Şimdi Ara

Trendyol dan Aldığımız Tv 2 aydır kargoya verilmedi, para iademiz de yapılmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Trendyoldan 3100 liraya Tv almıştık, Beyaz Live isimli bir satıcıdan. Aynı gün fatura kesip kargo takip kodu girdiler ama ürün kargoya hiç verilmedi. Yaklaşık 2 aydır hergün Trendyol u arıyoruz ne ürün geliyor nede para iademizi yapıyorlar. Tüketici hakları hakem masasına verdik dosyayı. Bakalım süreç nasıl sonuçlanacak. Döviz artıyor Elektronik fiyatları artıyor 2 aydır paramız onlarda belki 6-7 ay daha sürecek. Trendyol bitmiş. Trendyoldan neredeyse hergün alışveriş yapan biri olarak bizzat deneyimledim. Çok basit ve herşey ortada iken çözemiyorlar. Trendyol dükkanı kapatabilir gibi içime doğuyor. Trendyol dan Aldığımız Tv 2 aydır kargoya verilmedi, para iademiz de yapılmıyor. Trendyol dan Aldığımız Tv 2 aydır kargoya verilmedi, para iademiz de yapılmıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Oğlumun bezinden mamasına, elimdeki telefona, mutfağımdaki çatala, kaşığa, içtiğim kahveye kadar Trendyoldan alıyordum. 2 aydır para iadem yapılmadığı için alışveriş yapmaya korkuyorum ve başkalarından alıyorum.

Bu başlığı anasayfada olacak şekilde beğenebilirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tubalingo -- 29 Temmuz 2020; 15:6:49 >
  • 2 ayın sonunda hiç kargoya verilmeyen tv nin iade işlemi neticelendirildi. Şimdi paramın hesabıma yatmasını bekliyorum.
    Trendyol dan Aldığımız Tv 2 aydır kargoya verilmedi, para iademiz de yapılmıyor.

• geçmiş olsun. inşallah en kısa süre de para geri yatar hesabınıza.

ülke de artık güvenilecek kurum kalmadı. herkes bie çakallık peşinde 2 ay paranın üstüne yattılar resmen.
  • abi hepsiburda amazon tek geçerim bu konuda
    para iadesini hemen yapıyorlar
  • Tüketici hakları hakem masasına başvurduktan sonra paramız iade edildi. 2 ay sürdü paramızı almamız.
    1 ayı geçtiyse beklememek lazım, e-devlet üzerinden ilçe hakem heyetine vermek iyi oluyor.

• Trendyoldan Tv siparişi verdiğimde 3100 lirayı altına yatırmış olsam param 2 ay sonra iade edildiğinde 3800 liraya çıkmış olacaktı. Paramı 2 ay oyalamaları 700 lira kaybettirdi gibi düşündürdü beni. Ancak Trendyolda 3100 lira olan siparişi verdiğimde media markt ta 9.000 TL olan daha kaliteli TV param iade olduğunda 6.000 TL ye kampanyaya girmişti.
    Yani özetle 2 ay paramı oyalamaları dolaylı yoldan 3100 liralık kötü bir TV alacağıma 9000 liralık TV yi 6.000 liraya almamı sağladı.
    Trendyol yerine Media Markt tan almış oldum.
    2 ay can sıkıntısı yerini iyiki o kötü tv yi almamışım mutluluğuna dönüştü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tubalingo -- 11 Ağustos 2020; 22:45:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne aldınız?
    Geçmiş olsun bu arada?

• TV Almıştım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.