Şimdi Ara

Trendyol 500 TL üzerine 100 TL seni özledik indirimi tanımlamış.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
3
Favori
3.001
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Trendyol 500/100. bazı hesaplara 400/100 seni özledik indirimi tanımlamış. skt, 31.08.2024

kupon başlangıç 20.08.2024 . bitiş 31.08.2024

en son seni özledik indirim yapılan ve alışveriş yapılan hesaplara bakın.

• ne alınır bu kuponla şimdi?

• Milletin üç kuruşluk yurt dışı alışverişini baltalamak için en çok lobi yapanlardan biri. Daha çok özlerler. Zaruri harici kestim alışverişi bu memleketten. Gidip uçakla yerinden alacağım yine de bunlara kazandırmayacağım

• En son 2 hesaba gelmişti, sadece onlara baktım, ikisinde de vardı, diğer hesaplara bakmadım.

• İkidir bana gelmiyo, acaba mobil uygulamadan mı gözüküyor kuponlar? ben hep webden bakıyom da...

• trenin yolunun dibine emi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu açılalı 9 saat olmuş, oldukça uzun bir süre trendyol için. Muhtemelen gelmiş olsa bile silinmiştir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Weisanstein kullanıcısına yanıt
    Bunlar bundan 3-5 sene önce devletin rekabet kurumunun gönderdiği müfettişleri bile yüksek maaşla işe alıp, altına araba verenler değil mi Temuyu bu millete yedirmeyecekleri belliydi..gerçi böyle milletede herşey müstehaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 23 Ağustos 2024; 11:34:2 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana 800/100 gelmiş.

• Bella Ciao kullanıcısına yanıt

Bu mevzuda bir kaynak ya da kanıtınız var mı hocam?

Rekabet Kurumu'nda müfettişler denetleme yapmaz, kurumda müfettiş bile yok. Rekabet Uzmanları yapar bu denetleme işini.

Edit :

Kendim buldum kaynağı:

www.turder.org
    Trendyol’ dan tartışma yaratan transfer: REKABET KURUMU’ ndan TRENDYOL’ a ceza verecek yöneticiyi transfer etti | TÜRDER
    https://www.turder.org/trendyol-dan-tartisma-yaratan-transfer-rekabet-kurumu-ndan-trendyol-a-ceza-verecek-yoneticiyi-transfer-etti/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realistspary -- 23 Ağustos 2024; 11:11:41 >
  • realistspary kullanıcısına yanıt
    Neyseki bulmuşsun kaynağışu iş başka ülkede olsa tepesine çökerlerdi.. sözün bittiği yerdir.

• Kupon var ama tükendi diyor şartlarında tarih aralığı var belirli adet vs. yok  

• Trendyol neydi ya :) şaka maka siparis vermiyeli Cook uzun süre oldu ..mutluyum diğerleri ile ..

• Hb de Nadas a bıraktığınıZ hesaplar varsa baikın bütün indirimlere ek 100 tl indirim vermiş alt limit 101 tl

• Tükenmiş diyor.

• killforyou1981 kullanıcısına yanıt

eyvallah hocam yararlandık

• 'Sana özel' yazdıkları kupona iki gün sonra 'Tükendi' deme kepazeliğini ısrarla sürdürüyorlar. Bir de Türkiye'nin en büyük e-Ticaret sitesi bunlar.

Bu şımarıklıklarının bir gün son bulup azalarak bitmelerini umarım...

• glory34 kullanıcısına yanıt

Hem sana özel yazıp hem de tükendi ne demek anlamıyorum.Kişiye özel olan sayılı olur ve süresi geçene kadar kullanım hakkı saklı olarak üyeliğe özel olduğu için. Sitelerine bile aylardır bakmıyordum.Bakmamaya devam edeceğiz.

• Herzaman demişimdir trendyol pişmanlıktır. Kullanmayın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.