Trendyol altında %4 indirim yapmış %1 cüzdan iadesi ile kaymaksss Enpara ile 3000 TL de 6 ay taksite bölüne biliyor. Denedim oldu. trendyol.com 10 gr altın Modelleri, Fiyatları - Trendyol https://www.trendyol.com/sr?q=10%20gr%20alt%C4%B1n&qt=10%20gr%20alt%C4%B1n&st=10%20gr%20alt%C4%B1n&sst=PRICE_BY_ASC&lc=103535&os=1trendyol.com 5 gr altın Modelleri, Fiyatları - Trendyol https://www.trendyol.com/sr?q=5%20gr%20alt%C4%B1n&qt=5%20gr%20alt%C4%B1n&st=5%20gr%20alt%C4%B1n&os=1< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eko44 -- 7 Şubat 2022; 9:23:47 > |
Trendyol altında %4 indirim yapmış %1 cüzdan iadesi ile kaymaksss
-
-
Ben ahlatci,Tuğrul falan bunlardan ara ara alıyorum ama birikim olsun diye hiç kuyumcuda okutmadim. Böyle alıyoruz da hiç okuturken sıkıntı yaşayan oldu mu? -
Ahlatçı’yi sürekli alır,satarım herhangi bir sorun ile karşılaşmadım -
Bende bankaya götürdüm bir kaç defa dışının plastiğini parçalayıp direkt aldılar hep. Hiç test yapmadan. Birde trendyol markette de kullana biliniyor trend cüzdandakiler. Onuda yeni öğrendim.
-
Bugün %4 ise önümüzdeki 3-4 günde %99.9 ihtimalke %5 indirim olur.
%6 hiç denk gelmedi. -
10 gr altin bozdurmasi zor oluyor mu? -
Enpara'da bilezik dışı altın alımında da (gram, çeyrek vs.) taksit yapılıyor mu?
-
evet 3000 TL ye kadar ben 6 ya böldürdüm geçenlerde.
-
Hocam bu 10 gr. altının alış-satış arasında ne kadar fark var. Mesajı yazdığım an itibariye Ahlatcı 24 Ayar - 10g Altın 7928,26TL. Şu an bu altını satarsam kaç lire verirler? Teşekkürler.
-
Trendyol cüzdan yüklemesi garanti bankası kampanyasına dahil ediliyor mu?
-
Evet geçerli
-
7.820 tl civarında.
-
Kampanya açıklamasında cüzdan yüklemeleri dahil dağildir yazıyor. Denedinz mi?
-
quote:
Orijinalden alıntı: SEGHRİ
10 gr altin bozdurmasi zor oluyor mu?kuyumcunun o gün ki para durumuna bağlı. elinde varsa kaçırmaz. zaten işi bu burdan kar yapiyor. ha biri bozmazsa diğeri kesin bozar yani.
-
O cüzdan dediği ön ödemeli kartlar olabilir. Nereden anlayacak ki cüzdana yüklendiğini. Ben denemedim.
-
Axesste trendyola peşin fiyatına 3 taksit var, o da değerlendirilebilir. -
geçen sene tugruldan aldıgım bilezik yamuk gelmişti başda bi tırstım bozarken sorun olurmu diye,yazınca sorun olmaz ama isterseniz biz alırız dediler,araştırınca zaten bilezikleri kuyumcuların hurda olarak aldıklarını yamuk olmasının hiçbirşey ifade etmediğini öğrenince rahatladım
-
Cüzdana farklı kartlarla yükleyip sonra altın alımında toplan siparişin %1i iade oluyor değil mi ? -
Geçenlerde sattığımız bileziği kuyumcu daha biz satmaya kesin karar vermeden elimizden aldığı gibi ezip büzüp kenara attı. İlk işleri ezmek oluyor zaten. :)
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
her kampanya konusunun altına birisi cüzdan diye bir laf atıyor. sayfalarca boş muhabbet sonra. bloklamayla da bitmiyorlar, Allah akıl vermiş kullanmak lazım |
Benzer içerikler
- kazanan akbanklı
- qnb maaş kampanyası
- ccleaner pro key
- 5 mbps internet hızı nasıl
- merci çikolata a101
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X