|
Trendyol express taşıyıcı ol (6. sayfa)
-
-
tecrübe aranmıyor benimde yoktu. ehliyetiniz varsa problem yok, zaman süre vs sorun olmuyor.. araç en az 2016 ve üzeri panelvan hafif ticari olacak.. bizim şubede askerliğini yapmamış 21 yaşında çalışan var diye biliyorum..
-
Teşekkürler. Şu acemi şöförlüğü üstümden atınca başvurmayı düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clkblal -- 29 Aralık 2020; 1:44:22 > -
Şimdiden başvur, sıra zor gelir. Ben şöförlüğü Trendyol Express'de öğrendim :)
-
Ne kadar maaş veriyorlar ve ayda kaç saat çalışıyorsunuz? Aradıkları kriter nedir? Esnek saatler mi yoksa sabit saatler mi çalıştınız? -
@hurcan06 Hocam basvuru yapmadan evvel şirket acmak avantaj getırır mi ? Arac marka model de daha cok tercih edilenler hangisi ? Cevaplarsanız sevinirm
-
Aylık 9-15 bin arası kazanabiliyorsun. Tabi paket sayısına göre değişiyor. Aylık paket dağıtım ortalaman 70 in üzerindeyse 8.600 + aradaki fark gibi düşünebilirsin. 70 in altındaysa Trendyol 70 e tamamlıyor ve 8.600 TL alıyorsun en az.
Sabah şubeye geliş saati var, genelde 7 de şubede olunuyor. Şubede geçen süre ortalama 2-3 saat. Sahada da 70 paket üzerinden örnek verecek olursak ortalama 3-4 saat süre geçiyor. Tabi bölgenizde göre değişebilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Getirmez, öyle bir şey yapmanıza gerek yok. Zaten şahıs şirketi açmak bir günlük bir iş.
Araç olarak en çok tercih edilenler şunlar.
Fiat Fiorino
Fiat Doblo Maxi
Ford Transit Courier
70 paket için 8600 mü? 70 paket için şirket ne kadar kazanacak ki bize o kadar para veriyor. Çok iyi paraymış, şok oldum şuan. -
Günlük 70 paket, doğru.
Arabaya istediğiniz kadar paket alabiliyor musunuz yoksa o gün sizin bölgenize ne geldiyse onu mu alıyorsunuz ? Günlük gelen paket miktarı en fazla ne kadar oldu veya sizi tatmin etmediği oluyor mu ? Birde özel değilse sizin günlük dağıtım rekorunuzu merak ediyorum -
Çok teşekkürler. Bilgi kirliliği o kadar fazla ki doğru yolu ayırt edemiyor insan. Kimisinin şirketi olmadığı halde ''var'' olarak işaretlemenin, araç kısmına ise yok ama alabilirim demek yerine FIAT'ın X bir modeli var demenin başvuru yaparken süreci hızlandırmaya yarar seklinde yorumları iyice karmaşık hale getiriyor. Sizce yapılması gereken nedir?
-
Bölgenize ne kadar paket geldiyse o kadar alıyorsunuz. İstisna durumlar olabiliyor ve başka bölgenin paketlerinde alabiliyorsunuz. Şu andan örnek vereyim, hastalıktan dolayı karantina da kalan onlarca dağıtıcı oldu ve onların paketleri diğer dağıtıcılara verildi. Bende yaklaşık 10 gün başka bir bölgeye dağıtıma çıkmıştım bu yüzden.
Paket sayısı değişiyor bölgeye göre, net bir şey söylemek mümkün değil fakat tatmin ettiğini söyleyebilirim. Benim bölgem sakin çok fazla paket gelen bir yer olmamasına rağmen kampanya döneminde 100-140 paket arası çıkıyordum. Şu günlerde 40-70 paket arası çıkıyorum. İşim genelde 2 saate bitiyor ve öğlen evde oluyorum.
Kendimden örnek verdim, kampanya döneminde 200-250 paket çıkanda oldu günlük sabit 100 üstü paket gelen kişilerde var. Bu şekilde düşünebilirsiniz.
Doğru olanı işaretlemeniz yeterli. Yanlış bilgi verilmemesi gerekiyor, görüşme esnasında bakılıyor.
Özellikle bu işi ilk defa yapacak kişileri tercih ettiklerinide söyleyebilirim.
Gerçekten teşekkür ederim, çok yardımcı oldunuz. -
hozcelik arkadaşımında dediği gibi bir avantajı olmaz..
zaten toplantıya çağırılırsanız orada durumu anlatıp size süre tanıyorlar bu işleri halletmeniz için..
araç için diğer şehirlerde durum nedir bilemiyorum ama Ankara da doblo veya o büyüklükteki araçları kabul ediyorlar.. fiorino gibi minivan olanları listeden çıkarttılar..
-
günlük 70 paket bizim ay sonundaki tamamlanan destek ücretinden yola çıkarak hesaplanan ücret.. yani size 70 paket garantisi veriyor gibi düşünün.. zaten çok düşük geçen aylar belli gibi.. onun haricinde destekle pek işimiz olmuyor.. zaten herkes fazlasıyla paket olsun istiyor. destek almak yerine çalışarak kazanmak şahsen benim daha çok hoşuma gider..
-
Tek sıkıntısı yeni araç istemeleri panelvan tarzı 2005 kadar inseler çok iyi olurdu -
Arkadaşlar tex kuryesiyim aklınıza takılan soruları sorun
Garanti ücret şöyle oluyor 75×çalıştın gün=toplam sayı üzerinden aylık ortalamadan tamamlama alırsınız yani 13 gün 50 paket 13 gün 100 paket attın 7300+kdv fatura kesersin ayın 28inde 15inde ise paran hesaba yatar.
Araba konusuda sürekli 5 yaşı aşmayacaksın 2016 modelle başlarsan 1 sene sonra tekrar araba yenile derler genelde 0 araba ile çalışılıyor araba sizin için çok önemli arıza yapmaması lazım.
Paket sayısı ise şubeye kaç paket gelirse tüm kuryeler eşit bölüşmek zorunlu 1500 paket geldi 20 kuryesin 75 paket herkes alır, kimsinin 1 mahalle kimisinin 5 mahallesi var sayısı eşitlemek için kimde fazla varsa ondan alırsın mesela 5 mahallene 60 gelmiştir. 1 mahallesi olana 90 sen onun paketlerinden 15 alıpta 75-75 dağıtırsınız
başka firmalarda o yaşlarda araçla çalışma var ama onlar daha düşük ücret veriyorlar.. yani iş için bağlayacağınız parayı ona göre hesap edebilirsiniz.. yaşı büyük araç az kazanç, yeni araba çok daha çok kazanç gibi...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X