Şimdi Ara

trendyol 150/50 tekrar basladi (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
276
Cevap
5
Favori
9.724
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kodu bir türlü alamadım mail adresi versem bana da alabilir misiniz
  • kaç gündür bende denk getiremedim bir türlü:( fazla kod olan özelden yazarsa sevinirim.
  • Kodu olan rica etsem verebilir mi? Bizim bebege birseyler alalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kodlar bitti. elimde 3 adet var bugün adidasta sildim süpürdüm

1 adet ayakkabı( questar boost)
    1 kapsonlu sweetshirt erkek
    1 kapsonlu sweetshirt bayan
    1 t-shirt
    1 sort

toplam 430 tl'ye geldi.

Not: ayakkabı alıcaklar kadın erkek fark etmez 1 numara büyük alın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Standartuye

kargoyla birleştirmiyorlar.150 lira üstü kargo ücretsiz olmasına rağmen kodu ekleyince 8 lira kargo ekliyor.olaya bak

sepetin 150 tl olursa kargo eklenmiyor. 50 tl indirim düştükten sonra 150 yi tamamlaman gerekiyor. kargoyla gayet güzel birleşiyor. olması gerekeni hala anlayamayan anlamak istemeyenler var ödediğin çekilen para 150 ve üstü olacak o zaman kargo bedava olur. akıl var beyin var.
  • fazla kodu olup kullanmayacak olan varsa 1 adet rica edebilirmiyim
  • Le_Penseur kullanıcısına yanıt
    Adidas pantolon bakayım dedim. Manken boyu 1.90 m beden diyor. Bu adidas pantolonların beden büyük mü? Kot pantolon da bedenim 32-32(30)

• quote:

Orijinalden alıntı: Y!Ğ!DO

quote:

kargoyla birleştirmiyorlar.150 lira üstü kargo ücretsiz olmasına rağmen kodu ekleyince 8 lira kargo ekliyor.olaya bak

sepetin 150 tl olursa kargo eklenmiyor. 50 tl indirim düştükten sonra 150 yi tamamlaman gerekiyor. kargoyla gayet güzel birleşiyor. olması gerekeni hala anlayamayan anlamak istemeyenler var ödediğin çekilen para 150 ve üstü olacak o zaman kargo bedava olur. akıl var beyin var.

bir akıl sende var galiba? trendyolun yaptığı kurnazlığı başka siteler yapmaz.150 lira sepetin olduktan sonra indirim kuponu da gelse kargo tekrar eklenmez.bize alışverişi öğretmeyin

• 2 adidas ayakkabı 1 sweet adidas karlı alışveris

• quote:

Orijinalden alıntı: dEs_

Adidas pantolon bakayım dedim. Manken boyu 1.90 m beden diyor. Bu adidas pantolonların beden büyük mü? Kot pantolon da bedenim 32-32(30)

manken boylarına aldanmayın hocam bir çogunda yanıltma var ben öyle çok ürün iade ettim aklınızda olsun.

Kalıpları dardır biraz bu tip pantalonların kotlara oranla
  • quote:

quote:

quote:

bir akıl sende var galiba? trendyolun yaptığı kurnazlığı başka siteler yapmaz.150 lira sepetin olduktan sonra indirim kuponu da gelse kargo tekrar eklenmez.bize alışverişi öğretmeyin

Alt limit koymuş sepetinde indirim düşünce tabiki kargo isticek bunda mantıksız bir durum yok bencede.

• Pantolon konusunda bilgim yok
  • Standartuye S kullanıcısına yanıt
    bu şekilde yani söyleidğin olan bir kampanya başladığı zaman göster 50 tl de ben indirim yapacağım hadi buyur bakalım. ve ayrıca kurnazlık olabilmesi için daha evvelinden yani bu 50 tl lik kod kullanmadan önce 150 tl kargo bedava şartının olmaması gerekir. yahu yaşa ki göresin demiş atalarımız. bakalım daha neler göreceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y!Ğ!DO -- 10 Mart 2016; 12:13:20 >
  • Bu bilgi iyi oldu. Demek ki ayakkabıları gibi giyim de dar oluyor. Teşekkürler.

• quote:

quote:

quote:

Asıl bomba şu hocam..bikaç parça ürün aldınız diyelim..50 liralık bi parçayı iade ettiniz diyelim..size ücret iadesi olmuyor !!

• Dün bu saatlerde güzel bir sepet hazırlayıp kod istemiştim bir tane yardımcı olan olmadı. Şayet sepet hazırlamış olup da kodu olmayan varsa pm den ulaşssın 1 adet fazla kodum mevcut. Bedavadan aldığımız kodu parayla satacak kadar haysiyetsiz karaktersiz paragöz değiliz çok şükür.
  • Çalışmıyor şu anda, kullanmayacak olan varsa özelden gönderebilirse sevinirim.
  • Bedava kodları düzine ile alıp para ile satanlara inat, ihtiyacı olana bir kod da benden;

E961A0ACD7D

Hayırlı olsun.
  • 5 kod almıştım 1 tanesi çalışıyor.. alınanları da yalan etmişler
  • Dün açıkladım Trendyol sitesinde 1000 Adetle Sınırlıdır çek diyo.

Bizim forumda sadece 1500 civarı çek alınmış. r10 ekşi vb sitelerede konular açılmış ki insanların haberleri var 1 haftadır site çatır çatır kod dagıtıyor bir yerde patlıcak demiştim
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.