Merhaba Yolculuk gerçekten çok güzeldi. Mükemmel bir yolculuk oldu. Tren yolda yağ gibi aktı, gitti. Kendinizi tamamen güvende hissediyorsunuz. Hatta İstanbul'daki evimde bir eşyamı unutmuşum. Gün boyu espri bile yaptım. Trenle gideyim. Alıp geleyim şeklinde. Yolculuk sonunda yorgunluk yaşamıyorsunuz. Bazı bilgiler vereyim. Söğütlüçeşme'den hareket eden tren İzmit'e kadar tam hızlanmıyor. Hatta Marmaray hattında çalışan banliyö trenleri bizi geçti. Gebze hattını çıkınca bir parça hızlanıyor. İzmit'ten Arifiye'ye kadar süratli gidiyor. Arifiye'den sonra Bilecik tarafına dönüldüğünde nehrin karşısına geçince yavaş gitmeye başlıyor. Zaten oralar bayağı bir virajlı. Virajlar bittikten sonra özellikle Pamukova civarlarında hızı bayağı bir artıyor. Yolda giden arabaları gördüm. Kağnı gibi kaldılar yanında. Bilecik ve Bozüyük hattında normal hıza iniyor. Bozüyük-Eskişehir arasında yine bayağı bir hızlanıyor. Eskişehr'den hareket ettikten sonra Eskişehir ve Konya ovalarında hızı 260 km'ye çıkıyor. Fakat şu var. Ovada giderken galiba sağdan soldan esen rüzgarlar vagonları bir parça sallıyor. Ama sıkıntı yok. Velhasıl kelam. Gerçekten çok keyif aldım. |
Bildirim