Şimdi Ara

Trendyol express taşıyıcı ol (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
291
Cevap
26
Favori
517.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siz şuanda kullandığınız için sormak istedim. Araç olarak 1.3 mü yoksa 1.6 doblo maxi mi kullanıyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meraxes kullanıcısına yanıt

Iyi sallamissin adam yazmis egrisiyle dogrusuyla meraxescigim allasen kargocular 12 saat calisip.asgari uxret aliyorlar.

• +1
  • NadirŞah kullanıcısına yanıt

diğer kargo firmalarının çoğu düşük model araçlarla adam alıyor.. sadece hepsijet diğerlerine göre model arıyormuş diye duydum.. fakat aras yurtiçi sürat vs... bu firmalarla çalışanşanlarda 15 yaşında araç bile oluyor..

• salihemanet S kullanıcısına yanıt

benim bütün kullandığım araçlar 1.3 motor doblo maxi tercihim oldu..

• kargo firmalarında çalışan arkadaşlar asgari ücret ile çalışıyor ve çalışma saatleri biraz uzun.. fakat biz kargo firmasında çalışmıyoruz.. trendyolun is ortağı olarak dağıtım görevindeyiz.. kendi firmamız var ve kendi aracımızla çalışıyoruz.. diğer kargo işi yapanlar ile kıyaslama yaparken bunları düşünerek kıyas yapın..

• Sa. Bende trendyol expresle çalışmak istiyorum da defalarca başvuru yaptım geri dönüş sağlanmadı alim var mi yada ne yapmam lazım başka yardımcı olursanız sevinirim

• Bende başvuralı 3-4 gün oldu umarım ararlar. Benim asıl merak ettiğim İstanbul dışı anadolu şehirlerinde kabul ediyorlar mı? Niğde falan.

• kingo_disco kullanıcısına yanıt

yaşadığınız yer için başvuru yapıyorsunuz.. birçok ilde şubeler açıldı ama niğde şubesini duymadım. daha önce açılmadıysa bile 2021 de açılacaktır kesinlikle..

• quote:

Orijinalden alıntı: YaNKeSeNioR

yaşadığınız yer için başvuru yapıyorsunuz.. birçok ilde şubeler açıldı ama niğde şubesini duymadım. daha önce açılmadıysa bile 2021 de açılacaktır kesinlikle..

Evet Niğde için başvuru yaptım. İnşallah açılır şube. Buralarda dağıtım İstanbula göre daha kolay.

• Tam tersine oraya dağıtım daha uzun olur. İstanbul'da yoğun kargo olduğu için 100 paketi belki de 10-15 sokakta bitiriyorlardır. Fakat orada daha dağınık olur bölge.
  • quote:

Tam tersine oraya dağıtım daha uzun olur. İstanbul'da yoğun kargo olduğu için 100 paketi belki de 10-15 sokakta bitiriyorlardır. Fakat orada daha dağınık olur bölge.

Burda da trafik yok. Bölgeye daha kısa sürede gidebilirim.

• quote:

Tam tersine oraya dağıtım daha uzun olur. İstanbul'da yoğun kargo olduğu için 100 paketi belki de 10-15 sokakta bitiriyorlardır. Fakat orada daha dağınık olur bölge.

Diyarbakirdan alim var mi şuan bilginiz var mi

• kingo_disco kullanıcısına yanıt
    Trafik eorun olmuyor zaten kargo yoğunluğu demek istedim.. bölge küçük paket çok olayını diyorum. Nigdeye gelen paket sayısı İstanbul kadar yoğun olmayabilir...
  • Bulut2121 B kullanıcısına yanıt
    İç Anadolu bölgesi harici pek bilgim yok açıkçası ama internetten başvurunuzu yapın siz
  • Gördüğüm kadarıyla baya Trendyol paketleri görüyorum kargo şubelerinde. Hatta bazen gittiğim zaman şube ağzına kadar dolmuş paketler dışarı taşmış. Günde 80-100 paket taşısam yeter.

• Alım olacağı zaman ülke geneli mi oluyor yoksa bölgesel mi ? Yazılanları okuyorum herkes farklı bölgelerden başvuru yapmış ama herhangi bir dönüş yok. Petrolde geçen denk geldi bu işi yapan bir arkadaş ona sordum alım var mı gibisinden valla bilgimiz pek olmuyor o konularla dedi. Kendisine sen ne yaptın diye sorduğumda internetten başvurdum 3. gün aradılar dedi. 1 ay oldu ben başvuralı hiç bi şekilde tarafıma dönüş sağlanmadı. Alımlar belirli dönemlerde mi oluyor acaba ?

• Şubeye ihtiyaç oldukça alım oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cono01 -- 25 Ocak 2021; 18:31:8 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.