Şimdi Ara

Trendyol / Saçma arama sonuçları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok uzun süredir kullanmamaya çalıştığım site,

Google üzerinden yapılan aramalarda sonuç olarak en başta reklam olarak çıkıp, tıkladıktan sonra ürün bulunamamaktadır uyarısından sonra birde böyle oyunlar yapılıyor,

Hemen açıklayayım;

Arama yerine yazılan her ne olursa olsun bir kaç sayfa kaydırma yapıldığı zaman sitenin algoritması bıyık altından gülümseyerek '' size göstereceğimiz sonuçlar bitti, yinede aramanız ile alakasız sonuçlar ile beraber size yukarıda gösterilmiş ürünleri tekrar göstereyim ''

Gerçekten bu sitenin arama algoritmasını tasarlayanlara çok büyük isyanım var,

Ülkede hiç bir kurumun olması gerektiği gibi denetlenmediği yerde keşke bir devlet kurumu çıksada '' insanların vakitlerini çalmayın '' diyerek ceza kesse...

Velhasıl, bu sadece bir isyan konusudur, gece gece paylaşmak istedim.

Buraya kadar okuyanlar için, vaktinizi çaldım kusuruma bakmayın.

Trendyol / Saçma arama sonuçları

• arayuzu berbat bi site orda aradigim hicbiseyi bulamiyorum cunku herseyi koymuslar. herseyi derken literally hersey yani. anasayfa bile carsamba pazari karmakarisik bi yer

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • youtube da böyle. bir youtube kanalı eğer popüler değilse, ismini aratsan bile çıkmıyor.

kanalın adını bire bir yazıyorum, arama filtresi kısmından sadece kanalları getir diyorum. sonuç? aradığım kanal çıkmıyor ama reklam için aptal aptal videolar çıkıyor.

günümüzde arama motoru = reklam motoru oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cabriolet1981 kullanıcısına yanıt

Anasayfa çarşamba pazarından ziyade resmen '' bi milyoncu '' gibi, çamaşır suyu altında ayakkabı, onun altında soğan, onun altında peçete, onun altında mont satılıyor, marka gezmek istersen zaten yandın, ürüne sahip olunmayan markalar bile bulunuyor sitede

• The dark side of the Wall kullanıcısına yanıt
    Merak ettiğim şey tezgaha karışık mal döker gibi ürünleri koymanın bizim bilmediğimiz bi avantajımı var acaba? yani site bu vaziyetteyken bile satış yapabiliyorlar yapamasa batar çünkü

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gercekten dogru. Cin sitelerine benzedi iyice.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • trendyolda satılan ürünler yapılan yorumlar ve puanları %90 bot olduğu için size öyle geliyor. telegramda binlerce kişi satılan ürünlere sahte görüntülenme ve bazen yorum yapıyor. karşılığında 100-200 en baba 300 lira alıyor. sonrasında dolandırılıyorlar. hintliler ve çinliler türkiyeden bir kaç çakalla iş birliği yapıyor ibanınıza 100 200 lira gönderirler yorum beğeni favori yaptırırlar. trendyolun aliexpressten farkı yoktur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.