Şimdi Ara

Trendyol express taşıyıcı ol (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
291
Cevap
26
Favori
517.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: crazyboy93

Merhabalar fiat doblo ford connect tarzı minivan/panelvan araçlarla yapılıyormu bu iş kaç model olması gerekiyor benzin parası vs bizemi ait teşekkürler .

Konuyu okursan hepsinin yanıtını vermiş arkadaşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş Selamın aleyküm.
    Sizlerden ricam bu Trendyol express e taşıyıcı olmak için ne yapmam gerekiyor, nasıl bir yol izlemem lazım bana fikir vermeniz.
    Yaklaşık 2 ay önce online başvuru yaptım fakat geri dönüş olmadı; demek oluyor ki bu şekilde zor.

Bu işi ciddi manada yapmak istiyorum lütfen yardımcı olun. Şimdiden teşekkür ederim.

• Bende 3 gün önce başvuru yaptım henüz dönüş yok. Araç ve belgeleri alıp başvuru yapmak daha etkili olurmu acaba?
  • Valla bilmiyoruz ki yani işin olacağını bilsek aracı alalım yoksa durduk yere araç işine girmek mantıklı değil.. Bu işler nasıl yürüyor onu da bilen yok.. Genel olarak araya adam koyanlar var.. Hal böyle olunca ne kadar şansımız olur onu da düşünmek gerek.. Allah herkesin yardımcı olsun.

• wed den başvuru yaptıysanız yapabileceğiniz başka birşey yok cevap bekleyeceksiniz sadece..

• quote:

Orijinalden alıntı: cono01

50 kuruş eklendi 4 e 4.50 oldu tamamlama sınırı ise 9.000+kdv

Mrb ben de bu işe girmek istiyorum. Bu tamamlama sınırı ne demek ? Bu konuda kazanç konuunda biraz yardımcı olabilirmisin?

Yada müsait olan biri bu konuda yardımcı olabilir mi?

• Kolay gelsin hakkında bilgi sahibi olan var mı?

• Güncel

• konuyu okursanız gereken herşey yazıyor zaten..

• kolay gelsinde çalışan arkadaşlarla karşılaştım geçen sohbet ettim. onlarda işlerinden memnunlar... fakat gelir gider gibi konulara girmedik onun için pek yardımcı olamıyorum..

• Çok teşekkürler

• Merhaba arkadaşlar, ben bu işe çok sıcak bakıyorum lakin trendyol ve hepsijette geri dönüşler bekleyenlerin çok olmasından dolayı yavaş.
    Bende kolay gelsin adlı firma için uğraşıyorum,
    Kimseden bilgi alamadım, bu yüzden Amazon primedan sipariş verdim, kargocu geldiğinde her şeyi anlattı, şuan 90-100 bandlarinda dağıtım olduğunu, 3 yaş kuvuk araba istediklerini söyledi, ayrıca Trendyol ve hepsijeyi bırakıp buraya geçenler olduğunu da iletti.
    Bu şirket ekol express cargo şirketine bağlı bir şirket. Ilgilenen arkadaşlar olursa ekol lojistiğin müşteri hizmetlerini arayıp irtibat numarası alabilirsiniz. Ben öyle yaptım sirketten haber bekliyorum döneceklerini söylediler.

• hayırlısı olsun o zaman:)

peki şartlar neymiş veya ne fatura kesiyorlarmış? yada kaç saat çalışıyorlarmış? bildiklerinizi yazarsanız araştırma yapan arkadaşlara da yardımcı olmuş olursunuz..

• Bu hafta aradılar, listeye alınmışiz, haftaya görüşmeye cagiracaklar, bilgi edindigimde buraya yazacağım

• trendyol ve hepsijet için (eskişehir) başvuru yaptım ancak 2 aydır bir dönüş olmadı. yazacağınız şartlara göre bende araştırmak isterim. mesajınızı merakla bekliyorum.

• yanına eleman arayan var mı istanbulda

• [Eren] kullanıcısına yanıt
    Yanında eleman çalıştırmak yasak ,yalnızca 1. Derecede akraban olmasi lazım
  • Kolay gelsin (Ekol lojistik) ile dün görüştüm .70 kargoya kadar 4.75 sonrası 4.25 ücret veriyorlar.Çalışmaya başladıktan 2 ay sonra 50 kargo garanti ediyor . Oda 6.000 küsur TL ediyor . Ortalama kargo paket sayısı nedir diye sorduğumda 69-70 cevabı aldım . 2014 üzeri Maxi panelvan araç istiyor . Aylık fatura kesiliyor ve bir ay geriden ödeme alıyorsun bir ay içeride kalıyor . Verecekleri kıyafetler için 800 TL aliyorlar çalışandan , eğer işten çıkma durumu olduğunda kıyafetleri eksiksiz teslim edildiğinde %20 ni geri ödüyorlarmis . Kargo dağıtım bölgeleri geniş olmak ile birlikte kargon bittiğinde , sana yakın olan diğer dağıtım araçlarına destek vermen isteniyormus ücreti karşılığında . Akşam aracında paket kalırsa şubeye birakman isteniyor araçta tutulması yasak . merkezleri Sultanbeyli nde . Eğer dağıtım bölgesi ile ev farklı bölgeler ise büyük sıkıntı. Teminat isteniyor fiyata pek odaklanamadim 50 kargo garanti verdiklerini duyunca tekrar sorma gereği duymadım. 50 kargo garanti ile bu işin yapılması pek mantıklı değil . Araç bütün giderleri çalışana ait . He bir de sinek kaydı tıraş istiyorlar. Sıfır makine ile tirasi bile kabul etmiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_86 -- 10 Mart 2021; 9:4:29 >

• Black_86 kullanıcısına yanıt

O söyledikleri adetleri de bulamazlar bence, dağıtım mesefaleride bence çok değişkendir. Bu hiç mantıklı gelmedi, ayrıca sinek kaydı traş demiş o zaten bana hiç uymaz :)

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.