Şimdi Ara

TRENDYOL FATURA - ETİKET FARKI SORUNU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.946
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Etiket - fatura farkı, yorumu size bırakıyorum. Hiç hoş değil. Uzun süredir alışveriş yapmıyordum, ilk alışverişte bu nedir böyle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ynskzgl -- 24 Şubat 2017; 22:0:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s0d -- 24 Şubat 2017; 21:18:28 >
  • Arkadaşım faturadaki kişisel bilgilerini kapatsaydın keşke. Ne olur ne olmaz, suistimale hazır bekleyen çakal dolu nette.
  • Bundan birşey çıkmaz, şayet mağazada bu olay olsaydı, o zaman tüketicinin avantajına olan geçerli olurdu.

Burada ise Seni hiçbir şekilde dezavantajlı konuma sokmuyor, fiyatını açık ve net internette görüyorsun.

Burdaki avantajın ise, malı ve ya fiyatı beğenmedi isen cayma hakkını kullanabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

Arkadaşım faturadaki kişisel bilgilerini kapatsaydın keşke. Ne olur ne olmaz, suistimale hazır bekleyen çakal dolu nette.

Teşekkür ederim mobilden dikkat etmedim, düzelttim şimdi.

Mesele 3-5 lira değil, çakallık. Zaten normal fiyatını biliyoruz

Bu arada mail attım, hemen döndüler, özür diliyoruz yazıyor. Düzelteceğiz demişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ynskzgl -- 24 Şubat 2017; 22:3:6 >
  • ynskzgl kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın, algılayamadım. Problem nedir acaba, benimle paylaşır mısınız?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tremonster kullanıcısına yanıt
    Resimler görünmüyormu ? Yeniden ekleyeyim mi acaba, ben alırken 40 tl ye aldım, ürünün üstündeki etikette son fiyat 35 tl

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Faturalı hatta tl yükleme?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Siteden alırken sana söylediği fiyat ile faturada yazan fiyat arasında fark yok ise boşuna uğraşmışsın konu açmak için ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ynskzgl

Resimler görünmüyormu ? Yeniden ekleyeyim mi acaba, ben alırken 40 tl ye aldım, ürünün üstündeki etikette son fiyat 35 tl

Şimdi anladım. Bana da tam tersi olmuştu zamanında. Ürünün etiketinde yazan fiyattan daha düşük bir fiyata satın almıştım trendyoldan. İki türlü de olabiliyormuş demek ki.

• Gayet de haklı açtım, trendyol'a bildirdim, anında özür ve telafi maili geldi. İyiki açmışım, sizde açın :)

Arkadaşlar sitede ben öderken 40 tl ödedim, eve geldi 34,95

Mesele burda ne kadar ödedim 3 lira - 5 lira fazla olması değil, ayıptır, şimdi sen gidiyorsun mağazaya personel şu kadar diyor, kasada 1 lira bile fazla olsa bazen ürünü bırakıp gidiyoruz. O zaman ben niye siteden alayım, + kargo, + günlerce bekleme...

• ynskzgl kullanıcısına yanıt
    ben olaya şöyle bir genişlik kazandırayım. trendyol bir mağaza değil. bu markaların kendi veya satıcı mağazalarının raflarda duran ürünlerini tedarik edip size göndermesi. yani o etiketi üzerine kesinlikle trendyol değil trendyola tedarik sağlayan fiziksel mağazanın uyguladığı bir fiyat. sonranda da bunu sorun etmeyeceklerini dünüp size öylece göndermişler. son olarak şunuda eklersek daha güzel olur 1.5 yıl öncesine kadar trendyolda bir ürünün fiyatı altında başka satış yapan bir mağaza bulmak çok zor iken. %90 indirim yazıp birebir liste fiyatına satmaya başlayan bir trendyol var. yani indirim ve en ucuz olma anlayışından artık uzaklaşıyorlar. buda bunun net bir örneği. sizin burada sorun ettiğiniz şey. adidasın viaport outlet deki ürünün 35tl ye satılıp Adidas.com.tr outlet bölümünde 40tl ye satılmasını sorun etmekle eş değer.
  • ürünü beğenmişsin fiyatı beğenmişsin almışsın . daha neyin tribi anlamadım . etikette 200 lira yazsa anlaşılan çok mutlu olacaktın 35 yazdığı için kazıklanmış hissettin
  • realitych R kullanıcısına yanıt

eğer bir haksızlık varsa niye kabul edip oturayım, bugün bana yapılır ses çıkarmam, öbürgün sana. Mesele 3-5 meselesi değil koçum, hadi zil çaldı sen dersine gir...

Hem her beğendiğin ürünü araştırmıyorsan o senin genişliğin. Parayı yerden toplamıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ynskzgl -- 27 Şubat 2017; 18:25:40 >
  • arkadaş zaten 5 10 lira için didinmemiş. Kandırıldığını düşünmüş bu durumdan rahatsız olmuş bu da çok normal. Ha bu bir yanlışlıktır eski bir etikettir fiyat böyle kalmıştır, bu tür firmalar malumunuz sezon sonu satabiliyor.

Firma eski etiket diyip işin içinden çıkabilirdi arkadaş da hiç de bişe yapamazdı.

Bu şunun gibi, Boynere gidip maviden kot aldım. bir baktım mavide kot daha uygun. Gidip sen boynere hiç bişe diyemezsin. Ama dediğim gibi firma anlayışlı davranmış.
  • realitych R kullanıcısına yanıt
    Klavye erkeki, senin derdin başka sanırım, söyle de anlayalım?

• ScriptKidie kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim arkadaşım, tercüman oldun, inanın kaç senedir almıyorum bu gibi sitelerden, senelerdir, vaadettikleri sürede göndermedikleri, 30 güne kadar mutlaka salladıkları için.

Bu ay dikkatimi çekti alayım dedim. Diğer sitelerden de aynı anda aldım, hep bunun tersi oldu..

Neyse gereksiz, sadece bilgilendireyim dedim milleti, ama çoluk çocuktan geçilmiyor artık...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.