< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaNKeSeNioR -- 24 Ocak 2021; 19:18:46 > |
Trendyol express taşıyıcı ol (8. sayfa)
-
-
...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cono01 -- 25 Ocak 2021; 18:28:7 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaNKeSeNioR -- 24 Ocak 2021; 19:20:45 > -
Yani araştırıyorum ama 7 8 den önce işi biten duymadım.. Bana mantıksız gelen parası değil sabahın 5 inde 6sında gidip akşam 8 9 larda eve dönüp 5 6 bşn kazanana kadar. Gidier güvenlik görevlisi olup 3500 kazanırım daha iyi -
Gelirin 10 değil zaten kestiğin fatura 10bin bağkur muhasebe vırrık zırrık 7 6 kara düşüyor -
Ya kardeşim ne uzatmışsın naylon fatura giderler vs vs 50 tane işlem var git muhasebeci diye konuştuğun adamlara sor bilmiyorlarsa onlarda öğrensin. Ticarette düzgün vergi ödeyen para kazanamaz.. Maaşlı çalışıp ticaret yapana akıl erdirme. Git patronuna sor normalde ödemesi gereken ama ödemediği vergileri.10 bşn TL fatura kesince gelirin 10 bin olmuş olmuyor muhasebeci bağkur una kadar düşüyor zaten gerekli işlemlerğ yapıyor. Ne boş yapmışsın aga -
Hoca hala çalışıyormusun uz -
az daha araştırın bence.. iş bitiş saati bölgeye göre değişir ama yeni başlayanlar bile 1 ay içerisinde alışıyor ve çok erken bitiriyor..
-
Dostum özelden msj attım ama bakarmısın Bi kaç soru sorabilir iyim -
Evet çalışıyorum, sorabilirsiniz.
bizde yeni ücretler açıklandı.. acaba zam Türkiye genelimi açıklandı. diğer illerdeki arkadaşlar sizde durum nedir?
-
Ne kadar oldu yeni ücretler paylaşabilir misiniz ? Bir de bu teslim noktası diye birşey çıkmış, buraya kargoları yine siz mi ulaştırıyorsunuz ? Eğer öyleyse işinizi kolaylaştırıyordur sanırım.. -
50 kuruş eklendi 4 e 4.50 oldu tamamlama sınırı ise 9.000+kdv
bizde de aynı rakamlar var demekki yanlışlık yok.. şehir dışından bir arkadaş 9300+kdv demiş onun için sordum her yerede aynı değilmi diye..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaNKeSeNioR -- 24 Ocak 2021; 8:42:34 > -
yahu arkadaş evden azık çantası almıyor musunuz da günlük 20-30 lria yemek masrafı çıkıyor?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bölgeye göre değişiyor masraflar yemek veya mazot gibi.. eğer akşama kadar devamlı dağıtım yapan varsada yanına alıyodur evden, ama gerek olacağını sanmıyorum.. mesela ben öğlen yemeğini evde yiyorum o saate işim bitiyor. kampanya dönemlerinde daha uzun bitirenler oluyodur belki ama hergün dışarıdan yemek yiyen yoktur.. burada millet bilip bilmeden yorum yapıyor yemek masrafınız var onu saymıyormusunuz falan diye.. yemediğim yemeğin nesini hesaplayım
-
Sayın TEX çalışanı arkadaşlarım herşeyi her yerde konuşmayın bunlar sonra başınıza sıkıntı olarak geri döner ne merak ediyorsa millet gitsin öğrensin trendyol express in kendisinden, elinizde düzgün bir işiniz var boş konuşup çok konuşup o işinde kokuşmasına sebep olmayın siz kendi işinize bakınız dh da insanlar rahata alışmış bilen bilmeyen herkes yorum yapar o yüzden bence bu konuyu silin ve kim nerden buluyorsa bilgiyi bulsun hadi bakalım arkadaşlarım....
Merhabalar fiat doblo ford connect tarzı minivan/panelvan araçlarla yapılıyormu bu iş kaç model olması gerekiyor benzin parası vs bizemi ait teşekkürler .
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X