Şimdi Ara

trendyol 150/50 tekrar basladi (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
276
Cevap
5
Favori
9.724
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: polyo

Efsane o zaman..Kod geçiyor.

bir bug mu var ne var anlamadım k, dün 3 tabne kod aldım yok hatalı diyip duruyor
  • sonunda üye olabildim,
    kodlar bitmiş diyor
    Allahtan fake mail hesabı vermişim
  • 5 tane kodum var çalışmıyor hacılar

var mı verebilecek?

kitapta geçtiğini bilseydim dün 50 tane kod alrıdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y!Ğ!DO

Dün bu saatlerde güzel bir sepet hazırlayıp kod istemiştim bir tane yardımcı olan olmadı. Şayet sepet hazırlamış olup da kodu olmayan varsa pm den ulaşssın 1 adet fazla kodum mevcut. Bedavadan aldığımız kodu parayla satacak kadar haysiyetsiz karaktersiz paragöz değiliz çok şükür.

Tebrik ederim, tercuman olmussunuz..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar elite hesap sahibi olan var mi? Inciden ayakkabi alacagim elite hesabi olanlara 2.de %25 indirim sagliyor.

• Dün akşam üye oldum ama kodu hiçbir şekilde alamadım, temsilci formu gibi birşey çıkıyordu, fırsatı yakala görmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kodu adidas butiginde kullanamiyorum?

149,97 oluyormus simdi oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deve Katili -- 10 Mart 2016; 18:34:25 >
  • ödemede 3d seçeneği neden yok, siparişi geçtim ama umarım güvenilirdir

• Eğer alıp da kullanmayan ve satmayan biri varsa kodu verirse çok memnun olurum teşekkürler
  • Kod kullanmayacak olan var mı pmden atarsa sevinirim

• Daha önce Trendyol'dan alışeriş yapmamıştım, popüler ve çok reklam verdiği için düzgün bir site zannediyordum. Kupon olayından sonra incelemiş olduk, 5 para etmez malesef bu site.

Farklı butiklerden alışveriş yapamamak nedir? Hangi çağda hangi kafayla yaşıyor bunlar? Saat ekliyorum gömleği siliyor, gömlek ekliyorum saati siliyor. İade'lerde kargo parasını alıcıya yüklüyor. Normal durumlarda hiç bir zaman uğramayacağım bir sitewww.trendyol.com
  • şifre kullanmaya çalışıyorum hatalı diyor kod CX3JFCWXBW
  • Şu anda kod veriyor arkadaşlar.

İlgililere duyrulur
  • sikayetvara baktımda son 1 haftada gönderilmeyen cokca ürün sikayeti var..Bu trendyolda batarken kod dagıtıp vurgun yapıyor olmasın. :)
  • Arkadaşlar bu trendyol dan ayakkabi alalim dedim 1 spor 1 klasik alcaktim farkli butiklerden alisveris yapilmiyormuş ne saçmaliksa şimdi asıl konu şu 80 tl lik 2 ürün alsam 160-50=110+7kargo 117 simdi ben bu urunden bitanesini iade etsem bana ne kadar para iadesi yaparlar tecrubesi olan varmi?

• Elinde kod olan var mı ücretsiz verebilecek..
  • adidas siparişleri kargolanan var mı?

benim eşofman altı ve tişört hala tedarik aşamasında 6 gün oldu sipariş vereli

• propesyonel kullanıcısına yanıt
    Aynı durum benimde

• TheDifference35 kullanıcısına yanıt
    15–22 mart demişler teslimat süresi,
    süreyi son gününe kadar kullanacaklar anlaşılan,
    ayakkabı da alacaktım ilk siparişleri bekleyim dedim trendyolu tanımadığım için, tanışmış olduk, iyi ki almamışım hiç memnun kalmadım şimdiden. adidas butikler arasından kaldırılmış bu arada, nasıl iş anlamadım. siparişleri gönderseler bari de , bi daha mı tövbe

edit : bu mesajı gönderdikten 1 saat sonra kargomun yola çıktıgına dair mesaj geldi yurtiçi kargodan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi propesyonel -- 16 Mart 2016; 22:08:44 >
  • propesyonel kullanıcısına yanıt
    Gönderiyorlar site sorunsuz defalarca ürün aldım hiçbir sıkıntı yaşamadım

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.