Ev yaşam kategorisinde geçerli açık bulursanız çok daha iyi eskiden tüm ürünlerde geçiyordu ama kaldırdılar. |
Trendyol çek tanımlamış oran iyi
-
-
Bu arada trendyoldan nefret ediyorum ama avantaj olunca da yapacak bir şey kalmıyor.
-
Bi bitmedi şu trendyol tayfası.
-
N11 parayla sattığı kuponlardan daha iyisini veriyor.Daha ne istiyorsunuz merak ediyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Trendyol a laf atan çarpılır :)
daha öncede 1000/200 ve 500/100 veriyordu şimdi 2000/400 vermiş.
100/40 veriyor o iyi oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAKACI -- 24 Ekim 2020; 18:26:56 > -
Trendyol büyüyor.
Bende trendyol ile ilgili kim paylaşım yaparsa blokluyorum
quote:
Orijinalden alıntı: yedinciderecesavciBi bitmedi şu trendyol tayfası.
Niye bitsin? Adamlar ne güzel kupon dağıtıyor. Ben bugün 1000/200 kuponla çok uyguna getirdim bir ihtiyacımı. Anlamadım yani neden bitsin?
-
-
Arkadaşlar sonuçta bu firma bu oranla kar falan etmiyor. Batıralım gitsin işte, kuponsuz ürün almayız olur biter.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
beyler Trendyol reklamları baymadı mı artık? Ev/Yaşam 2000/400 kuponu bile paylaşır oldunuz. Her kupona konu açacaksanız boku çıkar bu işin.
-
hoparlörlerde geçiyor arkadaşlar.
-
O batsın bu gitsin! La kimden alışveriş yapacağız. Çok olsun ki rekabet olsun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
pc geçiyormu
-
Zaten haftalardır aynı oranda çek dağıttı trendyol.
500/100 & 1000/200 & 2000/400 arasında nasıl bir oransal fark var acaba?
-
quote:
Orijinalden alıntı: TurkforceZaten haftalardır aynı oranda çek dağıttı trendyol.
500/100 & 1000/200 & 2000/400 arasında nasıl bir oransal fark var acaba?
Sizin işinize yaramayabilir. Bu kuponlar başka ürünlerde de geçiyor. Örneğin 5000 TL lik laptop alan kişi 2000/400 TL lik kuponla bayağı yüksek bir indirim edinir.
Hatta 4000/800 de süper bir indirim oluyor.
Herşey oran değil.
elektronikte geçmiyor, laptop alamazsın. mobilya için iyi olabilir genelde onlarda geçiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 24 Ekim 2020; 19:44:15 > -
quote:
Orijinalden alıntı: halilcrsSizin işinize yaramayabilir. Bu kuponlar başka ürünlerde de geçiyor. Örneğin 5000 TL lik laptop alan kişi 2000/400 TL lik kuponla bayağı yüksek bir indirim edinir.
Hatta 4000/800 de süper bir indirim oluyor.
Herşey oran değil.
Alıntıları GösterNerde geçiyor bana bir örnek gösterir misin? Cep telefonu - laptop - ssd vs. herhangi biri olabilir.
-
Gelmemis.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
N11 parayla sattığı kuponlardan daha iyisini veriyor.Daha ne istiyorsunuz merak ediyorum
|
Niye bitsin? Adamlar ne güzel kupon dağıtıyor. Ben bugün 1000/200 kuponla çok uyguna getirdim bir ihtiyacımı. Anlamadım yani neden bitsin? |
O batsın bu gitsin! La kimden alışveriş yapacağız. Çok olsun ki rekabet olsun.
|
sizi ilgilendiren tarafı; böyle bir çekin varlığından haberdar olmanız, ihtiyaç halinde de, çek satış bölümünden cüzi bir ücret karşılığında, temin edebileceğinizi bilmenize imkan tanımasıdır... |
Trendyol a laf atan çarpılır :)
|
Bu arada trendyoldan nefret ediyorum ama avantaj olunca da yapacak bir şey kalmıyor. |
beyler Trendyol reklamları baymadı mı artık? Ev/Yaşam 2000/400 kuponu bile paylaşır oldunuz. Her kupona konu açacaksanız boku çıkar bu işin. |
Düdüklü tencerede ev yaşam geçmiyor bu da böyle bir Trendyol saçmalığı
|
Benzer içerikler
- bim kokoreç
- vakıf birlik zeytinyağı hile
- bim parfüm erkek
- beşler nostalji sucuk
- afyon eko sucuk yorumları
- n11 çabuk
- telegram indirim kanalları
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- letgo da satılan ürünün parası nasıl alınır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X