Aynen öyle . Eski çalışanları daha çok kazaniyor olabilirler . Ben de öyle bir izlenim bıraktılar . Bir nevi rutbecilik geçerli gibi . İlk başlarda 20-30 paket ile başlarsın falan dediler tabi bu süreçten cepten yemek kaçınılmaz. Merkezleri ile evim arası 13-14 km ters bir bolgeye verirler ise kalan kargolar için bu yolu kat etmek belki daha fazlası, sonra aynı yolu eve gecmek için kat etmek lazım. İş görüşmesine sıfır makine tıraş ile gittim yüzümde egzama var dedim . Katiyen olmaz jilet tras olmaz ise olmazimiz dedi ben de siz bilirsiniz dedim . ☺️ < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Trendyol express taşıyıcı ol (10. sayfa)
-
-
Biz bıkmışız sıfır traştan biraz serbestlik arıyoruz neymiş olmazlarıymış hayırlı işler o zaman ne diyelim üstelik verdikleri fiyat ve garanti kısımları direk bedavaya iş yaptırmak gibi olmuş. Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Trendyol yada hepsijeti beklemeye devam o zaman :)
-
geçen bir arkadaş söyledi o firmayla görüşmesinde günlük traş ve tırnak kontrolü yapılıyor demiş.. bende buna şaşırdım :)
-
Geçen hafta ekol lojistik Ankara(şaşmaz tarafında görüşmek isteyen varsa gidebilir) şubesiyle görüştüm, Kolay gelsinle ilgili alım sürecinin İstanbul tarafından yapıldığını söyledi ama çalışan plasiyer arkadaslar hakkında bilgi verdi, kolay gelsin 50 kargo sözü veriyor size dedi ama şuan buradaki plasiyerler minimum 85-90 dağıtıyor dedi bazılari 100 u geçiyor dedi. Ayrıca 2016 üstü model Doblo Maxi araç istediklerini söyledi. Sistemi biraz anlattı, günde 30-40 kmyi asmiyorsunuz dedi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayrıca geçen ekol lojistige gittimizde, traş olmayan bir sürü çalışanı vardı
geçen hafta gitmiş birisi dediğiniz yere ama alım yok şuan demişler.. 3-5 sayfa isim yazılı bir deftere arkadaşında ismini yazmışlar :)
-
Doğrudur, bir şey diyemiyorum
Sizin son durum ne girdiniz mi? -
Beyler bir şey sorucam. Bu kargo taşımacılığında kullanilacak araçta arka koltuk olması problem yaratır mı ?
Koltuksuz camsız panelvan isteniyor
şirket politikasına göre değişiyor.. bazı firmalar otomobili bile kabul ederken bazıları sadece panelvan istiyor.. bizim şirket panelvan istiyor ve onda dahi arkaya koltuk istemiyor kesinlikle..(panelvan olsada extra koltuk koymak isteyenler olabiliyor)
-
Merhaba dostlar benim bir kaç sorum olacak. Cevaplar arasında göremedim.Biraz birikmiş param var. Üstünü kredi çekip sıfır araç alarak girmek istiyorum . Lakin işe başlayıp 5 6 ay sonra bıraktırma gibi bir durum var mı? Araç aldıktan sonra dağıtımım bittiği zaman exstra olarak kendi mesleğimi yapıcam. Artı kazanç sağlamak adına ama sürekliliği yok trendyol güle güle derse aşırı patlarım. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Comandante -- 18 Mart 2021; 15:28:21 >
Trendyola m³ sınırı geldi courier ve fiorino uymuyor artık bildiğim kadarıyla dokker olması gerekiyor en aşağı
işini düzgün yapan biriyle yollarını ayırdıklarını duymadım.. yasaklı işler yapmadıkça sorun çıkmıyor yani.. ayrıca dağıtımınız kaçta biteceği belli olmaz. ikinci bir işi yapamayabilirisiniz. bu düşünceyle hiç başlamayın derim. bu işe akşam 5-6 da bitecek gözüyle düşünüp hareket edin. akşam 8-9 a kadar dağıtım yapılabiliyor..
-
Selamlar hocam ekstra işi duruma göre ayarlıyacağım. Maksat akmasada damlasın misali hem boşta durmayalım hemde azda olsa elimiz rahatlasın. Yapacağım iş için elimde cihaz mevcut olacak boşta durmasın para getirsin az çok. Yoksa illa ek iş yapacağım değil önemli olan trendyol yolda bırakmasınkrediyle gireceğim araç alımına. Türkiyede malum biraz bişeyler yapmak için borça çalışmanız gerekiyor.
Şubat ortası başvuru yaptım ne arayan ne sms atan var bekliyoruz bakalım.
-
Binlerce başvuru var malesef şansımız az bende şubatta işten çıktım başvuru yaptım,o heyecanla binek arabamı sattım panelvan almak için ama araştırdıkça dedim kısa vadede bu zor. Arabasız da kaldım şimdi mecbur başka işe başlamak zorunda kaldım. İnşallah haber çıkarsa bırakırım diye düşünüyorum şuandaki işimi. -
başvuru sayısı çoktur herkes bir iş arayışında... orada çalışanların işide zor bu yoğunlukta tek tek dönüş yapıyorlar.. birazda şans tabi..
-
Kuryelerin maaşları ve şartları şu sitede ayrıntılı anlatılmış.
https://www.devletdestekli.com/trendyol-aracli-kurye-maaslari-ve-sartlari/
-
orjinal forumu doldurmak varken oradaki linklere tıklamaya gerek yok. bilinmeyen tanınmayan sitelere girmeyin.arkadaşlar... zaten herkes google'ye yazsa bile ulaşabilir başvuru formuna.. ayrıca bilgiler güncel değil yani yanlış.. orada yazılanlara pek itimat etmeyin.. her yere link konulmuş, sanki tıklayınca direk işe alınacak imajı vermişler..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X