlarla da ticaret yada geyik muhabbeti çeviririz.

• elimde tree of life oyunu var fazladan gift takas yapabilirim isteyenle sadece Folk Tale oyunu ile takas için ekleyin.
    http://store.steampowered.com/app/224440/?snr=1_5_1100__1100
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.